Özümde Türküm ben, Tatarım. Benim kimsenin dinine, ırkına bir hakaretim yok. Ben burada bilime vesaire laf atmıyorum. Millete önce kimsenin özgürlüğüne karışılmaması gerektiği aşılanmalı. Bu meselenin Kemalistle onunla bununla alakası yok, herkesle alakası var. Ben onlar gidip başkaları gelince özgürlük gelecekte demiyorum. Sadece sen laflarımı çarpıtıyorsun. Benim özgürlükten anlattığım milletin dinine, diline, ırkına bakılmayıp istediğini yasal olmak şartıyla yapabilmesi. Yani ben gidip birine tecavüz etmesini özgürlüğe bağlamıyorum. Beyin göçü konusundada karşı bir laf etmedim. O konuda sana katılıyorum. Bilimdir, sanattır bunlar çok önemli şeyler. Mesela bir adam bile sanat okuluna alınmayınca tüm Avrupa'yı katledebiliyor. Bunun hükümetin eğitim sistemini düzeltmemesiyle alakası var. Yani doğru düzgün bir özgürlüğümüzde yok. Milliyetçilik adı altında çocuklara ırkçılık, dindarlık adı altında yobazlık aşılanıyor. Benim evirip çevirip ne yaptığımı söyleme, yapmadım zaten. İletiden adam akıllıda tartıştığın yok, karakter analizi yapıp millete laf atmaktan başka bir işe yaramıyorsun.