Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

1$ - 7,44 Türk Lirası

Başlatan bu raya kadardı, 29 Aralık 2020, 14:44:57
Okunma sayısı 3666 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 1$ - 7,37 Türk Lirası
« Yanıtla #50 : 31 Aralık 2020, 18:53:36 »
Bende konuyu burada sonlandırmayı tercih ediyorum. Her şey mevcut iktidarın dış ve iç siyasetine bağlı. Burada boş boş tartışmanın bir anlamı yok çünkü kimsenin umrunda değil. İslam'ı kafasına göre siyasetinde kullananlar bir gün gelince bitecektir herhalde.

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #51 : 31 Aralık 2020, 21:48:32 »
Kim karışıyor özgürlüğe?
Attığın videodaki İslamcılar mı?
Yoksa savunduğun geri kafalılar mı? Kendini kemalist olarak tanımlayan o milyonlar mı?
Bırak şu özgürlük muhabbetini.Bunlar gidip başkaları gelince özgür mü olacağız?
Sahi ya senin özgürlük tanımın nedir? Özgür olan kimse var mı Avrupa da veya Amerika da.Hükümet üyelerine diyorsan kelli hak veririm.Sonradan görme kenara köşeye sıvışanlar mevcut.Bunlar sadece hükümette mi,neyse.
 Anlayacağın kafayı değiştir.Bize özgürlük falan lazım kalmadı artık.Bil ile başlayan tüm eylemler lazım.Bilgi,bilim,bilinç...

Hiç için acımıyor mu? Uğur şahin denen adam bizden biri.O adamın serveti 5 milyar doları aştı.Yani 40 milyar lira.
Bu adamları nasıl kaçırdık,bunlara kafa yoralım.Binlercesi daha uçup gidiyor.Beyin göçü hırla.
 Bu arada her beyni olan da beyin göçü yapmıyor,haberin ola.
Hepimiz dünyalığımızı yapmış,ömrü geçmiş adamlar gibi tek düşüncemiz hede höde.
Bu muhabbetleri terketmeli.Ülkemizde yeni yıl kutlayanlar çoğunlukta.Noel kutlayanlar zaten hiç bize yakın olamadılar,senin gibi onun gibi aşağıdalıkar türk insanını.
"Bize ne senin noelinden."
Beyin göçünün tek sebebi ülkedeki ekonomik durumdur. Adamın parası var ve ülkede kalmak istemez çünkü hayvan gibi vergi alıyorlar. Mucit yarışmasında fizik tedavi cihazının değil organik hoşafın kazanması gayet açıklar nitelikte.  Bu ülkede kaç tane  mevzun olup da  iş bulamayan kişiler var. İyi bir hayat geçirmek için, çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak için gidiyorlar. Eğer ülke bunu karşılasaydı neden gitmek istesinler ki?

Türkiye Cumhuriyeti,  Müslüman bir ülke olmadığı için Noel kutlana biliyor. Daha (senden bahsetmiyorum)  soru cümlelerinde -mısın , -misin - mi - musun 'u kullanamayan geri kafalılar ülkenin kurucusuna  hakarette bulunuyorlar. Allah! , Müslümanlık!, kardeşlik! diye diye ülkeyi sömürüyorlar haberiniz yok. Evine cin girdi, peri girdi diye para veren geri kafalılar olduğu sürece gelişmeyecek.

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #52 : 31 Aralık 2020, 21:56:06 »
Ayrıca Deniz Gezmiş'i severim, milliyetçi olduğumu nerden çıkardın bilmiyorum. Kendi kafanda bir profil oluşturmuşsun, ona anlamlar yükleyerek benim böyle olduğumu söylüyorsun. Gerçekten anlam veremiyorum. Görende sanacak burada darbeci subayları, fetullah gibilerini savunuyorum. Benim CHP gibi partilerlede işim olmaz. Parti falanda tutmuyorum.
Parti tutulmaz zaten.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
« Yanıtla #53 : 31 Aralık 2020, 23:12:07 »
Kim karışıyor özgürlüğe?
Attığın videodaki İslamcılar mı?
Yoksa savunduğun geri kafalılar mı? Kendini kemalist olarak tanımlayan o milyonlar mı?
Bırak şu özgürlük muhabbetini.Bunlar gidip başkaları gelince özgür mü olacağız?
Sahi ya senin özgürlük tanımın nedir? Özgür olan kimse var mı Avrupa da veya Amerika da.Hükümet üyelerine diyorsan kelli hak veririm.Sonradan görme kenara köşeye sıvışanlar mevcut.Bunlar sadece hükümette mi,neyse.
 Anlayacağın kafayı değiştir.Bize özgürlük falan lazım kalmadı artık.Bil ile başlayan tüm eylemler lazım.Bilgi,bilim,bilinç...

Hiç için acımıyor mu? Uğur şahin denen adam bizden biri.O adamın serveti 5 milyar doları aştı.Yani 40 milyar lira.
Bu adamları nasıl kaçırdık,bunlara kafa yoralım.Binlercesi daha uçup gidiyor.Beyin göçü hırla.
 Bu arada her beyni olan da beyin göçü yapmıyor,haberin ola.
Hepimiz dünyalığımızı yapmış,ömrü geçmiş adamlar gibi tek düşüncemiz hede höde.
Bu muhabbetleri terketmeli.Ülkemizde yeni yıl kutlayanlar çoğunlukta.Noel kutlayanlar zaten hiç bize yakın olamadılar,senin gibi onun gibi aşağıdalıkar türk insanını.
"Bize ne senin noelinden."
Beyin göçünün tek sebebi ülkedeki ekonomik durumdur. Adamın parası var ve ülkede kalmak istemez çünkü hayvan gibi vergi alıyorlar. Mucit yarışmasında fizik tedavi cihazının değil organik hoşafın kazanması gayet açıklar nitelikte.  Bu ülkede kaç tane  mevzun olup da  iş bulamayan kişiler var. İyi bir hayat geçirmek için, çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak için gidiyorlar. Eğer ülke bunu karşılasaydı neden gitmek istesinler ki?

Türkiye Cumhuriyeti,  Müslüman bir ülke olmadığı için Noel kutlana biliyor. Daha (senden bahsetmiyorum)  soru cümlelerinde -mısın , -misin - mi - musun 'u kullanamayan geri kafalılar ülkenin kurucusuna  hakarette bulunuyorlar. Allah! , Müslümanlık!, kardeşlik! diye diye ülkeyi sömürüyorlar haberiniz yok. Evine cin girdi, peri girdi diye para veren geri kafalılar olduğu sürece gelişmeyecek.

sabır yarabbi.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #54 : 31 Aralık 2020, 23:18:52 »
Sal beni diyorum,sorunun mu var da anlamıyorsun..
 Bana laf atacağına yazıma imlama göz gezdireceğine az kafa çalıştırsaydın da beyin göçü neymiş neden olurmuş anlasaydın.
 Bu kafalar medya kafası.Koyun koyun diye cırlıyorsunuz..Sizde olmuşunuz başkasına.
 Seni ve senin gibileri tutuyorlar üstümüze salıyorlar.Tek düşündükleri din hatta ve hatta İslam karşıtlığı.
Kafanızdan başka kelime mi geçmez arkadaş.Madem bu kadar zekisin öner de yapsınlar cart curt ekonomi diye ağlanma.
Kelimelerine de dikkat et yavrusu insan.Hayvan dediğin kim senin.Devlet mi,cumhurbaşkanı mı,bakanlar kurulu mu?
 Ha siz Yılmaz hocanızın kitaplarını eksik etmeyin.Kitap başına soyunmak hoşuna gider çok beyinli seni.Kafasından öğrendiği iki laf ebeliğini yapacak diye ne peygamberi ne Allah'ı ne atayı ne başkanı bırakıyor.

"Daha (senden bahsetmiyorum)  soru cümlelerinde -mısın , -misin - mi - musun 'u kullanamayan geri kafalılar ülkenin kurucusuna  hakarette bulunuyorlar." bak bak.
 Çok beyinli bari hicivi adam gibi yapsaydın.Parantez içi ne ..
Emin ol sadeleştirdim.Kedi köpeğe yağlı ekmek vermeyelim.-

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #55 : 01 Ocak 2021, 01:28:15 »
Son olarak zamanında şunun gibi adamları milliyetçilikle ezmeseydiniz dediğin özgürlükler olurmuş.
https://www.rina-roleplay.com/forum/customavatars/avatar_27_1609209317.png
Ben senin ideolojik görüşünü halen tam anlamıyla kavramış değilim cidden.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #56 : 01 Ocak 2021, 02:09:43 »
Son olarak zamanında şunun gibi adamları milliyetçilikle ezmeseydiniz dediğin özgürlükler olurmuş.
fotoğrafını attığım adamı sana anlatmama gerek yok.biliyorsun onun ne kadar müthiş ruhlu bir insan olduğunu.benim için bu adam devrimciden çok türk denince zihinde canlanan imgeyi ifade ediyor.
 ideolojim de , bilmiyorum.seninki ne?
damarların besim tibuk diye akıyor,hissediyorum.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #57 : 01 Ocak 2021, 02:41:05 »
fotoğrafını attığım adamı sana anlatmama gerek yok.biliyorsun onun ne kadar müthiş ruhlu bir insan olduğunu.benim için bu adam devrimciden çok türk denince zihinde canlanan imgeyi ifade ediyor.

Kendimi net bir ideolojiye sığdırarak diğer bütün kalıpları reddetmektense önüme gelen şeyi süzgecimden geçirip mantıklıysa onaylıyorum.

Çevrimdışı YediBelaBaran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2024, 01:56
Toplam oynama: 146 gün, 14 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Haziran 2024, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #58 : 01 Ocak 2021, 03:05:27 »
forum değil, Kahvehaneye dönmüş burası dayılar tartışıyor

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #59 : 01 Ocak 2021, 03:13:11 »

Kendimi net bir ideolojiye sığdırarak diğer bütün kalıpları reddetmektense önüme gelen şeyi süzgecimden geçirip mantıklıysa onaylıyorum.
buna gerçekten sevindim.
herhangi bir insanın ideolojisi olmamalı,bir partinin ideolojisi olmamalı neden var ki? senin sayende şu an yeni bir kapı araladık.
ideolojiler faşizan şekilde ülkeyi yönetmek isteyen iktidarların büyük çoğunluğu elde tutmak ve baskılamak için uydurduğu teraneler.
gece gece ilham geldi,uyuyacaktım.