Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

1$ - 7,44 Türk Lirası

Başlatan bu raya kadardı, 29 Aralık 2020, 14:44:57
Okunma sayısı 3665 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 1$ - 7,37 Türk Lirası
« Yanıtla #40 : 31 Aralık 2020, 16:57:33 »
Sen Türkiye'de olan gerçekleri çarpıtarak anlatırsan, milletin özgürlüğüne karışırsan, yılbaşı kutlayanlar vatan hainidir kafirdir öyledir böyledir dersen fesli maymunlardan bir farkın kalmaz.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
« Yanıtla #41 : 31 Aralık 2020, 17:00:38 »
Bu arkadaş gibi olmayın. Tartışacaksanız adam gibi gelin, tartışalım. Sonra bu hallere düşüp millete küfredecek dereceye geliyorsunuz.

Dostum yorumumu kesinlikle yanlış anlamanı istemediğimi belirterekten yaptığın yorumların da şikayet ettiğin konuyla aynı yönde olduğunu, yapmaman gerektiğini bilmelisin.
Sende haklısın ancak ben kimseyi tanımadan karakter analizi yapmıyorum. Birine doğrudan hakaret ettiğimi gören oldu mu? Burada ufaktan dalga geçiyoruz, ciddi ciddi tartışmak için geliyoruz atılan iletiye bak. Bu acizlikten başka bir şey değildir.
Bana atıfta bulunmuşsun,ee banada cevap hakkı doğmuş oldu.
Yok acizlik yok şu yok bu.Cevap bile veremiyorsun ki saçmalıyorsun.Kendine anana babana salak diyecek kadar cahil olmana da diyecek yok.
Yok bizim salaklar noele karışıyormuş falan falan.
Senin tabirinle o salaklar damızlıkların yavrularını da istemiyor ama oluyorlar.Napsınlar o salaklar...
Kardeşim anlatamıyorum galiba. Benim orada söylemek istediğim, milletin dininden ötürü diğerlerinin özgürlük haklarına karışması. Bu cümleyi çarpıtmanın bir anlamı yok. Sen gidip birine noel baba kostümünü giydirip kafasına silah dayarsan bu özgürlüğe karışmak olur. Al en basit örneği;

Senin dediğin bu kafalar Hollanda ile kriz yaşanınca portakal,Amerika ile kriz yaşanınca İphone parçalayan adamlar.
Banane radikal Müslümanlardan.Bunların IŞİD'den ne farkı var?
Sen bunları savunduğumu ya da destek çıktığımı zannediyorsan ahmaklık ediyorsun.Bırak bu kafaları.
Dediklerimin ne manaya geldiğini çok iyi biliyorsun.Anladığım kadarıyla bu kafayla faşizan ruhlunun teki olacaksın.
Dine uyarız.Din kisvesi altında şapka takanları da ne savunuyoruz ne de yandaşlık ediyoruz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #42 : 31 Aralık 2020, 17:05:18 »
Bu arkadaş gibi olmayın. Tartışacaksanız adam gibi gelin, tartışalım. Sonra bu hallere düşüp millete küfredecek dereceye geliyorsunuz.

Dostum yorumumu kesinlikle yanlış anlamanı istemediğimi belirterekten yaptığın yorumların da şikayet ettiğin konuyla aynı yönde olduğunu, yapmaman gerektiğini bilmelisin.
Sende haklısın ancak ben kimseyi tanımadan karakter analizi yapmıyorum. Birine doğrudan hakaret ettiğimi gören oldu mu? Burada ufaktan dalga geçiyoruz, ciddi ciddi tartışmak için geliyoruz atılan iletiye bak. Bu acizlikten başka bir şey değildir.
Bana atıfta bulunmuşsun,ee banada cevap hakkı doğmuş oldu.
Yok acizlik yok şu yok bu.Cevap bile veremiyorsun ki saçmalıyorsun.Kendine anana babana salak diyecek kadar cahil olmana da diyecek yok.
Yok bizim salaklar noele karışıyormuş falan falan.
Senin tabirinle o salaklar damızlıkların yavrularını da istemiyor ama oluyorlar.Napsınlar o salaklar...
Kardeşim anlatamıyorum galiba. Benim orada söylemek istediğim, milletin dininden ötürü diğerlerinin özgürlük haklarına karışması. Bu cümleyi çarpıtmanın bir anlamı yok. Sen gidip birine noel baba kostümünü giydirip kafasına silah dayarsan bu özgürlüğe karışmak olur. Al en basit örneği;

Senin dediğin bu kafalar Hollanda ile kriz yaşanınca portakal,Amerika ile kriz yaşanınca İphone parçalayan adamlar.
Banane radikal Müslümanlardan.Bunların IŞİD'den ne farkı var?
Sen bunları savunduğumu ya da destek çıktığımı zannediyorsan ahmaklık ediyorsun.Bırak bu kafaları.
Dediklerimin ne manaya geldiğini çok iyi biliyorsun.Anladığım kadarıyla bu kafayla faşizan ruhlunun teki olacaksın.
Dine uyarız.Din kisvesi altında şapka takanları da ne savunuyoruz ne de yandaşlık ediyoruz.
Yine geldik şapka mevzularına. Bana yalan anlatma güzel kardeşim, herkeste benim ne demek istediğimi anladı. Avrupa ülkeleri gibi yerler çağ atlarken, teknolojilerini geliştirirken, adam gibi yaşamayı başarırken hala müslüman noel kutlamaz diyip yılbaşı kutlayanları kafir ilan eden bir millete sahibiz. Ben sana ne demeye çalıştığımı doğru düzgün anlatıyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsun. Radikal müslümanlar konusunda sana hak veriyorum zaten ona bir lafım yok. Milletin dininede lafım yok. Tek sıkıntı ÖZGÜRLÜĞE KARIŞILMASI.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #43 : 31 Aralık 2020, 17:07:39 »
Daha önemli mevzular varken, ekonomi çöp olmuşken, halk karantina kurallarına uymazken bunların derdi yılbaşı ve noeli karıştırmak. Dinini kendi içinde yaşa be kardeşim. Bize ne senin dininden imanından.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #44 : 31 Aralık 2020, 17:19:56 »
Kim karışıyor özgürlüğe?
Attığın videodaki İslamcılar mı?
Yoksa savunduğun geri kafalılar mı? Kendini kemalist olarak tanımlayan o milyonlar mı?
Bırak şu özgürlük muhabbetini.Bunlar gidip başkaları gelince özgür mü olacağız?
Sahi ya senin özgürlük tanımın nedir? Özgür olan kimse var mı Avrupa da veya Amerika da.Hükümet üyelerine diyorsan kelli hak veririm.Sonradan görme kenara köşeye sıvışanlar mevcut.Bunlar sadece hükümette mi,neyse.
 Anlayacağın kafayı değiştir.Bize özgürlük falan lazım kalmadı artık.Bil ile başlayan tüm eylemler lazım.Bilgi,bilim,bilinç...

Hiç için acımıyor mu? Uğur şahin denen adam bizden biri.O adamın serveti 5 milyar doları aştı.Yani 40 milyar lira.
Bu adamları nasıl kaçırdık,bunlara kafa yoralım.Binlercesi daha uçup gidiyor.Beyin göçü hırla.
 Bu arada her beyni olan da beyin göçü yapmıyor,haberin ola.
Hepimiz dünyalığımızı yapmış,ömrü geçmiş adamlar gibi tek düşüncemiz hede höde.
Bu muhabbetleri terketmeli.Ülkemizde yeni yıl kutlayanlar çoğunlukta.Noel kutlayanlar zaten hiç bize yakın olamadılar,senin gibi onun gibi aşağıdalıkar türk insanını.
"Bize ne senin noelinden."

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #45 : 31 Aralık 2020, 17:21:52 »
Daha da beni karıştırmayın.İki dakika iletiden konuşalım onu bunu karıştırmayalım dedik evirdi çevirdi herkesi koydu ortaya.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #46 : 31 Aralık 2020, 17:23:27 »
Son olarak zamanında şunun gibi adamları milliyetçilikle ezmeseydiniz dediğin özgürlükler olurmuş.
https://www.rina-roleplay.com/forum/customavatars/avatar_27_1609209317.png

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #47 : 31 Aralık 2020, 17:29:28 »
Özümde Türküm ben, Tatarım. Benim kimsenin dinine, ırkına bir hakaretim yok. Ben burada bilime vesaire laf atmıyorum. Millete önce kimsenin özgürlüğüne karışılmaması gerektiği aşılanmalı. Bu meselenin Kemalistle onunla bununla alakası yok, herkesle alakası var. Ben onlar gidip başkaları gelince özgürlük gelecekte demiyorum. Sadece sen laflarımı çarpıtıyorsun. Benim özgürlükten anlattığım milletin dinine, diline, ırkına bakılmayıp istediğini yasal olmak şartıyla yapabilmesi. Yani ben gidip birine tecavüz etmesini özgürlüğe bağlamıyorum. Beyin göçü konusundada karşı bir laf etmedim. O konuda sana katılıyorum. Bilimdir, sanattır bunlar çok önemli şeyler. Mesela bir adam bile sanat okuluna alınmayınca tüm Avrupa'yı katledebiliyor. Bunun hükümetin eğitim sistemini düzeltmemesiyle alakası var. Yani doğru düzgün bir özgürlüğümüzde yok. Milliyetçilik adı altında çocuklara ırkçılık, dindarlık adı altında yobazlık aşılanıyor. Benim evirip çevirip ne yaptığımı söyleme, yapmadım zaten. İletiden adam akıllıda tartıştığın yok, karakter analizi yapıp millete laf atmaktan başka bir işe yaramıyorsun.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #48 : 31 Aralık 2020, 17:31:22 »
Ayrıca Deniz Gezmiş'i severim, milliyetçi olduğumu nerden çıkardın bilmiyorum. Kendi kafanda bir profil oluşturmuşsun, ona anlamlar yükleyerek benim böyle olduğumu söylüyorsun. Gerçekten anlam veremiyorum. Görende sanacak burada darbeci subayları, fetullah gibilerini savunuyorum. Benim CHP gibi partilerlede işim olmaz. Parti falanda tutmuyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #49 : 31 Aralık 2020, 17:58:20 »
Benim karakter analizimi yapacaksan beni tanıman, hakkımda bir şeyler bilmen lazım. Çevrende bahsettiğin fikirlere sahip insanlar varsa bu meseleyi onlarla konuş. Ben Atatürkçüyüm, ben Türkiye'nin gelişmesini istiyorum, ben bu ülkenin adam olmasını istiyorum, ben bu ülkede kimsenin dinine, inancına veya özgürlüğüne karışılmamasını istiyorum. Ben bu ülkede üretime başlanmasını istiyorum, ben bu ülkede beyin göçü olmasın, herkes doğru düzgün okusun ve Türkiye dünya çapında bir üne sahip olsun istiyorum. Ancak çarpıtma özelliğini kullanıp Türk düşmanı olduğumu, aşırı milliyetçi biri olduğumu söylüyorsun. Tartışacaksan kimsenin karakter analizini yapma, adam gibi oturup tartışalım.