Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Peynir,zeytin,SNİPER

Başlatan Metinking, 01 Kasım 2020, 21:42:41
Okunma sayısı 6065 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SkyBu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Kasım 2022, 23:17
Toplam oynama: 221 gün, 17 saat
Birlik: *******AND
Ynt: Peynir,zeytin,SNİPER
« Yanıtla #90 : 02 Kasım 2020, 19:18:37 »
Niye bilmiyorum ama, bu konuyu 4 AKli diskorttan iletişim kuran DMcilerden başka kimseye çok büyük bir zararı yokmuş gibi geliyor. Ne kadar zamandır sivil sivil takıldım. Bir ton çatışmaya denk geldim hepsinde basıp geçtim, eskiden PD bunyesinde bulunduğum için yardım amaçlı bile olsa olay bölgesinde durmak polisleri kızdırıyor diye. Gerçekten şaha kalkan İngiliz yarış atları gibi DM'e kalkıldığı, ozellikle hileyle yapıldığı için adamlar kullanıyor. Sniperın birini olumsuz etkilemesi için ya 4ak sultan sobeit diskortcu tayfadan olması lazım ya da sıkıntıdan ne yapacağını bilememesi lazım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #91 : 02 Kasım 2020, 19:24:09 »
abartmaya gerek yok, o kadar çok kullanılmıyor
,
koşup hs atan var

Çevrimdışı ReVeNGeee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Temmuz 2022, 03:48
Toplam oynama: 245 gün, 7 saat
Son giriş: 22 Şubat 2022, 00:02
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
« Yanıtla #92 : 02 Kasım 2020, 19:26:10 »
sıkmadan snip ile drive kalkıp vuran pd gördüm neler nelerrrr bide admin kardeşlerim artık speclemeyin ic olarak bulun daha araca binmeden tüm şerif swatlar peşliyor arkadan

Çevrimdışı Metinking

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Temmuz 2022, 16:09
Toplam oynama: 80 gün, 6 saat
« Yanıtla #93 : 02 Kasım 2020, 19:27:24 »
Niye bilmiyorum ama, bu konuyu 4 AKli diskorttan iletişim kuran DMcilerden başka kimseye çok büyük bir zararı yokmuş gibi geliyor. Ne kadar zamandır sivil sivil takıldım. Bir ton çatışmaya denk geldim hepsinde basıp geçtim, eskiden PD bunyesinde bulunduğum için yardım amaçlı bile olsa olay bölgesinde durmak polisleri kızdırıyor diye. Gerçekten şaha kalkan İngiliz yarış atları gibi DM'e kalkıldığı, ozellikle hileyle yapıldığı için adamlar kullanıyor. Sniperın birini olumsuz etkilemesi için ya 4ak sultan sobeit diskortcu tayfadan olması lazım ya da sıkıntıdan ne yapacağını bilememesi lazım.
@06Koala abi yanlis anlama dilenci degilim ama bi yorumunu alabilir miyim  ;D

Çevrimdışı fieL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ewan Riego Lv.20
Son giriş: 30 Ocak 2022, 16:07
Toplam oynama: 65 gün, 4 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #94 : 02 Kasım 2020, 19:42:13 »
illegaller abartmayın sniper yerinde kullanılır  8) :asd:asda:sd

ben bu olaya birşey derdim kanka ama maalesef ileti yasağı yiyeceğim için susuyorum

Bak mesela çatışmada değilim bişey değilim aranmam falan da yok sadece sağ üstte görüldüğü gibi uzağımda çatışıyorlar diye sniper ile bize de sıktılar.

Chat kapalı, maskelisin ve araç bilgisi yansımış, silah bilgisi yok
Chat kapalı, kendi tahminimce orada ne tür bir olay geçtiğini chatteki konuşmalardan az çok anlayabiliriz. Kendi fikrimce " x polise suradan sıkın, Reis sıkalim mı, lan vurun şunları" gibi/benzer konuşmalar geçmiştir. Tekrar ssi editlemeden atıp beni haksız çıkartırsın inşallah.
Maskeli olman çatışma bölgesinde bastan aşağı hata, suçlu konumuna epey sokuyor seni.
Arac bilgisi yansıdığına göre inip dolaşıyorsun etrafta yine suçlu konumuna düşüyorsun, olayla alakan olmadığını iddia ediyorsun ama inip bölgede geziyorsun(?)
Silah bilgin de yok, belki adamlara inip anlık AK  falan gösterdin, belki sıktın uzaklaştın kaçtın tam arabaya binince vurdular gibi bir ton yorum yapılabilir.
Basit bir ssle algı operasyonu yapmaya gerek yok, videon varsa ciddi anlamda sadece isinde gucunde olan bir oyuncu olup yoldan gecersen faşist ve sadist bir PD uyesinin şahsi zevkine göre sana sıktığını kanıtla, bu ve bundan sonraki tüm sniper konularında illegalleri destekleyecegim.
Kalbinden inanmayıp dilinle söylesen neye yarar ki?

Çevrimdışı fieL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ewan Riego Lv.20
« Yanıtla #95 : 02 Kasım 2020, 19:45:11 »
Bu açıdan bakıyorsak AK-47 de herkesin elinde dolaştırabileceği bir silah değil. Hadi AK-47'yi de kaldıralım illegaller sadece deagle, colt ve uzi alabilsin. Nasıl fikir?
Eşitlik ve adaletin farkını bilmediğini düşünmeye başlıyorum. Sniper kaldırılsın demiyoruz kullanımı azaltılsın diyoruz bir daha oku istersen yazılanları.

Çevrimdışı ReVeNGeee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Temmuz 2022, 03:48
Toplam oynama: 245 gün, 7 saat
Son giriş: 22 Şubat 2022, 00:02
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
« Yanıtla #96 : 02 Kasım 2020, 19:48:18 »
@muku admin sağolsun beni çok sever 7/24 specte bana sıkmasınlar diye koca yürekli adam birgün evime gelinde çay içelim ayrılmıyorsunuz zaten

Çevrimdışı fieL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ewan Riego Lv.20
« Yanıtla #97 : 02 Kasım 2020, 19:52:52 »
@06Koala abi yanlis anlama dilenci degilim ama bi yorumunu alabilir miyim  ;D

Komuta takımı hariç sniper alabilen üç beş kişi var diyorum adam bana komuta takımını dahil edip sayarak beş dedin bak altı kişi varmış ehueheueue diyor, böyle konulara artık yorum yapmama kararı aldım. Sen ne kadar anlatırsan anlat, söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır. Hileden ban yiyen Dm'den hapiste olan, Siyah Sultana binip PD avlayacaz ehuehue diye gezerken kafasına Sniperi yiyen soluğu forumda alıp böyle konularla karşımıza gelmekte, alıştık ve akışına bıraktık. Sniper kullanan kişi sayısı minimumda kısıtlı ve sadece belli başlı olaylarda, memurların kesinlikle yetmeyeceği/yetişemeyeceği yerlerde, nightshift ve operasyonel durumlarda kullanılıyor. Lakin, anlayamazlar.
Belli başlı olaylarda kullanıldığı için El Corona'dan Unity Station'daki adama sniper ile sıkılıyor değil mi adminim??

Çevrimdışı 06Koala

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Aralık 2024, 19:14
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:14
Toplam oynama: 45 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:42
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #98 : 02 Kasım 2020, 19:57:36 »
Ellerinizde silahlar, yüzünüzde maskeler araçlara doluşup polis/şerif bulalım da vuralım diye geziyorsanız devlet tarafından yok edilirsiniz. Deagle, M4, Sniper... Belki de RPG, silahın hiç bir önemi yok. Kendinizi IC'de devletten büyük görüp kolluk kuvveti avına çıkarsanız yok edilmeye mahkum kalırsınız. Hiç biriniz ya da hiç kimse, devletten büyük değildir. Çok fazla taviz verildiği bile oluyor, gerçek hayatta canlandırdığınız şehrin polislerini biraz araştırın ve gerçekçiliğe yakın rol yapmaya özen gösterin.

LSPD birliğinde şu anda komuta kademesi haricinde Sniper alan kişi sayısı 5'i geçmez, öğrendiğim kadarıyla da LSSD birliğinde Sniper konusuyla ilgili bir düzenlemeye gidiliyor. Ek olarak illegal oyuncular da denk getirdiklerinde Sniper alabiliyorlar, bugüne kadar 3 - 5 tane Sniper'lı illegal yakalamışlığım var. Bu konuda gerekli düzenlemeler ve takipler sürekli birlik liderleri ve sunucu yönetimi tarafından yapılıyor, yapılmaya da devam edecek. Vurulup IC Jail'e girdiğinizde daha yararlı ARGE'ler açarak sunucuya katkı sağlayabilirsiniz. Bu ARGE'de herhangi bir sistem ya da kural önerisi bulunmuyor.

Konu amacını aşmış durumda, konuyu açmanızdaki amaca tekar gelelim. Yazdığınız şey, illegallerin de cüzi bir miktarda sniper alabilmesi ya da LSPD/LSSD'deki Sniper kullanımının kısıtlanması. LSPD/LSSD'deki kullanımın açıklaması yukarıda yapıldı. Her oyuncuya Deagle fiyatından Sniper satılması söz konusu olmayacaktır. Illegallere belirli zamanlarda Sniper teslimi zaten yapılıyor ve IC parası, gücü ve bağlantıları olan oyuncular hali hazırda Sniper silahına sahip olabiliyorlar. Yani kısaca, sunmuş olduğunuz fikir sunucumuzda zaten mevcut olarak devam eden bir düzen.