@06Koala abi yanlis anlama dilenci degilim ama bi yorumunu alabilir miyim ;D
Komuta takımı hariç sniper alabilen üç beş kişi var diyorum adam bana komuta takımını dahil edip sayarak beş dedin bak altı kişi varmış ehueheueue diyor, böyle konulara artık yorum yapmama kararı aldım. Sen ne kadar anlatırsan anlat, söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır. Hileden ban yiyen Dm'den hapiste olan, Siyah Sultana binip PD avlayacaz ehuehue diye gezerken kafasına Sniperi yiyen soluğu forumda alıp böyle konularla karşımıza gelmekte, alıştık ve akışına bıraktık. Sniper kullanan kişi sayısı minimumda kısıtlı ve sadece belli başlı olaylarda, memurların kesinlikle yetmeyeceği/yetişemeyeceği yerlerde, nightshift ve operasyonel durumlarda kullanılıyor. Lakin, anlayamazlar.
Çok gerçekci bir yorum(!) Bir gün yöneticilikten atılırsan/ayrılırsan ve PD'den de atılır/ayrılırsan gerçek yorumlarını duymayı merak ediyorum, umarım o günleri görürüm diyorum. Burada söylenen şeyler ile seslide konuşulan şeyler çok farklı. Durduk yere benim Sniper ile
DM yediğim video varken senin anlattıkların inandırıcı değil, gülüyorum bile. Bir de diyorsunuz ya hatalı sniper kullanımını OOC kapsamında değerlendiriyoruz diye, IC suç olarak değerlendirmemeye çalışıyoruz. Çok güzel değerlendiriyorsunuz. İşin komiği IC soruşturmama da başlamamıştı

Neyse burada 911 TS'inde yorumun linkini atıp linç yemeye uğraşamam. Bir gün dediklerim olursa gerçek yorumlarını göreceğiz bence, Xoduzy'i gördük örneğin nasıl biri olduğunu.