Arkasında yanlış anlaşılmaların, bilinmezliklerin olduğu durumları sunmanız ilginç. Güç aşımına katiyen dikkat ediyoruz. Buna karşı gelindiğini hissediyor/düşünüyorsanız, IC/OOC şikayet açabilirsiniz. Şahsen defalarca rol imkanı tanıma, güç aşmama konusunda uyarı yaptım PD'ye. Terfi rolünde yeri olmadığı halde sırf topluluk buldum diye üstüne tekrar bastım. Sizler, değerli arkadaşlar, sadece ve sadece kendi zevkinize düşkün, kişisel eğlencenizi ön planda tutmak isteyen kişilersiniz çoğunlukla. Şayet böyle olmasaydı, az önce okuduğum yorumda arkadaşın belirttiği gibi illegalim diye takılıp silahlanıp Sultan'la, Infernus'la gezip ratata önünüze gelene ateş açmazdınız. Sizler, ateş açmaktan, birilerinin üstünde yaralı ibaresini görmekten zevk alan, özellikle bu yazının altında mavi veya yeşil bir isim varsa havalara uçanlardansınız. Çoğunlukla. Burada kimseyi spesifik olarak etiketlemiyor/suçlamıyorum. Ancak çoğunluğunuz görebildiğim kadarıyla böyle. Bu da insanı düşündürüyor. Niye? Sicili var eheühe, ban yemiş ehüehe yapmak bir yana, gen bencildir kuramını tekrar ve tekrar yüzeye çıkardığınız için bu fikre sıcak bakamıyorum. Eğer sniper kullanan kişilerde bir hata görülürse çoğu zaman OOC yaptırımlara yöneliyoruz. IC bir durumdan ötürü hem IC hem OOC yaptırım uygulanıyor. Ancak siz, IC bir jail süresini dahi zevkinizin bozulması üstüne denk geldi diye kaldıramıyorsunuz, benim gördüğüm bu. Bundan mütebellit, bu argeyi desteklemiyorum. Böyle argeleri cuk oturan noktalara değinmedikçe desteklemeyeceğim. Destekleneceğini, kabul göreceğini de düşünmüyorum. Şayet bu konuda yarası olmayan birisi böyle bir söyleme başvursa, düşünülebilir. Ancak ya konuyu başlatanın, ya da yorum atan kişi(ler)nin geçmişinde buna dair izler bulabildiğim için bir ışık göremiyorum tünelin sonunda.