Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Peynir,zeytin,SNİPER

Başlatan Metinking, 01 Kasım 2020, 21:42:41
Okunma sayısı 6062 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Peynir,zeytin,SNİPER
« Yanıtla #70 : 02 Kasım 2020, 16:44:37 »
LSPD tarafından bakılınca bir zorluk yok nede olsa Silah,Zırh,Sistem,Araç ne ararsan var Dokunulmazlıklarıda var Rk yeme gibi bi durumlarıda yok.
İllegal oyuncular Ar-Ge'de Sniper yemediği için öncesinde kulaktan duyma konuşuyorlar benim amacım Sniperi kaldırtmak değil eşitliyecekseniz eşitlemeler yapın yoksa kullanmayın.
devletle illegali niye eşitleyelim?

Çevrimdışı Metinking

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Temmuz 2022, 16:09
Toplam oynama: 80 gün, 6 saat
« Yanıtla #71 : 02 Kasım 2020, 16:47:21 »
LSPD tarafından bakılınca bir zorluk yok nede olsa Silah,Zırh,Sistem,Araç ne ararsan var Dokunulmazlıklarıda var Rk yeme gibi bi durumlarıda yok.
İllegal oyuncular Ar-Ge'de Sniper yemediği için öncesinde kulaktan duyma konuşuyorlar benim amacım Sniperi kaldırtmak değil eşitliyecekseniz eşitlemeler yapın yoksa kullanmayın.
Sen ciddi bir şekilde bunu bu şekildemi anladın?
Kardeşim OYUN OYNUYORUZ OYUN OYUN gerçekte olanların aynılarını yansıtamayız benim burda demek istediğim sniper kardeşim biraz kitap okuda cümleleri okurken anlama sıkıntısı yaşama.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #72 : 02 Kasım 2020, 16:51:14 »
Kardeşim OYUN OYNUYORUZ OYUN OYUN gerçekte olanların aynılarını yansıtamayız benim burda demek istediğim sniper kardeşim biraz kitap okuda cümleleri okurken anlama sıkıntısı yaşama.
öncelikle o caps locku bırak ve oynadığın sunucunun roleplay sunucusu olduğunu fark et. sonra da sanki sniperın alınması basit bir şeymiş gibi devletin gücüyle sikik sokak çetelerinin gücünü kıyaslamayı bırak. roleplay sunucusunda her şeyi gerçekçi yapamayacağız diye ağlayacağına da önce gerçekçi yapabildiklerini yap sonra gerçekçi olmayanlar konusunda tartışalım.

Çevrimdışı Metinking

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #73 : 02 Kasım 2020, 17:01:45 »
öncelikle o caps locku bırak ve oynadığın sunucunun roleplay sunucusu olduğunu fark et. sonra da sanki sniperın alınması basit bir şeymiş gibi devletin gücüyle sikik sokak çetelerinin gücünü kıyaslamayı bırak. roleplay sunucusunda her şeyi gerçekçi yapamayacağız diye ağlayacağına da önce gerçekçi yapabildiklerini yap sonra gerçekçi olmayanlar konusunda tartışalım.
Sen hangi insanın Şirkette çalışırken Silahlı çatışmaya girdiğini,Yaşanan olayları FAST-RP geçtiğini,Ölünce NC atıp tekrar doğduğunu,Jailde 8 saat durup çıktığını gördün? Bunu sorgulamaya gerek yok çünki Roleplay oynuyoruz burda rol yapıp rolden zevk almak en önemli olay sen bir insana LSPD taraflı baskın(Ev baskını değil bunuda yanlış anlama şimdi) rol oynarsan o adam ne rolden zevk alır nede rol isteği kalır ben Devlet ile sokağı eşit tutmuyorum bunun sadece bir oyun olduğunu ve Tek taraflı değilde iki tarafıda düşünecek şekilde ayarlamalar yapılması gerektiğini söylüyorum

Çevrimdışı Metinking

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #74 : 02 Kasım 2020, 17:15:35 »
Ha bu arada gerçekçilikten bahseden arkadaşa itafen;
Konuyu ve yorumları okursan sevinirim..

Çevrimdışı flexadiesel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2024, 00:57
Toplam oynama: 202 gün, 3 saat
« Yanıtla #75 : 02 Kasım 2020, 17:23:00 »
illegaller abartmayın sniper yerinde kullanılır  8) :asd:asda:sd

ben bu olaya birşey derdim kanka ama maalesef ileti yasağı yiyeceğim için susuyorum

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #76 : 02 Kasım 2020, 17:24:01 »

ben bu olaya birşey derdim kanka ama maalesef ileti yasağı yiyeceğim için susuyorum
Hadi bu DM değil, Sniper ile DM atanlarda var :D

Çevrimdışı Mert1881

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Aralık 2024, 21:28
Toplam oynama: 80 gün, 21 saat
« Yanıtla #77 : 02 Kasım 2020, 17:29:02 »

Bak mesela çatışmada değilim bişey değilim aranmam falan da yok sadece sağ üstte görüldüğü gibi uzağımda çatışıyorlar diye sniper ile bize de sıktılar.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #78 : 02 Kasım 2020, 17:48:16 »
yine suistimal edilecek boktan bir sistem, normal aksesuar sistemini bile suistimal ederlerken böyle aptalca bir şeyin eklenmesini mi bekliyordun?

Çevrimdışı Metinking

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #79 : 02 Kasım 2020, 18:07:33 »
yine suistimal edilecek boktan bir sistem, normal aksesuar sistemini bile suistimal ederlerken böyle aptalca bir şeyin eklenmesini mi bekliyordun?
Bana ozaman gerçekçilik bekçiliği yapmıyacaksın kardeşim