Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Peynir,zeytin,SNİPER

Başlatan Metinking, 01 Kasım 2020, 21:42:41
Okunma sayısı 6159 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: Peynir,zeytin,SNİPER
« Yanıtla #80 : 02 Kasım 2020, 18:08:17 »
illegaller abartmayın sniper yerinde kullanılır  8) :asd:asda:sd

ben bu olaya birşey derdim kanka ama maalesef ileti yasağı yiyeceğim için susuyorum

Bak mesela çatışmada değilim bişey değilim aranmam falan da yok sadece sağ üstte görüldüğü gibi uzağımda çatışıyorlar diye sniper ile bize de sıktılar.

Chat kapalı, maskelisin ve araç bilgisi yansımış, silah bilgisi yok
Chat kapalı, kendi tahminimce orada ne tür bir olay geçtiğini chatteki konuşmalardan az çok anlayabiliriz. Kendi fikrimce " x polise suradan sıkın, Reis sıkalim mı, lan vurun şunları" gibi/benzer konuşmalar geçmiştir. Tekrar ssi editlemeden atıp beni haksız çıkartırsın inşallah.
Maskeli olman çatışma bölgesinde bastan aşağı hata, suçlu konumuna epey sokuyor seni.
Arac bilgisi yansıdığına göre inip dolaşıyorsun etrafta yine suçlu konumuna düşüyorsun, olayla alakan olmadığını iddia ediyorsun ama inip bölgede geziyorsun(?)
Silah bilgin de yok, belki adamlara inip anlık AK  falan gösterdin, belki sıktın uzaklaştın kaçtın tam arabaya binince vurdular gibi bir ton yorum yapılabilir.
Basit bir ssle algı operasyonu yapmaya gerek yok, videon varsa ciddi anlamda sadece isinde gucunde olan bir oyuncu olup yoldan gecersen faşist ve sadist bir PD uyesinin şahsi zevkine göre sana sıktığını kanıtla, bu ve bundan sonraki tüm sniper konularında illegalleri destekleyecegim.

Çevrimdışı Mert1881

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Aralık 2024, 21:28
Toplam oynama: 80 gün, 21 saat
« Yanıtla #81 : 02 Kasım 2020, 18:10:52 »
illegaller abartmayın sniper yerinde kullanılır  8) :asd:asda:sd

ben bu olaya birşey derdim kanka ama maalesef ileti yasağı yiyeceğim için susuyorum

Bak mesela çatışmada değilim bişey değilim aranmam falan da yok sadece sağ üstte görüldüğü gibi uzağımda çatışıyorlar diye sniper ile bize de sıktılar.

Chat kapalı, maskelisin ve araç bilgisi yansımış, silah bilgisi yok
Chat kapalı, kendi tahminimce orada ne tür bir olay geçtiğini chatteki konuşmalardan az çok anlayabiliriz. Kendi fikrimce " x polise suradan sıkın, Reis sıkalim mı, lan vurun şunları" gibi/benzer konuşmalar geçmiştir. Tekrar ssi editlemeden atıp beni haksız çıkartırsın inşallah.
Maskeli olman çatışma bölgesinde bastan aşağı hata, suçlu konumuna epey sokuyor seni.
Arac bilgisi yansıdığına göre inip dolaşıyorsun etrafta yine suçlu konumuna düşüyorsun, olayla alakan olmadığını iddia ediyorsun ama inip bölgede geziyorsun(?)
Silah bilgin de yok, belki adamlara inip anlık AK  falan gösterdin, belki sıktın uzaklaştın kaçtın tam arabaya binince vurdular gibi bir ton yorum yapılabilir.
Basit bir ssle algı operasyonu yapmaya gerek yok, videon varsa ciddi anlamda sadece isinde gucunde olan bir oyuncu olup yoldan gecersen faşist ve sadist bir PD uyesinin şahsi zevkine göre sana sıktığını kanıtla, bu ve bundan sonraki tüm sniper konularında illegalleri destekleyecegim.
Bak işte körü körüne savunmak bu oluyor , sadece çıkarım yaparaktan beni haksız düşürmeye çalışıyorsun. Müsait bir zamanda ss'in editsiz halini atarım o zaman anlarsın belki sebepsiz yargılama yapılmaması gerektiğini

Çevrimdışı flexadiesel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2024, 00:57
Toplam oynama: 202 gün, 3 saat
« Yanıtla #82 : 02 Kasım 2020, 18:18:56 »

olay su pd sabahın köründe 4 birim araba 1 serif 3 pd vuruyoz iste falan ellerını baglıyoruz o batıyor galıba sonra bıtıyor olay rk edıyoz çitahımı cıkarıp gezıyorum takıp edıyorlar kacıyorum ve bum :( eski olay bosuna mixden açmaya yorulmayın

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #83 : 02 Kasım 2020, 18:47:27 »
Bu açıdan bakıyorsak AK-47 de herkesin elinde dolaştırabileceği bir silah değil. Hadi AK-47'yi de kaldıralım illegaller sadece deagle, colt ve uzi alabilsin. Nasıl fikir?

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #84 : 02 Kasım 2020, 18:48:06 »
Ha bu arada gerçekçilikten bahseden arkadaşa itafen;
Konuyu ve yorumları okursan sevinirim..
yine suistimal edilecek boktan bir sistem, normal aksesuar sistemini bile suistimal ederlerken böyle aptalca bir şeyin eklenmesini mi bekliyordun?
Bana ozaman gerçekçilik bekçiliği yapmıyacaksın kardeşim
anlama özürlü olmanı anlayabiliyorum, ama boş yapmaya devam ediyorsun. suistimal edilmeyecek bir sistem gerçekçiyse ya da zorunluysa yapılır, suistimal edilecek bir sistem ise gerekirse dünyanın en iyi sistemi olsun yapılmaz. bu kadar basit bir mantığı anlayamamanın ardında yatan sebep ne?

Çevrimdışı Metinking

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Temmuz 2022, 16:09
Toplam oynama: 80 gün, 6 saat
« Yanıtla #85 : 02 Kasım 2020, 18:50:13 »
Bu açıdan bakıyorsak AK-47 de herkesin elinde dolaştırabileceği bir silah değil. Hadi AK-47'yi de kaldıralım illegaller sadece deagle, colt ve uzi alabilsin. Nasıl fikir?
Sadece şehirler hakkında bişeyler biliyorsunuz Şehir dışında AK'yi bırak Neler neler var  🙂

Çevrimdışı flexadiesel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #86 : 02 Kasım 2020, 18:53:06 »
Tamam sen ak yi kaldır sniper ve m4 gitsin böyle oynayalım bu sefer ne silahı çekiceksiniz

Çevrimdışı YediBelaBaran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2024, 01:56
Toplam oynama: 146 gün, 14 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Haziran 2024, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #87 : 02 Kasım 2020, 18:54:49 »
sniper  pd ve şerifte sadece 2,3 kişi kulanabilsin

Çevrimdışı flexadiesel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #88 : 02 Kasım 2020, 19:02:34 »

evd dostm snıperı sadece ust komuta kullanıyorr
olay şundan ibaret kankacım montogomery 2 sultan montogomeryden mermisini alıyor hazırlanıyor sonra mermileri fullenip araçlara benzin doluyor o esnada bi şerif arabası geliyor şahısları 1 2 dakika sirensiz bir şekilde takip sonra 3 şerif arabası oluyor sonra siren yakıyorlar şerifleri illegaller vuruyor arkadan bir çavuş sniperle indirmeye çalışıyor oda düşüyor ondan sonra herkesin eline sniper veriliyor

Çevrimdışı am i dreaming

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2025, 18:41
Toplam oynama: 271 gün, 17 saat
Son giriş: 08 Şubat 2025, 19:03
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #89 : 02 Kasım 2020, 19:11:48 »
[/quote]olay şundan ibaret kankacım montogomery 2 sultan montogomeryden mermisini alıyor hazırlanıyor sonra mermileri fullenip araçlara benzin doluyor o esnada bi şerif arabası geliyor şahısları 1 2 dakika sirensiz bir şekilde takip sonra 3 şerif arabası oluyor sonra siren yakıyorlar şerifleri illegaller vuruyor arkadan bir çavuş sniperle indirmeye çalışıyor oda düşüyor ondan sonra herkesin eline sniper veriliyor
[/quote]
biz sadece 1 şerif arabası vurduk çünkü araçta 3 m4üz yakalatmak gibi bir amacımız yoktu,  mermi alıp geldik yoldan geçerken sniper attı vurdugumuz şerif sayısı (2)