illegaller abartmayın sniper yerinde kullanılır
:asd:asda:sd
ben bu olaya birşey derdim kanka ama maalesef ileti yasağı yiyeceğim için susuyorum

Bak mesela çatışmada değilim bişey değilim aranmam falan da yok sadece sağ üstte görüldüğü gibi uzağımda çatışıyorlar diye sniper ile bize de sıktılar.
Chat kapalı, maskelisin ve araç bilgisi yansımış, silah bilgisi yokChat kapalı, kendi tahminimce orada ne tür bir olay geçtiğini chatteki konuşmalardan az çok anlayabiliriz. Kendi fikrimce " x polise suradan sıkın, Reis sıkalim mı, lan vurun şunları" gibi/benzer konuşmalar geçmiştir. Tekrar ssi editlemeden atıp beni haksız çıkartırsın inşallah.
Maskeli olman çatışma bölgesinde bastan aşağı hata, suçlu konumuna epey sokuyor seni.
Arac bilgisi yansıdığına göre inip dolaşıyorsun etrafta yine suçlu konumuna düşüyorsun, olayla alakan olmadığını iddia ediyorsun ama inip bölgede geziyorsun(?)
Silah bilgin de yok, belki adamlara inip anlık AK falan gösterdin, belki sıktın uzaklaştın kaçtın tam arabaya binince vurdular gibi bir ton yorum yapılabilir.
Basit bir ssle algı operasyonu yapmaya gerek yok, videon varsa ciddi anlamda sadece isinde gucunde olan bir oyuncu olup yoldan gecersen faşist ve sadist bir PD uyesinin şahsi zevkine göre sana sıktığını kanıtla, bu ve bundan sonraki tüm sniper konularında illegalleri destekleyecegim.