Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Oyun Görevlileri

Başlatan Luanvice, 07 Ekim 2020, 18:55:44
Okunma sayısı 4765 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Oyun Görevlileri
« Yanıtla #30 : 08 Ekim 2020, 01:33:07 »
Siz istiyorsunuz ki soru talepleri gibi saniyede bakılsın, anca 100 OG alınınca olur bu. Bug, soru ve reklamlara bakmaları tamamen istisna, 1500 talep öyle kolay çıkartılmıyor ki bazılarının hedefleri daha yüksek. Bir OG+ talepte en az 5 dakikasını ayırıyor, bunlar uzayabiliyor. Tüm kural ihlallerine saniyede bakamaz, biraz gecikebilir, bu her zaman olur. Bu yüzden ekran görüntüsü alın, eğer bakılmazsa şikayet oluşturun, forum görevlileri boşa yok. Anlayacağınız yaşayan anlar ve son olarak, hiçbir yetkili robot değil.
Ben saniyesinde bakılsın istemiyorum sayı arttırılmasa bile bile el atılabilir, bir sistem geliştirilebilir. Tüm kural ihlaleri tabiki saniyesinde bakılamaz ama çok fazla talep birikiyor. Bu nadir olsa neyse ama hemen hemen her gün sürekli olarak çok fazla rol talebi birikiyor, OG'ler kaç tanesine bakıyor bilmiyorum. Sürekli birikiyor bu bence normal değil böyle sürekli sürekli taleplerin birikmesi bence hiç normal değil. 1 Saati aşmış talepler bile olabiliyor.

Size şöyle söyliyim 6 aydır bu sunucudayım, 6 aydır bilmem kaç tane talep atmışımdır. Bunların yarısı rol talebi ve attığım rol talebine gelen OG sayısı 4-5 felan.. Ben 6 aylık Rina sürecim de sadece 4-5 tane Oyun Görevlisi gördüm ama adminleri daha çok gördüm, rol talebime el atan adminler daha çoktu baya var.A

Çevrimdışı DEXTER 23 CM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jamal McRae Lv.28
Son giriş: 01 Aralık 2024, 18:26
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Aralık 2024, 18:28
Toplam oynama: 188 gün, 17 saat
Birlik: *** ***zzy
Jamal McRave Lv.28
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 01:09
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
« Yanıtla #31 : 08 Ekim 2020, 10:34:49 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı Killer Tron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 06 Ekim 2024, 01:09
Toplam oynama: 201 gün, 21 saat
Köken: Alman
Son giriş: 08 Eylül 2024, 22:20
Toplam oynama: 185 gün, 2 saat
« Yanıtla #32 : 08 Ekim 2020, 10:51:53 »
Şimdi arkadaşlar şöyle bir durum var.

Adam CR diye talep atar OG gitmezse SS alıp şikayet açar ama yetersiz kanıttan şikayet kabul edilmez.
Ancak CR diye talep attığında bir OG giderse canlı canlı olayı göreceğinden o adam hapis yer.

Aradaki fark bu.

OG arttıkça foruma giden şikayet azalır, bu durumda FG'den yük düşer. OG'ler arttırılmalı, özellikle kimin sınavda ilk 3'e girdiğine değilde aktifliğe bakmalılar.

Çevrimdışı Baki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Nisan 2025, 02:03
Toplam oynama: 307 gün, 4 saat
Son giriş: 16 Nisan 2025, 02:10
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
« Yanıtla #33 : 08 Ekim 2020, 11:00:39 »
Sizler için oyun görevlisi alımı yapılsın vs. demek kolay arkadaşlar.
Bir şeyleri kendiniz düşünüp yorumluyorsunuz bu çok güzel fakat şöyle de bir şey var;

Oyun görevlisi yönetiminin ve Adminlerin yönetiminin verdiği aylık minimum talep sayısı var. Kendimden örnek vereceğim, benimde oyun dışı bir hayatım var veya benim gibi insanlarında. Herkes güllük gülistanlık yaşamıyor bu hayatı, tüm hayatımızı oyuna bağlayamayız. Herkes üzerine düşen görevi yapıyor, eğer og sayısı artırılırsa şuan ki yetkililer aylık taleplerini çıkaramayabilir.
Alınacak og sayısı maksimum 2-3 olmalı eğer alınacaksa ki buna bile gerek olmadığını düşünüyorum.
Desteklenmiyorsunuz.

Diğer oyun görevlisi veya game admin arkadaşlarımın söyledikleri de benden farklı değil, hiçbir yetkili robot değildir.
Arge üzerinde birilerine isyan edip kendinizi haklı çıkarmaya çalışmak yerine bizim açımızdan  bakın olaylara.

Bug talepleri demişsiniz sürekli olarak.
Bir oyun görevlisi olarak bug talebi bakmaktan bende mutlu değilim, ama insanların burada da yardıma ihtiyacı oluyor.
Helper 2 seviyesi ve üzeri yardımcılar çalışmayı bırakıp böyle argeler açınca ve talepler birikince bug talebine oyun görevlileri bakıyor diye yine oyun görevlilerine sallıyorsunuz.
Oyun görevlilerinin bir hatası olsaydı eğer, @R3FL3X bunun önüne geçerdi çünkü oyun görevlisi yönetimi o.

Şu AR&GE'ye robot değiller diyen net amiptir. Destek
Kimlerle uğraştığımız bu kadar net bir şekilde ortadayken bize sallamayı bırakın.
Helperler oyun görevlilerine bug talebi bakıyor diye sallamak yerine bug taleplerine baksınlar da bize admin talebi bıraksınlar.

Çevrimdışı Baki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 08 Ekim 2020, 11:20:23 »
@Baki  OG alınması Adminler'in talep bakmasını zorlaştırıyor diyorsunuz ancak reklam talebi bakarak H3 üstünün, bug talebi bakarak H2 üstünün talep bakmasını zorlaştırıyorsunuz?
Az önce bug taleplerine sallıyordunuz sıra buna mı geçti?
Şunu da söyleyeyim madem sallamaya devam edeceksiniz.

Bir oyun görevlisi admin talepleri ile ilgilenmeye başladıktan sonra belki on dakikada, belki otuz dakikada olayın sonlanmasını sağlıyor. Olayın boyutuna göre süre değişiyor bunu daha açık anlatamam.
Rol izlerken bize ek olarak fayda sağlayan reklamlar mı battı gözünüze?

Çevrimdışı şimaykıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 21 Aralık 2023, 17:25
Toplam oynama: 134 gün, 17 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 17 Aralık 2023, 20:57
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
« Yanıtla #35 : 08 Ekim 2020, 11:23:31 »
adam haqlı destek veriorum

Çevrimdışı Baki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 08 Ekim 2020, 11:25:35 »
Söylenecek her şeyi söyledim, anlayıp anlamamak size kalmış.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #37 : 08 Ekim 2020, 11:32:45 »
@Baki bir de oyuncuların gözünden baksanıza? Bir talep atıyorsun yarım saat sonra cevap geliyor belki de hiç cevap gelmiyor ve bu her seferin de geliyor. Robot olmadığınızı biliyorum hepinizin işi gücü olabilir öyleyse aktif Oyun Görevlileri alınsın? Bu yazdıkların bahane olamaz madem herkesin işi çıkabiliyor aktif Oyun Görevlileri alınsın?

Ayrıca bug talepleri gün içerisinde biriktiğin de maximum 30 dakika içerisin de çözülüyor, eğer istersen sana bunu önümüzdeki 3 gün içerisinde saatleri ve atılan talep sayısı saatı ile karşılaştırıp SS'ler halinde sunabilirim. Neden 30 dakika da bakılıyor çünkü bu bug taleplerine bakabilicek H2 Üstü adamlar var, FG'ler de bakabiliyor OG'ler de bakabiliyor. Ama FG ve H2 üstü Oyun taleplerine bakamıyor ee doğal olarak Oyun Görevlisi sayısı çok fazla olmayınca talepler sürekli sürekli birikiyor.

Ben bug talebi bakıyorsunuz diye sallamıyorum işin ironik kısmını belirtiyorum. Oyun Görevlileri rol talebinden çok bug ve reklam talebi bakıyorlar ama aslında Oyun Görevlilerinin görevi oyun içi talepler genel olarak rol talepleri yani, rol taleplerine el atabiliyorlar
keşke kanıtlama şansım olsaydı ama kontrol ettiğim kadarıyla iş bunu gösteriyor.

Ya aktif Oyun Görevlileri alınsın ya da sayısı arttırılsın. Ayrıca yazdıklarımı sürekli yanlış anlama olayınızı bir türlü anlayamadım açıkçası. Ben her hangi birşeye sallamıyorum size de sallamıyorum. Oyun Görevlisi sayısı arttırılsın veya daha aktif alınsın diyorum siz bana robot değiliz diyorsunuz. Onunla alakası yok ben farklı birşey diyorum madem robot değilsiniz, aktif olamıyorsunuz ozaman biraz daha aktiflik sağlayabilicek veya OG Sayısı arttırılsın diyorum.

Çevrimdışı Baki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 08 Ekim 2020, 11:37:51 »
Söylediklerim çok açık, bahane değil.
Konuşursam ileriye gidecek, buna gerek yok. Gereksiz bir arge.

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
« Yanıtla #39 : 08 Ekim 2020, 11:40:25 »
Yanlış jail atarım sonra atılırım korkusuyla bakmıyorlar. Ben ihlal talebi atıyorum, 10 dakika geçmiş, gidip AROA talebine bakıyor.

Arkadaşlarımın elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. Sonuçta burası bir rol sunucusu ve biz de rol yapabiliyoruz. Boş zamanımız oluyor, o zaman oyunculara yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Herkes yorulabilir, başka bir işi çıkmış olabilir. Bunun için anlayış gösterilmesini istiyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Oyun görevlisi arkadaşlarım hakkında genel bir konuşma yapmış gibi oluyorum. Eğer yanlışım varsa şimdiden oyun görevlisi arkadaşlarımdan özür diliyorum.

Eklemek istediğim bir durum daha var, oyun görevlilerine ve forum görevlilerine bu denli yüklenmenin bir anlamı yok arkadaşlar. Bizlerde robot değil sizler gibi birer insanız, rol yapan oluyor, devriye atan oluyor, oyunda olmayan oluyor. OG olan sürekli oyunda olacak diye bir kural yok, aynı zamanda FG olanlar sürekli forumda olacak diye bir kuralda yok. Adam aylık talep sayısını karşıladığında zaten yeterli görülüyor, aylık talep sayısıda düşündüğünüzden daha yüksek.
Bizlerinde sizler gibi bir hayatı var, sürekli olarak bilgisayar başında talep ya da şikayet bakmıyoruz, zorunda da değiliz. Önemli olan bize verilen o görevleri yerine getirmek, verilen süre içerisinde talep sayımızı ya da şikayetlerimizi bitirmek.