İhlal taleplerinin birikme sebebi bir OG 10 dakika boyunca oyuncuların birbirini suçlamasını izlemek yerine 10 tane bug talebi bakıp erkenden role geçmeyi hedefliyor.
OG aktifliğinde fazla sorun yok, sadece çekince var. Sayımız artarsa ne kadar büyük bir değişiklik olur bilmiyorum ama, yinede destek olsun.
İşte o 10 tane bug talebi için 30'dan fazla Helper var. OG'lerin bug taleplerine bakmasını bile doğru bulmuyorum aslında. Oyun Görevlilerinin çekinceli olmasına gerek olduğunu düşünmüyorum rol taleplerine el atabiliyırsunuz ağırlığınızı koymanız gerek.Birbirlerini suçluyorlarsa sorunu çözmeye çalışın, söz hakkı vermeden konuşanları kickleyin tabi yanlış anlamayın demek istediğimi ama ağırlığınızı koyabilirsiniz yani neyden çekiniyorsunuzki.
Arkadaşlarımın elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. Sonuçta burası bir rol sunucusu ve biz de rol yapabiliyoruz. Boş zamanımız oluyor, o zaman oyunculara yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Herkes yorulabilir, başka bir işi çıkmış olabilir. Bunun için anlayış gösterilmesini istiyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Oyun görevlisi arkadaşlarım hakkında genel bir konuşma yapmış gibi oluyorum. Eğer yanlışım varsa şimdiden oyun görevlisi arkadaşlarımdan özür diliyorum.
Benim AR-GE'm yanlış anlaşılmış galiba. Ben Oyun Görevlileri 7/24 aktif olup 5000 talep baksın felan demiyorumki.İşte Oyun Görevlileri işi çıkıyor, müsait olmayabiliyor veya robot olmadıkları için her hangi birşey yapıyor olabilirler. Sayı az olduğu için de talepler iyice birikiyor. OG sayısı arttırılmalı.
Ya hadi ara-sıra olsa neyse ama sürekli birsürü rol talebi birikiyor.Günlük birikiyor baya sonradan hallediliyor.
-Talepler birikir.
-HSA'lar helper chatine 3 defa "talepler" yazar.
-Yine ilgilenen olmaz, her hangi bir admin taleplere el atar.
-Admin taleplerin yarısını uygunsuz bulur, bazı rol taleplerine el atar.
-Çok zaman geçmeden FG, OG veya helperler bug taleplerine el atar.
-Talepler biter.
Kontrol ettiğim kadarıyla ilerleme bu şekilde oluyor.Adminler OG'lerden çok rol talebine bakıyor, yani Adminler de bakar tabiki ama OG'lerin doğrudan görevi oyun talepleri.Bug talepleri halledilir birsürü helper var ne kadar birikse de bir helper el atıyor en kötü Forum Görevlileri el atıyor. Ama Oyun Görevlilerini ben pek oyunda göremiyorum bence aktif olabilicek OG'ler alınsın veya sayı arttırılsın biri yoksa diğeri bakar.