Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Oyun Görevlileri

Başlatan Luanvice, 07 Ekim 2020, 18:55:44
Okunma sayısı 4757 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı zEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ekim 2023, 21:10
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: **X
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ekim 2023, 21:10
Toplam oynama: 253 gün, 18 saat
Birlik: **X
Köken: Sırp
Son giriş: 11 Ekim 2023, 21:13
Toplam oynama: 44 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Oyun Görevlileri
« Yanıtla #20 : 07 Ekim 2020, 22:22:41 »
OG sayısı değilde OG'lerin bakacağı taleplerin düzenlenmesi gerek bence sürekli reklam bakıp talep sayısını doldurmaya çalışan OG arkadaşlarımızda var...

Yani, bir bug talebi var ve birde OG+ talep var.
Fakat genellikle OG arkadaşlar(hepsi değil) OG+ talep yerine bug talebi veya reklam onaylamak ile talep sayısına ulaşmaya çalışılıyor gibi.

Çevrimdışı Dynastie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Omar Raboze Lv.23
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Eylül 2023, 20:16
Toplam oynama: 121 gün, 14 saat
Son giriş: 20 Mart 2023, 20:38
Toplam oynama: 28 gün, 23 saat
Tony Dumb Lv.23
Son giriş: 21 Mart 2023, 11:48
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Colt Cow Lv.23
Son giriş: 21 Mart 2023, 14:05
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
« Yanıtla #21 : 08 Ekim 2020, 00:36:44 »
Yanlış jail atarım sonra atılırım korkusuyla bakmıyorlar. Ben ihlal talebi atıyorum, 10 dakika geçmiş, gidip AROA talebine bakıyor.

Çevrimdışı #EnsarAydin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2023, 00:07
Toplam oynama: 196 gün, 15 saat
« Yanıtla #22 : 08 Ekim 2020, 00:47:20 »
Yanlış jail atarım sonra atılırım korkusuyla bakmıyorlar. Ben ihlal talebi atıyorum, 10 dakika geçmiş, gidip AROA talebine bakıyor.
Yanlış Jail atmadan korksaydık sınavda OG seçmezdik lütfen ön yargılı olmayın.

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ocak 2025, 13:49
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Son giriş: 20 Haziran 2024, 16:51
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #23 : 08 Ekim 2020, 00:48:58 »
İhlal taleplerinin birikme sebebi bir OG 10 dakika boyunca oyuncuların birbirini suçlamasını izlemek yerine 10 tane bug talebi bakıp erkenden role geçmeyi hedefliyor.
OG aktifliğinde fazla sorun yok, sadece çekince var. Sayımız artarsa ne kadar büyük bir değişiklik olur bilmiyorum ama, yinede destek olsun.
OG sayısının arttırılması, OG'lerin baktığı taleplerin OG yöneticisi tarafından kontrol edilmesi gerekiyor.
Şu anki durumda OG'ler dediğin gibi talebi kabul ettikten sonra bölgede oyuncular ile uğraşıyor ve sadece BUG talebi bakarak talep kasmayı, kotayı doldurmayı hedefliyorlar.

Çevrimdışı sadboy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 07 Mayıs 2023, 09:40
Toplam oynama: 242 gün, 10 saat
« Yanıtla #24 : 08 Ekim 2020, 01:05:23 »
Terfi/Tenzil toplantısında kimin neye baktığı belirleniyor, sen hiç endişelenme.

Çevrimdışı #Duman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 25 Kasım 2023, 15:29
Toplam oynama: 143 gün, 11 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 25 Kasım 2023, 15:09
Toplam oynama: 17 gün, 17 saat
« Yanıtla #25 : 08 Ekim 2020, 01:19:56 »

Arkadaşlarımın elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. Sonuçta burası bir rol sunucusu ve biz de rol yapabiliyoruz. Boş zamanımız oluyor, o zaman oyunculara yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Herkes yorulabilir, başka bir işi çıkmış olabilir. Bunun için anlayış gösterilmesini istiyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Oyun görevlisi arkadaşlarım hakkında genel bir konuşma yapmış gibi oluyorum. Eğer yanlışım varsa şimdiden oyun görevlisi arkadaşlarımdan özür diliyorum.

Çevrimdışı Volsira

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Aralık 2023, 23:05
Toplam oynama: 372 gün, 2 saat
« Yanıtla #26 : 08 Ekim 2020, 01:20:08 »
Şu AR&GE'ye robot değiller diyen net amiptir. Destek
robot değiller

Çevrimdışı #EnsarAydin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2023, 00:07
Toplam oynama: 196 gün, 15 saat
« Yanıtla #27 : 08 Ekim 2020, 01:21:12 »
Arkadaşlarımın elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. Sonuçta burası bir rol sunucusu ve biz de rol yapabiliyoruz. Boş zamanımız oluyor, o zaman oyunculara yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Herkes yorulabilir, başka bir işi çıkmış olabilir. Bunun için anlayış gösterilmesini istiyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Oyun görevlisi arkadaşlarım hakkında genel bir konuşma yapmış gibi oluyorum. Eğer yanlışım varsa şimdiden oyun görevlisi arkadaşlarımdan özür diliyorum.

Çevrimdışı Floozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Eylül 2022, 17:16
Toplam oynama: 291 gün, 21 saat
« Yanıtla #28 : 08 Ekim 2020, 01:25:04 »
Siz istiyorsunuz ki soru talepleri gibi saniyede bakılsın, anca 100 OG alınınca olur bu. Bug, soru ve reklamlara bakmaları tamamen istisna, 1500 talep öyle kolay çıkartılmıyor ki bazılarının hedefleri daha yüksek. Bir OG+ talepte en az 5 dakikasını ayırıyor, bunlar uzayabiliyor. Tüm kural ihlallerine saniyede bakamaz, biraz gecikebilir, bu her zaman olur. Bu yüzden ekran görüntüsü alın, eğer bakılmazsa şikayet oluşturun, forum görevlileri boşa yok. Anlayacağınız yaşayan anlar ve son olarak, hiçbir yetkili robot değil.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #29 : 08 Ekim 2020, 01:27:27 »
İhlal taleplerinin birikme sebebi bir OG 10 dakika boyunca oyuncuların birbirini suçlamasını izlemek yerine 10 tane bug talebi bakıp erkenden role geçmeyi hedefliyor.
OG aktifliğinde fazla sorun yok, sadece çekince var. Sayımız artarsa ne kadar büyük bir değişiklik olur bilmiyorum ama, yinede destek olsun.
İşte o 10 tane bug talebi için 30'dan fazla Helper var. OG'lerin bug taleplerine bakmasını bile doğru bulmuyorum aslında. Oyun Görevlilerinin çekinceli olmasına gerek olduğunu düşünmüyorum rol taleplerine el atabiliyırsunuz ağırlığınızı koymanız gerek.Birbirlerini suçluyorlarsa sorunu çözmeye çalışın, söz hakkı vermeden konuşanları kickleyin tabi yanlış anlamayın demek istediğimi ama ağırlığınızı koyabilirsiniz yani neyden çekiniyorsunuzki.

Benim AR-GE'm yanlış anlaşılmış galiba. Ben Oyun Görevlileri 7/24 aktif olup 5000 talep baksın felan demiyorumki.İşte Oyun Görevlileri işi çıkıyor, müsait olmayabiliyor veya robot olmadıkları için her hangi birşey yapıyor olabilirler. Sayı az olduğu için de talepler iyice birikiyor. OG sayısı arttırılmalı.

Ya hadi ara-sıra olsa neyse ama sürekli birsürü rol talebi birikiyor.Günlük birikiyor baya sonradan hallediliyor.

-Talepler birikir.
-HSA'lar helper chatine 3 defa "talepler" yazar.
-Yine ilgilenen olmaz, her hangi bir admin taleplere el atar.
-Admin taleplerin yarısını uygunsuz bulur, bazı rol taleplerine el atar.
-Çok zaman geçmeden FG, OG veya helperler bug taleplerine el atar.
-Talepler biter.

Kontrol ettiğim kadarıyla ilerleme bu şekilde oluyor.Adminler OG'lerden çok rol talebine bakıyor, yani Adminler de bakar tabiki ama OG'lerin doğrudan görevi oyun talepleri.Bug talepleri halledilir birsürü helper var ne kadar birikse de bir helper el atıyor en kötü Forum Görevlileri el atıyor. Ama Oyun Görevlilerini ben pek oyunda göremiyorum bence aktif olabilicek OG'ler alınsın veya sayı arttırılsın biri yoksa diğeri bakar.