Sizler için oyun görevlisi alımı yapılsın vs. demek kolay arkadaşlar.
Bir şeyleri kendiniz düşünüp yorumluyorsunuz bu çok güzel fakat şöyle de bir şey var;
Oyun görevlisi yönetiminin ve Adminlerin yönetiminin verdiği aylık minimum talep sayısı var. Kendimden örnek vereceğim, benimde oyun dışı bir hayatım var veya benim gibi insanlarında. Herkes güllük gülistanlık yaşamıyor bu hayatı, tüm hayatımızı oyuna bağlayamayız. Herkes üzerine düşen görevi yapıyor, eğer og sayısı artırılırsa şuan ki yetkililer aylık taleplerini çıkaramayabilir.
Alınacak og sayısı maksimum 2-3 olmalı eğer alınacaksa ki buna bile gerek olmadığını düşünüyorum.
Desteklenmiyorsunuz.
Diğer oyun görevlisi veya game admin arkadaşlarımın söyledikleri de benden farklı değil, hiçbir yetkili robot değildir.
Arge üzerinde birilerine isyan edip kendinizi haklı çıkarmaya çalışmak yerine bizim açımızdan bakın olaylara.
Bug talepleri demişsiniz sürekli olarak.
Bir oyun görevlisi olarak bug talebi bakmaktan bende mutlu değilim, ama insanların burada da yardıma ihtiyacı oluyor.
Helper 2 seviyesi ve üzeri yardımcılar çalışmayı bırakıp böyle argeler açınca ve talepler birikince bug talebine oyun görevlileri bakıyor diye yine oyun görevlilerine sallıyorsunuz.
Oyun görevlilerinin bir hatası olsaydı eğer,
@R3FL3X bunun önüne geçerdi çünkü oyun görevlisi yönetimi o.
Şu AR&GE'ye robot değiller diyen net amiptir. Destek
Kimlerle uğraştığımız bu kadar net bir şekilde ortadayken bize sallamayı bırakın.
Helperler oyun görevlilerine bug talebi bakıyor diye sallamak yerine bug taleplerine baksınlar da bize admin talebi bıraksınlar.