Dediğini anladım bir sistem var o sistem üzerinden örneğin Nickin maaşı 2000 Rosettanın 1000. Bin ve iki bin olarak veriyor. Bu sistemin aynısı şirket sisteminde var. Eğer sistem değil oyuncu verecekse şirket kasasını adminlerin düzenli doldurması gerek. Adminlerin doldurmasıyla sistemin saatlik vermesinde zaten bir fark yok. Bu ikisi olmayacaksa oyuncu verecekse sisteme ne gerek var? Çağırsın rol yapmak için ic olarak dağıtsın. Mesela kumarhane işletiyorum, açılışımız bitince çağırıyorum paraları dağıtıyorum. Böyle bir sistemin varlığı yapılacak potansiyel rolleri de ortadan kaldırır. Maaş verme rolünü göremeyiz.
Gıcık oluyorsunuz belki biliyorum ama bunu demem lazım
Sisteme gerek yok rolü yapılabilir.
Mantıkta bu ya zaten.Onaylı olanların da özelliği direk maaş olur.Sen şimdi sisteme gerek yok rolü yapılabilir diyorsun doğru ama şöyle birşey var;
Ben diyelim legal birliğe gireceğim ama maaşı direk olarak almayacaksam pek bir anlamı kalmıyor açıkçası.Beni tevşik etmiyor

. Kaç tane düzenli maaş veren adam var.Birlik sahibi her oyuncuyu her saat çağırıp $200 mı verecek. Eee ben her zaman oyunda değilim? Düzensiz olacak adam her saat her saat maaş vermenin rolünü mü yapacak sizce de saçma olmaz mı? Yani bu da beni teşvik etmiyor ve tekrar vazgeçip illegale geçiyorum. Düzgün maaş verilicek olsa ben legal bir karakter oluşturup, düzenli işini yapan, sosyal hayatı iyi olan normal bir karakter oluştururdum.Ama bu tür birşey olmadığı için pek beni teşvik etmiyor ve tekrar illegale dönüyorum.
Yani düzenli maaş verilmeyince kimse legale geçmek istemiyor.Mantıksal olarak zaten bir holding de çalışan adamın düzenli maaş alması gerekir.Zaten legallerin doğru düzgün özelliği de yok bari legale giren adam düzgün maaş alsın.
+ Rolü yapılsaydı zaten şuan da böyle bir AR-GE olmazdı.