Nasıl suistimal edileceğini ben anlamadım. Sanırım maaş verildiği zaman parayı sistem verecek, oyuncular değil. Eğer böyleyse zaten bu sistem gelmez. Bunun yerine;
Banka sistemine bir özellik eklenir. Bu özellik sayesinde bazı hesap numaralarını banka hesabımıza ekleriz. Eklediğimiz her bir hesap numarası için ayrı bir para değeri gireriz ve her 24 saatte bir (saat başı da olabilir) banka hesabımızdan ilgili hesap numarasına havale yapılır. Bu özellik maaş rolü için kullanılabilir. Sistem onayı ve limitlere ihtiyaç olacağını da düşünmüyorum.
Gerekliliği tartışılabilir çünkü önerdiğim sistemi manuel olarak her günün sonunda yapabiliriz. Ama otomatik olması da fena olmaz.
Heh anlayan çok şükür çıktı.
Parayı sistem vermeyecek, oyuncu verecek. Şirket sistemi gibi kasaya para atıyor ve o para her saat oyunculara gidiyor mantığı. Onaylı legal birlik sahibi kendi ATM hesabını girecek ve belirlediği üyelere belirlediği miktar da para verecek.Para ise oluşum sahibinin ATM'sinden kesilecek, sistem felan vermeyecek.
Şirket ile alakası yok bu durumun.Şirket ne alaka yani.Suistimal edileceği birşey de yok hani sırf para almak için birliğe giremezler.Birlik Sahibi neden tanımadığı birine her hangi bir kazanç elde etmeden saatlik maaş versin? Yani şirket sistemi mantığı olsun demiyorum yazdıklarımı okumadan ileti atmayın.Genel söylüyorum bunu.Şirket sistemi gibi oyuncular oyun da durdukça saat gelip film/oyun çıkarma hakkı vs. felan gelmeyecek yani Şirket mantığını unutun.
Gerçekçi düşünün, siz Üniversite mezunusunuz ve bir işe girdiniz.Size işveren adam aylık maaş veriyor değil mi? Mantık böyle olacak işte.Payday geldiğin de birlik sahibinin belirlediği ATM hesabından kişiye belirlediği miktar da para gidecek.Aylık maaş gibi düşünün.Bazı arkadaşlar paranın sistemin vereceğini vs. düşünüyor.Parayı oluşum sahibi verecek.
Hadi diyelim neden onaylı birliklere gelmeli veya neden ayrı onay gelmeli.Çünkü legal birlikler sunucu da çok az bulunuyor ve doğru düzgün legal oluşum yapan, ilerleten kişi sayısı çok çok az.Çünkü legale teşvik eden birşey yok adam biliyor illegalden daha çok kazanacağını.Yani legallere özel birşey yok sunucu da bu tür şeyler de sistem onayı olarak gelebilir bu sayede sistem onayı veya legal oluşumlar bir nebze işe yarar.