Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

1 haftadır başıma gelen rina-rp olayları

Başlatan shelbys, 25 Ağustos 2020, 03:30:00
Okunma sayısı 3246 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ağustos 2020, 01:27
Toplam oynama: 36 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 1 haftadır başıma gelen rina-rp olayları
« Yanıtla #30 : 25 Ağustos 2020, 15:31:13 »
En sonunda helpere soru soruyorum şöyle, böyle, " ne olur rina-rp forumuna gidin ordan bakın" allahım, oyun içinde direk cevap alamayacaksam ne diye varsın sen orda? helpersin adı üstünde?
Bunu helperlere değil yönetime söyle, forum da cevabı bulunan/politika sorularını foruma yönlendiriyoruz. 2 saniye forumu açıp bakmak kimseye zarar vermez.

O zaman 2 saniye yazı yazmak kimseye yazı vermez, anlatabildim mi?

https://hizliresim.com/F72U28
websiteye girmesini biliyorsan gireceksin
Website kodlamayı biliyorum, lazım mı sana?
bundan onu mu çıkardın cidden
Senin o kadar konuyu yine " ay yine nolur rina-rp forumuna girin bakın tmm mı " tavrına girmeyi savunduğun için böyle yapıyorum. İşinizi özenle yapmamakta o kadar ısrarcısınız ki. Ne işe yarıyon sen cidden?

Çevrimdışı Emre361

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kurt Kelly Lv.10
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Eylül 2020, 11:47
Toplam oynama: 3 gün, 14 saat
« Yanıtla #31 : 25 Ağustos 2020, 15:31:44 »
@quick aslan abim şuraya bir el at gözünü seveyim

Çevrimdışı in chains

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mayıs 2024, 01:14
Toplam oynama: 176 gün, 4 saat
« Yanıtla #32 : 25 Ağustos 2020, 15:32:27 »
Politkaların her ana maddesi 128 semoblden fazla. Helper'lar sorulara 128 sembolden fazlasını cevap veremiyor. DM ne desen, eksik anlatılsa ve gidip DM ihlali yaptığında ceza yediğinde helper'ı suçlayacaksın. Ha, oyuna girerken tüm politikaları ve kullanım koşullarını bildiğini, okuduğunu anlayarak giriyorsun bu arada. Hatırlatmakta fayda var.

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 25 Ağustos 2020, 15:32:57 »
Büyük ihtimalle TS'den helperler toplanıp konuyu kapattıracak, klasik.. Neyse güzel sohbet için eyvallah. Buraya kadar, kaldıramadılar ve otomatik cevap vermeyi yine savundular, Bende olsam bende kolaya kaçmayı seçerdim.

Çevrimdışı Emre361

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kurt Kelly Lv.10
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Eylül 2020, 11:47
Toplam oynama: 3 gün, 14 saat
« Yanıtla #34 : 25 Ağustos 2020, 15:33:26 »
En sonunda helpere soru soruyorum şöyle, böyle, " ne olur rina-rp forumuna gidin ordan bakın" allahım, oyun içinde direk cevap alamayacaksam ne diye varsın sen orda? helpersin adı üstünde?
Bunu helperlere değil yönetime söyle, forum da cevabı bulunan/politika sorularını foruma yönlendiriyoruz. 2 saniye forumu açıp bakmak kimseye zarar vermez.

Açıkçası söyleyeyim eski helperlar her zaman daha iyiydi. Yeni nesil helperlar üşengeç oldukları için foruma yönlendiriyorlar.

Çevrimdışı timeformurder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2023, 15:39
Toplam oynama: 139 gün, 15 saat
« Yanıtla #35 : 25 Ağustos 2020, 15:34:30 »
Büyük ihtimalle TS'den helperler toplanıp konuyu kapattıracak, klasik.. Neyse güzel sohbet için eyvallah. Buraya kadar, kaldıramadılar ve otomatik cevap vermeyi yine savundular, Bende olsam bende kolaya kaçmayı seçerdim.
Helper özel konseyi falan yok haberin olsun. Bir çoğunun bu konu umurunda bile değil.

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 25 Ağustos 2020, 15:35:14 »
Politkaların her ana maddesi 128 semoblden fazla. Helper'lar sorulara 128 sembolden fazlasını cevap veremiyor. DM ne desen, eksik anlatılsa ve gidip DM ihlali yaptığında ceza yediğinde helper'ı suçlayacaksın. Ha, oyuna girerken tüm politikaları ve kullanım koşullarını bildiğini, okuduğunu anlayarak giriyorsun bu arada. Hatırlatmakta fayda var.

DM için dersin, sebebin var mı birader? yok. O zaman sıkma. Ha zaten bilen biliyor. Siz eğer DM yapanlara çok ağır ceza verseydiniz, o kurallar herkesin aklına kazınırdı. Bak bakalım açtığım şikayete yada dur sen benim kanıtlarım olduğu halde şikayeti reddeten değil misin? Sen çok iyi bilirsin. Bu sunucu Medium-RP, buraya gelen rol öğrenir eder, rol bilen adam Hard-RP de korka korka yapar, özenle yapar. Burası Medium-RP ama siz Hard-RP gibi davranmakla ısrarcısınız yine.

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 25 Ağustos 2020, 15:35:28 »
Helper özel konseyi falan yok haberin olsun. Bir çoğunun bu konu umurunda bile değil.

Aynen..

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 25 Ağustos 2020, 15:36:35 »

Açıkçası söyleyeyim eski helperlar her zaman daha iyiydi. Yeni nesil helperlar üşengeç oldukları için foruma yönlendiriyorlar.

Benim demek istediğim bu. Marcello Mob' da iken bi çocuk vardı Can. Helper olmak için kıçını yırttı, her soruya güzel cevaplar vermek için kıçını yırttı o çocuk. Daha küçük ha bide. O çocuktaki disiplinin yüzde bilmem kaçı bu yeni nesilde yok. Direk otomatik cevap.

Çevrimdışı timeformurder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2023, 15:39
Toplam oynama: 139 gün, 15 saat
« Yanıtla #39 : 25 Ağustos 2020, 15:37:26 »

Benim demek istediğim bu. Marcello Mob' da iken bi çocuk vardı Can. Helper olmak için kıçını yırttı, her soruya güzel cevaplar vermek için kıçını yırttı o çocuk. Daha küçük ha bide. O çocuktaki disiplinin yüzde bilmem kaçı bu yeni nesilde yok. Direk otomatik cevap.
helper olmak için götünü yırtıyorsa yazık o can denen arkadaşa üzülüyorum onun adına