Serverde 2 yıldır varım. Çok iyi roller döndüğünü de görmüştüm. 1 sene ara verdim. Son 1 haftadır oynuyorum. Serverde 1 hafta türlü türlü insanla karşılaştım. 15k için yalan söyleyen mi dersin? Sıkıldığı için DM atan mı dersin? 1 Saniye ATM için durup GBI'de CJ yapılması mı dersin? Sırf soyismim farklı diye DM yemek mi dersin? Sırf karakterim motorcuya benziyor diye DM yemek mi dersin? DM atan kişiler finansal her ne b*** onu yaptık diye mi? Halbuki para bile yoktu, onların yaptığını göstermek için yapıyorduk taa 5 dakika öncesinden kanıtlar vardı fakat kabul edilmedi. Mükemmel server yönetimi. En sonunda helpere soru soruyorum şöyle, böyle, " ne olur rina-rp forumuna gidin ordan bakın" allahım, oyun içinde direk cevap alamayacaksam ne diye varsın sen orda? helpersin adı üstünde? en sonunda dedim helper olucam sövcem, bunu dedim diye helperler şikayet açmış. Delirttiniz 1 haftada cidden. Sırf arkadaşım istiyor diye oynadım, pişman oldum. Tamamen zaman kaybı. Hadi motorculara gideyim dedim, IC ve OOC bilgi alıcam, rol yapıyor musunuz? Çok iyi konsept bilgim var falan. Türkçeyi zor konuşuyor arkadaş bana senin rol bilgin düşük ya falan diyor. Delirdim bildiğin, sövmemek için kendimi zor tutuyorum 2 gündür. İNANMAYAN ADMİNLERİM OLURSA, AÇTIĞIM ŞİKAYETLERE BAKABİLİRLER, HEPSİ SONUÇLANIP CEZALARINI ALMIŞTIR. KONUM TEKRARDAN SİLİNMEZSE SEVİNİRİM.