Helper'lar direkt olarak sizin köleniz değil, ilk önce gidip siz bilgiyi elde etmeye çalışırsınız. Baktınız bulamadınız forumda vs. bu kez /destek ile helperlara, yöneticilere sorularını sorarsınız. Kendiniz de çaba sarfetmelisiniz. Kimse size kanıtsız şekilde kick atamaz (admin hariç), gidip şikayet açabilirsiniz. Ayrıca bir kick sizin sicilinizi kirletmez. Hiçbir başvuruda sizin sicilinizdeki kicke bakılmaz, dikkate alınmaz.
Ben köle muamelesi mi yapıyorum Orhangutan? Artık hayatı daha kolaylaştırdılar biliyo' musun? Yapay zekalar vs. var, yazılımlar var. Ben uğraşamam, oyun içinde acil bilgi almam lazım kardeşim. OTOMATİK CEVAP DEĞİL. Benim takıntım var belki? Sicili temiz tuttuk, kirlettiniz daha da kirletiriz, ortak nezaketten sürekli, küfür, bi kılıf uydurulur illa. Ne yani? Olamaz mı kardeşim? Yazmayacak ya orada, yazacaksa hakettiği şekilde yazacak. Ben oyuna sadece geceleri giriyorum çoluk çocuklar uyuyor diye, anneleri babaları izin vermiyor yatıyolar diye. Geceleri kaliteli rol falan döner diyorum, çeteler meteler iş yapmıyor. Tırcılık yapan bile yok. Oyuncu sayısı 500-600 ama. Etrafta sürekli afklar var, karakter kasıyolar, level şu bu maaş, şirket maaşı, herşey o kadar tek bi'şeye oturtturulmuş ki, sıkıcı bildiğin. Sabah 6 gibi böyle bakıyorum yok, tık yok birader. Anlatabildim mi?