Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

1 haftadır başıma gelen rina-rp olayları

Başlatan shelbys, 25 Ağustos 2020, 03:30:00
Okunma sayısı 3247 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ağustos 2020, 01:27
Toplam oynama: 36 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 1 haftadır başıma gelen rina-rp olayları
« Yanıtla #10 : 25 Ağustos 2020, 14:31:28 »
bütün rina rp oyuncuları, politikaları anlamış ve kabul etmiş sayılır. Yani sizin o soruyu sormanız bile saçma. Bırak foruma sizi yönlendirmeyi, cevap bile vermesek haklıyız.

' Cevap vermeseniz bile haklısınız ' , siz kimsiniz tam olarak? Böyle hakkı size kim veriyor? Sen helper olduysan bu serverdeki oyunculara si, öhm, seve seve yardımcı olacaksın? O zaman bende kendime hak koyayım, küfür edeyim, hakkım yok mu? Bence var. :D

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 25 Ağustos 2020, 14:32:28 »
git bi gusul al ne diyim .d

Kanka alakası yok ya, herşeyin başı belli. Adamlara baksana ' Cevap vermemekte bile haklıyız ' deme lüksüne sahip. Neyse sakin olucam.

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 25 Ağustos 2020, 14:40:42 »
bütün rina rp oyuncuları, politikaları anlamış ve kabul etmiş sayılır. Yani sizin o soruyu sormanız bile saçma. Bırak foruma sizi yönlendirmeyi, cevap bile vermesek haklıyız.

Burası Hard-RP olsa anlarım, ben oyun içine girince, o çöplüğe girince kimin ne, neyi anlamadığını gayet iyi görüyorum. Medium-RP burası ,Hard-RP gibiymiş davranmaktan vazgeçin?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Eylül 2022, 21:27
Toplam oynama: 92 gün, 10 saat
« Yanıtla #13 : 25 Ağustos 2020, 14:41:47 »
helperlar kudurmus sanki muhahahayt :P :P :P

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 25 Ağustos 2020, 14:45:34 »
helperlar kudurmus sanki muhahahayt :P :P :P

Helper tarafından şikayet edilmişliğim var, sövmediğim halde şikayet edildim keşke sövsem sonra etseydi. Sen düşün.

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 25 Ağustos 2020, 14:50:10 »
Siz helperlere bişey diyeyim mi? Gecenin 4'ünde beni YOA'dan atıyolar biliyo' musunuz. Gece 4'te etrafta rol yok, insan yok tamamen afk bırakılmış karakterler. Ben şikayet açmaya gittim bi' baktım kick. Sicilimi kirlettiler :D. Mr_Nobody sana sözüm bu arada. Kick atmaya yer arıyolar, şikayet açmaya yer arıyolar, işlerini özenle yapmamaya yer arıyolar, tamamen otomatikler. Amaçları benim için bence rütbe almak. Oda günde 200-300 kişinin maksimum 50'sine düzgün cevap verip, diğerlerine otomatik autohotkeyler kullanılarak atılan cevaplar.

Çevrimdışı Tarık

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ağustos 2020, 21:38
Toplam oynama: 31 gün, 20 saat
Birlik: * * * O S
« Yanıtla #16 : 25 Ağustos 2020, 14:54:28 »
east beach sob savasları cok iyi bence herkes havada ucusuyor o kısmı buyuk zevkle ızlıyorum

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 25 Ağustos 2020, 14:56:03 »
east beach sob savasları cok iyi bence herkes havada ucusuyor o kısmı buyuk zevkle ızlıyorum

Kanka orası zaten ölüm, oradan kaçıyorum ya. sırf motorcularla rol yapmaya gidiyorum, bi' egoları var, allah bile indiremez birader öyle diyeyim. IC olsa tamamda, OOC'de bi' yere kadar be kardeşim. O yollardan geçerken korkuyorum ya.

Çevrimdışı Jaec

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Mart 2023, 00:11
Toplam oynama: 287 gün, 19 saat
Son giriş: 17 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 77 gün, 3 saat
Köken: Japon
Son giriş: 17 Şubat 2023, 01:07
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Şubat 2023, 02:48
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
« Yanıtla #18 : 25 Ağustos 2020, 14:57:55 »
Helper'lar direkt olarak sizin köleniz değil, ilk önce gidip siz bilgiyi elde etmeye çalışırsınız. Baktınız bulamadınız forumda vs. bu kez /destek ile helperlara, yöneticilere sorularını sorarsınız. Kendiniz de çaba sarfetmelisiniz. Kimse size kanıtsız şekilde kick atamaz (admin hariç), gidip şikayet açabilirsiniz. Ayrıca bir kick sizin sicilinizi kirletmez. Hiçbir başvuruda sizin sicilinizdeki kicke bakılmaz, dikkate alınmaz.

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 25 Ağustos 2020, 15:02:03 »
Helper'lar direkt olarak sizin köleniz değil, ilk önce gidip siz bilgiyi elde etmeye çalışırsınız. Baktınız bulamadınız forumda vs. bu kez /destek ile helperlara, yöneticilere sorularını sorarsınız. Kendiniz de çaba sarfetmelisiniz. Kimse size kanıtsız şekilde kick atamaz (admin hariç), gidip şikayet açabilirsiniz. Ayrıca bir kick sizin sicilinizi kirletmez. Hiçbir başvuruda sizin sicilinizdeki kicke bakılmaz, dikkate alınmaz.

Ben köle muamelesi mi yapıyorum Orhangutan? Artık hayatı daha kolaylaştırdılar biliyo' musun? Yapay zekalar vs. var, yazılımlar var. Ben uğraşamam, oyun içinde acil bilgi almam lazım kardeşim. OTOMATİK CEVAP DEĞİL. Benim takıntım var belki? Sicili temiz tuttuk, kirlettiniz daha da kirletiriz, ortak nezaketten sürekli, küfür, bi kılıf uydurulur illa. Ne yani? Olamaz mı kardeşim? Yazmayacak ya orada, yazacaksa hakettiği şekilde yazacak. Ben oyuna sadece geceleri giriyorum çoluk çocuklar uyuyor diye, anneleri babaları izin vermiyor yatıyolar diye. Geceleri kaliteli rol falan döner diyorum, çeteler meteler iş yapmıyor. Tırcılık yapan bile yok. Oyuncu sayısı 500-600 ama. Etrafta sürekli afklar var, karakter kasıyolar, level şu bu maaş, şirket maaşı, herşey o kadar tek bi'şeye oturtturulmuş ki, sıkıcı bildiğin. Sabah 6 gibi böyle bakıyorum yok, tık yok birader. Anlatabildim mi?