Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

%100 Legaller için Silah Ruhsatı (İlk çağda kalanlar yorum atmasın lütfen)

Başlatan FenerbahceLee, 16 Temmuz 2020, 19:14:54
Okunma sayısı 1952 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: %100 Legaller için Silah Ruhsatı (Okumadan desteklenmedin yazma!)
« Yanıtla #30 : 16 Temmuz 2020, 19:33:09 »
Hepiniz birbirinizin kopyasısınız. Kısa yorumlar yazınca, imlasız yazınca kendinizi havalı sanarsınız. Hep aynı rolleri tekrarlar, o yüzden sisteme ihtiyaç duymazsınız. LEGAL denildiğinde LSFMD, ASHG, LSPD gelir aklınıza. Emeğimizi yersiniz. OLAY BU!
LSFD, LSPD, ASGH birliklerinde hangi sistem suistimal edildi bana açıklar mısın? Ama böyle bir sistemi oyunculara sunulduğunda suistimal edilme oranı çok yüksek. "Örnek: 2. elin içine araç park edince mekaniklenmemesi"

Ya banane kardeşim bana ne! Banane yahu, adam sistemi suistimal ediyorsa benim niye rol sistemlerim kısıtlanıyor? Benim özgürlüğüm, bana getirilecek sistem neden kısıtlanıyor? Neden bize DM atılıyor? Bunları sorgulamazsınız, fakir fukara gözüyle baktığınız, aciz gördüğünüz, ezik gördüğünüz bu tarz rolleri yapan insanlar bir şey isteyince gereksiz dersiniz.
senin rolün kısıtlanmıyor, herşeyi sisteme bağlayarak rol yapıyorsan o senin sorunun, sistem olmadan gayet iyi roller yapılabiliyor. Legallere silah verilecekse o zaman /ara 911 boşuna var, kendi silah çeker adamı vurur, illegaller /ara 911 yaparsa muhbir rolü oluyor

Çevrimdışı #SoSYeTe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Aralık 2021, 18:42
Toplam oynama: 134 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #31 : 16 Temmuz 2020, 19:33:22 »
Gerek yok zaten ihbar atabiliyor zaten legal birlikler.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #32 : 16 Temmuz 2020, 19:33:33 »
Ruhsatlı silah gelmicek unutun bunu

İyi güzel.Yolda geçen iki adam mazur gör siki taşşağına denk iş yerindeki kadın veya erkek elemana laf etsin brawl rolü olunca silah çeksin. Şikayet açarak olayı sadece geçici olarak çözersin.

Bu döngünün ortadan kalkması adına bu ar:ge açmak gayet makul
Eğer adam böyle şey yapmaya devam ederse sürekli sicilden cezasını alır merak etme

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 28 Mart 2021, 02:04
Toplam oynama: 24 gün, 7 saat
« Yanıtla #33 : 16 Temmuz 2020, 19:33:46 »
Yayın birliklerine verilmesin, asgh ve lsfdye verilirse ve belirli rütbe üstü kullanabilirse olabilir örnek olarak ASGH'De Surgeon rütbesi üstü. LSFD'de Fire Lieutenant rütbesi üstü

Hocam işte bakın sizin LEGAL birlikten anladığınız sadece LSFD, ASHG ve LSPD. Biz de legal birliğiz mesela. LEGALİZ yani.
Suistimal edileceği için böyle söyledim, DM oranı artar

Okumadığınız o kadar belli ki. Seçili birliklere diyorum. Örneğin bize verseler DM atmayız. Sadece kendimizi savunuruz, kendimizi savunmak için aletimiz olsa bize atılan DM oranıda azalır. Anlatabiliyor muyum?
Okudum fakat birlik seçsende yine aynısı olacak?? Seçili birlikler DM atamaz diye bir kural yok sanırım ve suistimal edilir

Şu an bizede DM'ci diyorsunuz. Bizim yaptığımız role kimsenin af edersin ... yetmezken biz giriştik. Herkes kabul etsin arkadaşlar, biz rol yapmaya çalıştıkça rolümüzü baltalayıp sonrada şikayet aç kafasında takılanlar çok.
Sen olayı tek taraflı düşünüyorsun, tek taraflı düşünmek yerine daha geniş düşünebilirsin

Daha geniş düşündüğümü sana şöyle kanıtlayayım,

Ben kaç metinlik bir taslak oluşturup AR-GE projemi yayımlamışım. Her detayı yazmışım.
Senin desteklememe sebebin: "Suistimal edilir, DM artar."

Robot gibi aynı şeyi söylüyorsunuz. İki kelime ile reddediyorsunuz. Bunlar haricinde bir şeyler söyleyin, bilelim. Alıştık artık tek lafınız DM artar DM artar, suistimal edilir. Yeter.
Çok yazdın diye haklı olacaksın diye bir şey yok, unutmaki en iyi olanı "Az ve öz olanıdır"

Ben sana az ve öz olanı söyleyim mi? Hepimiz burada gerçeğe uygun bir şekide rol yapamıyoruz.

Bırak kural ihlali role play mantığa oturtmayan bir eylemler var  ve siz bu eylemleri çok geç fark ediyorsunuz.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
« Yanıtla #34 : 16 Temmuz 2020, 19:34:16 »
Hepiniz birbirinizin kopyasısınız. Kısa yorumlar yazınca, imlasız yazınca kendinizi havalı sanarsınız. Hep aynı rolleri tekrarlar, o yüzden sisteme ihtiyaç duymazsınız. LEGAL denildiğinde LSFMD, ASHG, LSPD gelir aklınıza. Emeğimizi yersiniz. OLAY BU!
LSFD, LSPD, ASGH birliklerinde hangi sistem suistimal edildi bana açıklar mısın? Ama böyle bir sistemi oyunculara sunulduğunda suistimal edilme oranı çok yüksek. "Örnek: 2. elin içine araç park edince mekaniklenmemesi"
sistemi denemeden suistimal edileceğini düşünüyorsun be kardes gidipde troll yapan dalga gecen birine vermeyecelerki bunu dm atmak isteyen gider tüccara silah alır sıkar birilerine tutuklanacakmı q atar ic sicilinede yansımaz

Yahu helal olsun sana. Sana yemin ediyorum helal olsun. Hakikaten düşünüyorum, DM atacak adam neden ruhsat alsın? Alırken DM atarsan ban yersin maddesini kabul etsin? DM atacak olsam gider satarım her şeyimi çekerim M4 ile Infernus ya da Sultanımı atarım DM'ciler gibi. Zor mu? Yerim 1000 dakikamı, gece yatarken AFK bırakırım sabah bam bam devam.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
« Yanıtla #35 : 16 Temmuz 2020, 19:35:43 »

Ya banane kardeşim bana ne! Banane yahu, adam sistemi suistimal ediyorsa benim niye rol sistemlerim kısıtlanıyor? Benim özgürlüğüm, bana getirilecek sistem neden kısıtlanıyor? Neden bize DM atılıyor? Bunları sorgulamazsınız, fakir fukara gözüyle baktığınız, aciz gördüğünüz, ezik gördüğünüz bu tarz rolleri yapan insanlar bir şey isteyince gereksiz dersiniz.
senin rolün kısıtlanmıyor, herşeyi sisteme bağlayarak rol yapıyorsan o senin sorunun, sistem olmadan gayet iyi roller yapılabiliyor. Legallere silah verilecekse o zaman /ara 911 boşuna var, kendi silah çeker adamı vurur, illegaller /ara 911 yaparsa muhbir rolü oluyor

Aynen, adam bana silahla vururken rolsel olarak elimi silah şekline getirip adamı vurayım? Ya da sadece rolsel olarak vurup adama vuruldun yat diyeyim. /ara 911 yapabiliyorsun. Allah aşkına, 30000 tane ihbar veriyorsun gelen giden yok. İşte diyorum, LEGALİN HALİNDEN ANLAMAZSINIZ. O YÜZDEN ANLAMAYANLAR BİR YORUM YAZMASIN.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
« Yanıtla #36 : 16 Temmuz 2020, 19:36:04 »
Gerek yok zaten ihbar atabiliyor zaten legal birlikler.

Tabii. Zaten attığımız an 15 tane birim kapıda olduğu için biz malız, bilerek açıyoruz böyle argeleri.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #37 : 16 Temmuz 2020, 19:36:25 »
Ruhsatlı silah hakkında en az 10,20 arge açıldı ve red yedi

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
« Yanıtla #38 : 16 Temmuz 2020, 19:36:31 »
Ruhsatlı silah gelmicek unutun bunu

İyi güzel.Yolda geçen iki adam mazur gör siki taşşağına denk iş yerindeki kadın veya erkek elemana laf etsin brawl rolü olunca silah çeksin. Şikayet açarak olayı sadece geçici olarak çözersin.

Bu döngünün ortadan kalkması adına bu ar:ge açmak gayet makul
Eğer adam böyle şey yapmaya devam ederse sürekli sicilden cezasını alır merak etme

Helper lütfen sen karışma tamam, tamam. Senin önüne dinazor koysalar yersin.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #39 : 16 Temmuz 2020, 19:36:38 »

polis her zaman geliyomu kardeşim geçen günlerde fuhuş yapılan, toz alım satımı yapılan mekana girdim anında çıktım bir yere saklandım polisi aradım 5dk bekledim gelmedi bir daha attım bir daha attım 5 kere aradım yarım saatte kimsecikler gelmedi böyle bir durumda gelmiyorsa neredeyse hiçbir zaman gelmez