Hepiniz birbirinizin kopyasısınız. Kısa yorumlar yazınca, imlasız yazınca kendinizi havalı sanarsınız. Hep aynı rolleri tekrarlar, o yüzden sisteme ihtiyaç duymazsınız. LEGAL denildiğinde LSFMD, ASHG, LSPD gelir aklınıza. Emeğimizi yersiniz. OLAY BU!
LSFD, LSPD, ASGH birliklerinde hangi sistem suistimal edildi bana açıklar mısın? Ama böyle bir sistemi oyunculara sunulduğunda suistimal edilme oranı çok yüksek. "Örnek: 2. elin içine araç park edince mekaniklenmemesi"
Ya banane kardeşim bana ne! Banane yahu, adam sistemi suistimal ediyorsa benim niye rol sistemlerim kısıtlanıyor? Benim özgürlüğüm, bana getirilecek sistem neden kısıtlanıyor? Neden bize DM atılıyor? Bunları sorgulamazsınız, fakir fukara gözüyle baktığınız, aciz gördüğünüz, ezik gördüğünüz bu tarz rolleri yapan insanlar bir şey isteyince gereksiz dersiniz.
senin rolün kısıtlanmıyor, herşeyi sisteme bağlayarak rol yapıyorsan o senin sorunun, sistem olmadan gayet iyi roller yapılabiliyor. Legallere silah verilecekse o zaman /ara 911 boşuna var, kendi silah çeker adamı vurur, illegaller /ara 911 yaparsa muhbir rolü oluyor