Burada hood baskınında sağa sola kaçıyorsunuz demişsin, bu olayda @Turkz adlı adminimizin IC olarak sıkmayın uyarısına uyuyor üyelerimiz, doğrulayabilir. Hadi diyelim ki admin demedi biz korktuk sıkmadık vs, gönlün olsun

Bunun gibi kaç tane ss atabilirsin? Söylesene. Bunda yeterli cevabı verdiğimi düşünüyorum.
Hangi ekran görüntüsüne şikayet açılıp kabul olduğunu, şikayet no ile alıntı yaparak bırakırsan daha somut olur. Boş atışlar yapmanın anlamı yok bence.
https://cdn.discordapp.com/attachments/716406435390554245/733017730281635970/68.jpg senin editin
https://cdn.discordapp.com/attachments/716705764684726384/732914540517523467/2.jpg benim editim
Bahsettiğin diplomasi rolünden sonra seninle bu rolü yapıyorum, her şeyi reddedip savaş doğamda var diyorsun. Savaşırım vs, bundan sonra gelip seni kaçırıyorum. Senle rol yapmadan, diplomasi rolünden hemen sonra kafama göre kaçırmıyorum. Türk medyası gibi çarpıtmayalım. "Eğer bizden silah gücü olarak güçlü olduğunuzu iddia ediyorsanız biz AFK durumundayken değil, bizim yaptığımız gibi aktifken yapabildiğinizi yapacaksınız ki gücünüzü görelim" demişsin. Ben bir iki ss atmadım, oraya dünya kadar ss attım, dediğin gibi düşünelim. 1-2 ss afk iken olsun, ben 1-2 den kat kat fazla ss bıraktım, ss alma amacı olsa sadece 3 4 kişi ile gelmiyorum, başka birlik üyesi yok. Tam tamına 20-22 aktif ile sokağında takılıyorum, bunu ssler destekliyor? Daha neyin afk durumu, attığım sslerde biz rol yaparken aktif olan elemanlar bizi görüyor, onlarlada rol yapıyoruz, dalga geçiyoruz, bir şey yapamıyor? AFK iken bir kişiyi yere düşüremezsin, sslerde yerden kalktığınızı göremiyorum. Bu ssler seni tatmin etmiyorsa, yaşadıklarını düşün. Eğer yönetim fazlasını isterse birlik üyelerimden ssler alıp buraya bırakacağım. Bu kısıma da cevabım şuanlık bu kadar.
https://cdn.discordapp.com/attachments/638144030076698644/732959191777411132/sa-mp-633.png Oyuncu Şikayeti #128795
Maskeli şekilde beni vuruyorsunuz, sebebi? 30dk öncesinde size küfür etmem. Daha sonra dolanırken Binco yolunda beni maskeli şekilde vuruyorsunuz, MG+DM kısmında şikayet açtım. Şikayet sonuçlanınca buraya ss atacağım, onun haricinde söyler misin bana? Beni 2 kere eve aldınız, 1'inde size baskın attık sultan geldi, dm attı düşürdü bi anda oyuna dönüp eve aldınız. Şikayet açtım o kişi DM'den jail yedi, o SS'i sildirebilirim, hatta sizler şu ss'e kendisi benim ağzımdan yazıp editleyen kişiler misiniz? Yok, yok yapar mısınız öyle bir şey, aaa. 2. sefer attığın bu ss MG+DM şikayeti açtım, bunun haricinde bir kere düşüremediniz ya da rk olmadım. Benim attığım sslere bak, kaç kere düşmüşsün ve kendi sokağında çetecilerinin gözü önünde, kaçında maskelisin ve biz MG vs yapıyoruz? Masa olayından bahsetmişsin, bir önceki cevap kısmında ilk cümlelere bakarsan cevabını alacaksın. Bu kısıma da cevabım bu kadar, geçelim diğer kısıma. >>>
O kadar kanıt diziyorum, CK talebi için sen free den alacaksın, öyle bir şey yok. Yeterli kanıt vs varsa talep açabilirsin. Yeterli görülürse alırsın.