Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Telvis Dawson - CK Talebi

Başlatan Garavel Usta, 15 Temmuz 2020, 15:27:09
Okunma sayısı 1911 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Garavel Usta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 21:23
Toplam oynama: 125 gün, 6 saat
Ynt: Telvis Dawson - CK Talebi
« Yanıtla #10 : 16 Temmuz 2020, 14:09:13 »
Burada hood baskınında sağa sola kaçıyorsunuz demişsin, bu olayda @Turkz adlı adminimizin IC olarak sıkmayın uyarısına uyuyor üyelerimiz, doğrulayabilir. Hadi diyelim ki admin demedi biz korktuk sıkmadık vs, gönlün olsun :) Bunun gibi kaç tane ss atabilirsin? Söylesene. Bunda yeterli cevabı verdiğimi düşünüyorum.
Spoiler:
Artı olarak savunmam şu şekildedir; Biz aktif değilken, başka oyundayken ya da uyuyorken bunu yapabilmeniz gayet normal. En ufak olayda sağa sola kaçıştırmaya başlıyorsunuz. Zaten görüntülerde göründüğü gibi hood baskını sırasında kendi oluşumumuzdan kimse bulunmuyor. Biz rakip çete hoodu içinde rol yapma olayını gerçek dışı bulduğumuz için bu rolleri yapmıyoruz. Bunu yapmadığımız için kendinizi bizden üstün görüyorsanız o sizin sorununuz.

Hangi ekran görüntüsüne şikayet açılıp kabul olduğunu, şikayet no ile alıntı yaparak bırakırsan daha somut olur. Boş atışlar yapmanın anlamı yok bence.
Spoiler:
Ek olarak; Görüntülerin bir kaçına MG şikayeti açılmış ve kabul olmuştur.

https://cdn.discordapp.com/attachments/716406435390554245/733017730281635970/68.jpg senin editin
https://cdn.discordapp.com/attachments/716705764684726384/732914540517523467/2.jpg benim editim
Bahsettiğin diplomasi rolünden sonra seninle bu rolü yapıyorum, her şeyi reddedip savaş doğamda var diyorsun. Savaşırım vs, bundan sonra gelip seni kaçırıyorum. Senle rol yapmadan, diplomasi rolünden hemen sonra kafama göre kaçırmıyorum. Türk medyası gibi çarpıtmayalım. "Eğer bizden silah gücü olarak güçlü olduğunuzu iddia ediyorsanız biz AFK durumundayken değil, bizim yaptığımız gibi aktifken yapabildiğinizi yapacaksınız ki gücünüzü görelim" demişsin. Ben bir iki ss atmadım, oraya dünya kadar ss attım, dediğin gibi düşünelim. 1-2 ss afk iken olsun, ben 1-2 den kat kat fazla ss bıraktım, ss alma amacı olsa sadece 3 4 kişi ile gelmiyorum, başka birlik üyesi yok. Tam tamına 20-22 aktif ile sokağında takılıyorum, bunu ssler destekliyor? Daha neyin afk durumu, attığım sslerde biz rol yaparken aktif olan elemanlar bizi görüyor, onlarlada rol yapıyoruz, dalga geçiyoruz, bir şey yapamıyor? AFK iken bir kişiyi yere düşüremezsin, sslerde yerden kalktığınızı göremiyorum. Bu ssler seni tatmin etmiyorsa, yaşadıklarını düşün. Eğer yönetim fazlasını isterse birlik üyelerimden ssler alıp buraya bırakacağım. Bu kısıma da cevabım şuanlık bu kadar.
Spoiler:
Artı olarak; Yajeel isimli oyuncu (Turkz) Aramızdaki savaşı bitirdi. Aramızdaki savaş bitmesine rağmen karşı oluşumun oyuncuları bu savaşın bitmesini kabul etmeyip ateş açmaya devam etti. Adama nonRP driving üzerinden şikayet açıyorum. Savunması şu oluyor: "Hood onaylı birlik lideriyim." Ne alakası var? Hood onayı sadece kendi bölgende işe yarar. Dışarda sıradan bir oyuncusun. Şu rolde hoodunuzun dışına çıkamadığınızdan anlaşılır niteliktedir.
Bakın. Biz onlar AFK durumundayken değil. Aktiflerken olay yerinde bulunuyoruz. Eğer bizden silah gücü olarak güçlü olduğunuzu iddia ediyorsanız biz AFK durumundayken değil, bizim yaptığımız gibi aktifken yapabildiğinizi yapacaksınız ki gücünüzü görelim

https://cdn.discordapp.com/attachments/638144030076698644/732959191777411132/sa-mp-633.png Oyuncu Şikayeti #128795
Maskeli şekilde beni vuruyorsunuz, sebebi? 30dk öncesinde size küfür etmem. Daha sonra dolanırken Binco yolunda beni maskeli şekilde vuruyorsunuz, MG+DM kısmında şikayet açtım. Şikayet sonuçlanınca buraya ss atacağım, onun haricinde söyler misin bana? Beni 2 kere eve aldınız, 1'inde size baskın attık sultan geldi, dm attı düşürdü bi anda oyuna dönüp eve aldınız. Şikayet açtım o kişi DM'den jail yedi, o SS'i sildirebilirim, hatta sizler şu ss'e kendisi benim ağzımdan yazıp editleyen kişiler misiniz? Yok, yok yapar mısınız öyle bir şey, aaa. 2. sefer attığın bu ss MG+DM şikayeti açtım, bunun haricinde bir kere düşüremediniz ya da rk olmadım. Benim attığım sslere bak, kaç kere düşmüşsün ve kendi sokağında çetecilerinin gözü önünde, kaçında maskelisin ve biz MG vs yapıyoruz? Masa olayından bahsetmişsin, bir önceki cevap kısmında ilk cümlelere bakarsan cevabını alacaksın. Bu kısıma da cevabım bu kadar, geçelim diğer kısıma. >>>
Spoiler:
Eğer olay adam vurmaksa, bizim daha çok adam RK ettiğimiz herkes tarafından bilinen bir gerçek. CK talebi açan oyuncuyu silahlı şekildeyken vuruyoruz.

3-4 oluşum birleşip bu savaşta hala eşit şartlar altında ki bir silahlı çatışmada rk üstüne rk oluyorsanız sizden neden korkalım dostum? Hood onayınız var diye mi yoksa? Beni kaçırma olayınız şu şekilde oldu: Turkz rolde bizi bir araya getirdi, kaba tabirle savaş bitti dedi ve bunu iki taraf da onayladı. Orada olayı bölüp "İlla benden özür dileyecekler." Şeklinde bir role dahil olsaydınız bir de orada sıcak çatışmaya girip kimin kimden silah gücü olarak daha güçlü olduğunu görmüş olurduk zaten. Burada Polat Alemdarlık yapan biz miyiz yoksa siz misiniz? Kaçırıldığım gün bana savaşın bittiğini kabul ettiniz, onun üstüne kabul ettikten sonra gelip illa özür dileyeceksin dedin. Ben de sana kaybın neyse onu vereyim dedim. Yanlış mıyım? Sen ısrarla rolde bana OOC olarak kendini büyük görmenden dolayı "yok özür dileyeceksin, yok üstünlüğümüzü kabul edeceksin." Dedin. Ben de savaşmak istiyorsanız savaşırız niteliğinde bir söz söyleyip oradan ayrıldım. Size o zaman herhangi bir silahlı gösteri yapmadım/yaptırmadım. Amacım şuydu; Turkz'un kuzeni olan karakteri arayıp anlaşmayı bozduğunuzu söyleyip olayı onlara bırakacaktım. Siz bunu beklemediniz. İşyerimin önünde beni vurarak kaçırdınız. Birlik liderine onur kırıcı rol yapmanın yasak olduğunu bildiğiniz halde bana silah zoruyla "Özür dilerim diye bağır" rolünü yaptınız. Okey, sorun yok. Ama sorun şurada; Ben orada ki IC durumda sizinle savaş halinde değildim. Kendi kendinize triplere girip beni kaçırdınız. Bunun akabinde biz de seni ve oluşumunda ki üyeleri kaçırdık; Şimdi kim kimden korkmalı dostum?

Bu rol bugüne ait.

O kadar kanıt diziyorum, CK talebi için sen free den alacaksın, öyle bir şey yok. Yeterli kanıt vs varsa talep açabilirsin. Yeterli görülürse alırsın.
Spoiler:
CK izni verilecekse karşılıklı verilsin. 42 Harlem oluşumunun 2 liderinin de CK iznini talep ederim. İki oluşum da çete oluşumu ve hood onayları sadece kendi bölgelerinde işe yarar.

Çevrimdışı Garavel Usta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 16 Temmuz 2020, 14:13:16 »
Bu arada Harlem hoodunda sizleri (7-8 kişi) düşürüp RK ettiğim kısmı video almamıştım. Ancak sağolsun içinizde bunu yediremeyip video alan ve bana hile diye şikayet açan arkadaşın videosu kaldırılmış. Sanırım birlik üyelerim onu indirmişti, yarına kadar bulursam atacağım. O video'yu çoğu birlik izledi, yani insanlar biliyor demişsin ya, haklısın herkes neyin ne olduğunu biliyor. Şuanlık yazacaklarım bu kadar, yaz gönder yerine bir seferde toplu yazarsan daha güzel olur, savunman bitince belirtirsen sevinirim. Konunun tartışma alanına dönmesini istemiyorum.

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
Son giriş: 14 Ekim 2022, 01:13
Toplam oynama: 142 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #12 : 16 Temmuz 2020, 22:19:22 »
@Hydraizm veya @Turkz inceleyecek.

Çevrimdışı Garavel Usta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 19 Temmuz 2020, 22:21:34 »
Spoiler:
Eğer olay adam vurmaksa, bizim daha çok adam RK ettiğimiz herkes tarafından bilinen bir gerçek. CK talebi açan oyuncuyu silahlı şekildeyken vuruyoruz.

3-4 oluşum birleşip bu savaşta hala eşit şartlar altında ki bir silahlı çatışmada rk üstüne rk oluyorsanız sizden neden korkalım dostum? Hood onayınız var diye mi yoksa? Beni kaçırma olayınız şu şekilde oldu: Turkz rolde bizi bir araya getirdi, kaba tabirle savaş bitti dedi ve bunu iki taraf da onayladı. Orada olayı bölüp "İlla benden özür dileyecekler." Şeklinde bir role dahil olsaydınız bir de orada sıcak çatışmaya girip kimin kimden silah gücü olarak daha güçlü olduğunu görmüş olurduk zaten. Burada Polat Alemdarlık yapan biz miyiz yoksa siz misiniz? Kaçırıldığım gün bana savaşın bittiğini kabul ettiniz, onun üstüne kabul ettikten sonra gelip illa özür dileyeceksin dedin. Ben de sana kaybın neyse onu vereyim dedim. Yanlış mıyım? Sen ısrarla rolde bana OOC olarak kendini büyük görmenden dolayı "yok özür dileyeceksin, yok üstünlüğümüzü kabul edeceksin." Dedin. Ben de savaşmak istiyorsanız savaşırız niteliğinde bir söz söyleyip oradan ayrıldım. Size o zaman herhangi bir silahlı gösteri yapmadım/yaptırmadım. Amacım şuydu; Turkz'un kuzeni olan karakteri arayıp anlaşmayı bozduğunuzu söyleyip olayı onlara bırakacaktım. Siz bunu beklemediniz. İşyerimin önünde beni vurarak kaçırdınız. Birlik liderine onur kırıcı rol yapmanın yasak olduğunu bildiğiniz halde bana silah zoruyla "Özür dilerim diye bağır" rolünü yaptınız. Okey, sorun yok. Ama sorun şurada; Ben orada ki IC durumda sizinle savaş halinde değildim. Kendi kendinize triplere girip beni kaçırdınız. Bunun akabinde biz de seni ve oluşumunda ki üyeleri kaçırdık; Şimdi kim kimden korkmalı dostum?

Bu rol bugüne ait.
Evet arkadaşlar yukarıda bir gönderimde söylediğim gibi MG yapılarak maskeli şekilde vurduklarını söylemiştim. Şikayet sonuçlandı, boş yere sallamıyorum. Şikayet no bırakıyorum, yetkili arkadaşlar bakarak değerlendirirse sevinirim.

https://www.rina-roleplay.com/forum/sikayet/128795

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #14 : 23 Temmuz 2020, 00:22:47 »
Selamlar,

Karakter Ölüm talebiniz tarafımca değerlendirildi, lafı uzatmayacağım. Bir süre iki tarafta incelendi ve açılan CK talebi kontrol edildi. Bir şeyler yaşanmış fakat bunlar tek taraflı değil, iki tarafta aynı olayı hemen-hemen aynı şeyi yaptı. İki tarafta onaylarsa karşılıklı CK izni buradan verilecektir. Onun haricinde CK izni tek taraflı verilmeyecek, iki tarafında geri dönüşü bekleniyor.
@Redfoo
@Garavel Usta

Çevrimdışı Redfoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Kasım 2023, 18:27
Toplam oynama: 126 gün, 12 saat
Birlik: *JNG
Son giriş: 07 Aralık 2023, 20:36
Toplam oynama: 7 gün, 9 saat
« Yanıtla #15 : 23 Temmuz 2020, 00:55:43 »
Karşılıklı CK rolünü onaylıyorum.

Çevrimdışı Redfoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 23 Temmuz 2020, 01:06:42 »
Hile hurda olayı olmaması için Turkz iletiyle CK iznini verene kadar iki tarafında CK izni verilmesin. Bu şekilde olursa daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Redfoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 23 Temmuz 2020, 01:10:29 »
Selamlar,

Karakter Ölüm talebiniz tarafımca değerlendirildi, lafı uzatmayacağım. Bir süre iki tarafta incelendi ve açılan CK talebi kontrol edildi. Bir şeyler yaşanmış fakat bunlar tek taraflı değil, iki tarafta aynı olayı hemen-hemen aynı şeyi yaptı. İki tarafta onaylarsa karşılıklı CK izni buradan verilecektir. Onun haricinde CK izni tek taraflı verilmeyecek, iki tarafında geri dönüşü bekleniyor.
@Redfoo
@Garavel Usta

Çevrimdışı Garavel Usta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: