Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Telvis Dawson - CK Talebi

Başlatan Garavel Usta, 15 Temmuz 2020, 15:27:09
Okunma sayısı 1909 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Garavel Usta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 21:23
Toplam oynama: 125 gün, 6 saat
Telvis Dawson - CK Talebi
« : 15 Temmuz 2020, 15:27:09 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Joaquin LeBouef
Seviye: 21

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Telvis Dawson
Seviyesi:  21

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 14/07/2020
Olay Saati: 21:13
Yaşadığınız olayı anlatınız: Kişi ve çetesi ile uzun zamandır savaş içindeyiz, en sonunda çete liderine "savaşı kaybettim, özür diliyorum. / Üstünlüğünüzü kabul ediyorum." dedirttim. Olaydan daha sonra oradaki çetecilerime bu adama ve çetesine kimse sıkmayacak dedim. Olaydan 30 dakika sonra bu adam çetesi ile birlikte Binco önünden  outsider adamımı kaçırarak, "özür dilerim, savaşı kaybettik." dedirtiyor.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Kişi ve çetesi ile uzun zamandır savaş içindeyiz, bu adamı kendi sokağında orada burada neredeyse bütün çetecilerine farklı farklı zamanlarda kaçırdık. Bu adam sürekli özür dilemeyi reddedip, çeteme üyelerime ve bana saldırıda bulundu. Sokağıma saldırıda bulundular. Kendi sokağımda hood onaylı yerde bunların 7 8 kişilik ekibini yaralıya düşürdük, rk ettik. Daha sonra sokağında duran adamlar kendi hoodunda maskeli takılıyor, onun haricinde ben ve çetecilerim kendi sokağım gibi orada rol yapıyoruz. Maskesiz takılıyoruz, adamlar görüyor bir şey yapamıyor. Bu adamların çete liderini sokaklarında tuttukları köşelerde vuruyorum. Bunca şeylerden sonra özür dilemeyi sürekli reddediyor. En sonunda diletiyorum ve savaşı kabettiğini söylüyor. Çetemin altına giriyor. Hemen sonra çete outsiderimi kaçırıp bana ve çeteme saygısızlık yapıyor. Bu adamın bu saatten sonra ölmesi gerekiyor.
DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

BU OLAYDAN SONRA YAPTIKLARINI DA ŞİMDİ BIRAKIYORUM;

Kanıtlar (Video)

Çevrimdışı Garavel Usta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Telvis Dawson - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2020, 15:27:21 »
Fotoğrafların üst kısımlarında sste neler olduğunun açıklaması var, bıraktığım sslerin hepsi ck talebindeki olaylardan önce olmuştur, kişiler bunca zaman bu kadar şeye rağmen polat alemdar gibi kafa tutmaya devam ediyor. Detaylı kanıtlar bıraktığımı düşünüyorum, ayıtladığım kısımlar bunlar. Farklı bir kanıt istenirse birlik üyelerimden alıp verebilirim.
Spoiler:
BURADA DÜŞMAN ÇETE HOODUNDA EVLERİNİN ÖNÜNDE ÇETECİLERİ VARKEN HARLEM OLARAK TAKILIYORUZ. ROL YAPIYORUZ. KENDİ SOKAĞIMIZ GİBİ.

BURADA SOKAK ÇEVRESİNDE TAKILAN, BİZİ İZLEYEN DÜŞMAN ÇETE ÜYESİ VURULUYOR.

BURADA KAÇIRILAN DÜŞMAN ÇETE ÜYESİNE KENDİ ÇETESİNE KÜLTÜRÜNE KÜFÜRLER ETTİRİYORUZ.

DÜŞMAN SOKAĞINDA KENDİ SOKAĞIMIZ GİBİ TAKILDIĞIMIZ ANLARDAN BİRİSİ. RAKİP ÇETE ÜYESİ BİR ŞEY YAPAMIYOR.

BURADA İŞ ORTAĞIM OLDUĞUM PAUL VE BANA KAFA TUTUYOR, ŞAHSIMA ÖLDÜRME TEHTİDLERİ VE SÖYLEMLERİNDE BULUNUYOR.

EN SON KONUŞMALARIN DEVAMINDA ÇETE LİDERİNİ SOKAĞINA BIRAKIRKEN BİZ YOLDAYKEN ÇETECİLERİM SOKAĞINI BASIYOR VE GÜCÜMÜ GÖSTERİYORUM. ANCAK ADAM UMURSAMADAN "İSTEDĞİNİZ GİBİ TAKILABİLİRSİNİZ" DİYEREK ALAY EDİYOR. ÇETECİLERİNİN ÖNÜNDE SOKAĞINDA ELİMİ KOLUMU SALLAYARAK ADAMI VURUYORUM.

ÇETE LİDERİ YİNE EVİNE YAKIN BİR KÖŞEDE TAKILIRKEN YERE SERİLİYOR, KENDİ SOKAĞI BİR ÇETECİSİ GELEMİYOR. ELİMİ KOLUMU SALLAYARAK DAĞITIYORUM ORTALIĞI.

HARLEM ÇETECİLERİNİN BÜYÜK BİR KISMI İLE SOKAKLARINA GİRİŞ YAPIYORUZ, ÇETECİLERİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE ÇETE LİDERİNİ SOKAĞINDA YERE SERİYORUM, YANINDA GÖRDÜĞÜM ÇETECİLERİNİ DE YERE SERİYORUM. ALAY EDEREK TAKILIYORUZ, KİMSE BİR ŞEY YAPAMIYOR.

YİNE FARKLI BİR GÜN DÜŞMAN SOKAĞINDA TAKILIYORUZ, KAPILARININ ÖNÜNDE DÜŞMAN ÇETECİYİ VURUYORUZ. RAHAT RAHAT TAKILIRKEN EVDEN DÜŞMAN ÇETE ÜYELERİ ÇIKIYOR, NE OLUYOR? ONLARI DA YERE SERİYORUZ.

DÜŞMAN ÇETE ÜYESİNİ MOTELİMİZE KAÇIRIYORUZ, ORADA KÖPEK MUAMELESİ YAPARAK VİDEO KAYITI ALIYORUZ, DEVAMIN SOKAKTA KEMER TAKARAK GEZDİRİYORUZ. (gezdirme kısmını bulamadım)

YİNE BİR GÜN DÜŞMAN SOKAĞINA YAKIN BİR KISIMDA ÇETE LİDERİNİ VURUYORUZ, YANINA GELEN ARA SOKAKTAN ÇETECİNİN ARACINI DA ONU DA VURUYORUZ, RAHAT RAHAT TAKILIYORUZ. KİMSE BİR ŞEY YAPAMIYOR.

Çevrimdışı Redfoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Kasım 2023, 18:27
Toplam oynama: 126 gün, 12 saat
Birlik: *JNG
Son giriş: 07 Aralık 2023, 20:36
Toplam oynama: 7 gün, 9 saat
« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2020, 17:41:00 »
Karşılıklı ck izni isteseydin verirdim dostum. Aramızda düşmanlık var ve kaçırıldın. CK izni verilecekse karşılıklı verilsin.

Çevrimdışı Redfoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 15 Temmuz 2020, 17:48:29 »
Artı olarak savunmam şu şekildedir; Biz aktif değilken, başka oyundayken ya da uyuyorken bunu yapabilmeniz gayet normal. En ufak olayda sağa sola kaçıştırmaya başlıyorsunuz. Zaten görüntülerde göründüğü gibi hood baskını sırasında kendi oluşumumuzdan kimse bulunmuyor. Biz rakip çete hoodu içinde rol yapma olayını gerçek dışı bulduğumuz için bu rolleri yapmıyoruz. Bunu yapmadığımız için kendinizi bizden üstün görüyorsanız o sizin sorununuz.

Çevrimdışı Redfoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 15 Temmuz 2020, 17:50:56 »
Ek olarak; Görüntülerin bir kaçına MG şikayeti açılmış ve kabul olmuştur.

Çevrimdışı Redfoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 15 Temmuz 2020, 18:07:16 »
Artı olarak; Yajeel isimli oyuncu (Turkz) Aramızdaki savaşı bitirdi. Aramızdaki savaş bitmesine rağmen karşı oluşumun oyuncuları bu savaşın bitmesini kabul etmeyip ateş açmaya devam etti. Adama nonRP driving üzerinden şikayet açıyorum. Savunması şu oluyor: "Hood onaylı birlik lideriyim." Ne alakası var? Hood onayı sadece kendi bölgende işe yarar. Dışarda sıradan bir oyuncusun. Şu rolde hoodunuzun dışına çıkamadığınızdan anlaşılır niteliktedir.
Bakın. Biz onlar AFK durumundayken değil. Aktiflerken olay yerinde bulunuyoruz. Eğer bizden silah gücü olarak güçlü olduğunuzu iddia ediyorsanız biz AFK durumundayken değil, bizim yaptığımız gibi aktifken yapabildiğinizi yapacaksınız ki gücünüzü görelim

Çevrimdışı Redfoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 15 Temmuz 2020, 18:43:23 »
Eğer olay adam vurmaksa, bizim daha çok adam RK ettiğimiz herkes tarafından bilinen bir gerçek. CK talebi açan oyuncuyu silahlı şekildeyken vuruyoruz.

3-4 oluşum birleşip bu savaşta hala eşit şartlar altında ki bir silahlı çatışmada rk üstüne rk oluyorsanız sizden neden korkalım dostum? Hood onayınız var diye mi yoksa? Beni kaçırma olayınız şu şekilde oldu: Turkz rolde bizi bir araya getirdi, kaba tabirle savaş bitti dedi ve bunu iki taraf da onayladı. Orada olayı bölüp "İlla benden özür dileyecekler." Şeklinde bir role dahil olsaydınız bir de orada sıcak çatışmaya girip kimin kimden silah gücü olarak daha güçlü olduğunu görmüş olurduk zaten. Burada Polat Alemdarlık yapan biz miyiz yoksa siz misiniz? Kaçırıldığım gün bana savaşın bittiğini kabul ettiniz, onun üstüne kabul ettikten sonra gelip illa özür dileyeceksin dedin. Ben de sana kaybın neyse onu vereyim dedim. Yanlış mıyım? Sen ısrarla rolde bana OOC olarak kendini büyük görmenden dolayı "yok özür dileyeceksin, yok üstünlüğümüzü kabul edeceksin." Dedin. Ben de savaşmak istiyorsanız savaşırız niteliğinde bir söz söyleyip oradan ayrıldım. Size o zaman herhangi bir silahlı gösteri yapmadım/yaptırmadım. Amacım şuydu; Turkz'un kuzeni olan karakteri arayıp anlaşmayı bozduğunuzu söyleyip olayı onlara bırakacaktım. Siz bunu beklemediniz. İşyerimin önünde beni vurarak kaçırdınız. Birlik liderine onur kırıcı rol yapmanın yasak olduğunu bildiğiniz halde bana silah zoruyla "Özür dilerim diye bağır" rolünü yaptınız. Okey, sorun yok. Ama sorun şurada; Ben orada ki IC durumda sizinle savaş halinde değildim. Kendi kendinize triplere girip beni kaçırdınız. Bunun akabinde biz de seni ve oluşumunda ki üyeleri kaçırdık; Şimdi kim kimden korkmalı dostum?

Bu rol bugüne ait.

Çevrimdışı Redfoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 15 Temmuz 2020, 18:46:46 »
CK izni verilecekse karşılıklı verilsin. 42 Harlem oluşumunun 2 liderinin de CK iznini talep ederim. İki oluşum da çete oluşumu ve hood onayları sadece kendi bölgelerinde işe yarar.

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #8 : 15 Temmuz 2020, 23:58:39 »
İncelenecek, incelenene kadar birlik üyeleri tekrar aynı yorumları yaparsa iki birliği de ağır yaptırımlar uygulanacak.

Çevrimdışı Garavel Usta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 16 Temmuz 2020, 12:46:06 »
Gün içinde hepsine tek tek cevap vereceğim.