Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Axel Leibniz Ar&Ge önerisi (DM, SKİ, silahlar, illegal hk.)

Başlatan menace, 11 Temmuz 2020, 04:10:45
Okunma sayısı 1647 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı <s>Felly</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Daisy Foster Lv.17
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Ekim 2020, 19:54
Toplam oynama: 28 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Axel Leibniz Ar&Ge önerisi (DM, SKİ, silahlar, illegal hk.)
« Yanıtla #70 : 15 Temmuz 2020, 17:20:43 »
Bence kesinlikle gelmeli silah bu kadar kolay ulaşılabilen birşey olmamalı eline silah alan DM atıyor zaten buluyoruz diye. Destekliyorum Sonuna Kadar.

Çevrimdışı Herlicks

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 11:53
Toplam oynama: 60 gün, 11 saat
« Yanıtla #71 : 15 Temmuz 2020, 17:23:57 »
desteklemiyorum

Çevrimdışı Asphyrn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 05 Ekim 2021, 16:11
Toplam oynama: 221 gün, 3 saat
« Yanıtla #72 : 15 Temmuz 2020, 17:25:18 »
PD zaten aşırı güçlü, mix yapabiliyor, rk olmuyor, rk kural ihlali yok, illegal'e bu kadar çok baskı gelmesini desteklemiyorum.

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
« Yanıtla #73 : 15 Temmuz 2020, 20:14:28 »
Silahlara el koyulması çok saçma olur,çünkü insanlar silahları sadece ateş etmek için değil ticaret yapmak için kullanıyor.Adam VİP alıp silah satarak parasını çıkarıyor silah piyasası sürekli degişiklik gösteriyor adam belki ilerde karına satmak için silah biriktiriyor.

Altın değil ki bu? Ticaret yapılsa da sonunda silah bir şekilde kullanılıyor. Yönetim, silahın asıl parası veya biraz üzeri para vererek karşılığında silaha el koyar, iki veya üç silah bırakır. Böylece hayvan gibi stok yapanlar yeni sistemi bozmaz, yeni sistem de onları bozmaz, parasını iade eder.

Dm çözülmesi için katı bir CK politikası getirilmesi gerekiyor adam çatışmada vurulup rk olup kurtulmamalı bir adam çatışmadan oldukça korkmalı ve kaçmalı bir mafya liderine kafasına göre sıkmamalı.

Bu sefer insanlar ck olmamak için hile yoluna başvurur. Ayrıca dmciler milleti ck etmeye çalışır.

Olabilir aslında ama bunu ben dahil kimse sevmez kim ister ki silahi gitsin?

Para olarak karşılığı verilirse kabul görür. VİP'lere de başka bir özellik verirler.
Her çatışmada ck olacak demedim sadece ck olma koşulları artması vb şahıs zaten dm gibi bir olay olursa itiraz edebilir ve aynı zamanda ck talebinde hangi koşullar sonucunda ck oldugunu açıklaması gerekir ve şuanda dm ciler yüzünden arada rk olabiliyoruz silahlar gidiyor arkadaş afk iken 2 silah aynı anda kaybetti silah satın alma yerinin ilerisinde vurdular (oyun alt tab'da degildi)

Çevrimdışı menace

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Axel Leibniz Lv.23
Son giriş: 17 Eylül 2021, 23:08
Toplam oynama: 104 gün, 23 saat
« Yanıtla #74 : 16 Temmuz 2020, 13:45:47 »
Silahlara el koyulması çok saçma olur,çünkü insanlar silahları sadece ateş etmek için değil ticaret yapmak için kullanıyor.Adam VİP alıp silah satarak parasını çıkarıyor silah piyasası sürekli degişiklik gösteriyor adam belki ilerde karına satmak için silah biriktiriyor.

Altın değil ki bu? Ticaret yapılsa da sonunda silah bir şekilde kullanılıyor. Yönetim, silahın asıl parası veya biraz üzeri para vererek karşılığında silaha el koyar, iki veya üç silah bırakır. Böylece hayvan gibi stok yapanlar yeni sistemi bozmaz, yeni sistem de onları bozmaz, parasını iade eder.

Dm çözülmesi için katı bir CK politikası getirilmesi gerekiyor adam çatışmada vurulup rk olup kurtulmamalı bir adam çatışmadan oldukça korkmalı ve kaçmalı bir mafya liderine kafasına göre sıkmamalı.

Bu sefer insanlar ck olmamak için hile yoluna başvurur. Ayrıca dmciler milleti ck etmeye çalışır.

Para olarak karşılığı verilirse kabul görür. VİP'lere de başka bir özellik verirler.
Her çatışmada ck olacak demedim sadece ck olma koşulları artması vb şahıs zaten dm gibi bir olay olursa itiraz edebilir ve aynı zamanda ck talebinde hangi koşullar sonucunda ck oldugunu açıklaması gerekir ve şuanda dm ciler yüzünden arada rk olabiliyoruz silahlar gidiyor arkadaş afk iken 2 silah aynı anda kaybetti silah satın alma yerinin ilerisinde vurdular (oyun alt tab'da degildi)
Rollü dm atanlar çok var, düşmanlık başlasın da sabah akşam sıkalım diyenler. Afk iken alt tab + esc atmamak da hata.

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
« Yanıtla #75 : 16 Temmuz 2020, 14:03:04 »

Rollü dm atanlar çok var, düşmanlık başlasın da sabah akşam sıkalım diyenler. Afk iken alt tab + esc atmamak da hata.
Düşmanlık başlasında sabah akşam dm atalım diyenler çok kolay ayırt edilebiliyor düşmanlık başlasın diye kıvranıyorlar zaten,ayrıca 2 dakika silahçıda oyunu alta almadan afk kaldın acil işin çıktı adam seni vurdu rk etti aynı şey değilmi?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vales Era Lv.23
Son giriş: 23 Eylül 2023, 00:48
« Yanıtla #76 : 16 Temmuz 2020, 14:08:12 »
böyle iyi düzen bozulur dediğin gibi olursa desteklemiyorum

Çevrimdışı Wacky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 14 Mart 2024, 14:08
Toplam oynama: 3 gün, 11 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 06 Mart 2024, 23:41
Toplam oynama: 59 gün, 6 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:01
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #77 : 16 Temmuz 2020, 14:14:22 »
böyle iyi bence

Çevrimdışı dobrovecer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Aralık 2023, 22:24
Toplam oynama: 242 gün, 20 saat
« Yanıtla #78 : 16 Temmuz 2020, 14:30:33 »
belirli gün felan dersen herkes arıza çıkarır server 1000 kişi sen hiç bin kişilik sunucuyu bekletebilir misin?
Bekletemezsin silahı almayı zorlaştırmak başka bir bakış veya mantıkda zorlaştırılmalı.

Çevrimdışı menace

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Axel Leibniz Lv.23
Son giriş: 17 Eylül 2021, 23:08
« Yanıtla #79 : 16 Temmuz 2020, 18:55:48 »
belirli gün felan dersen herkes arıza çıkarır server 1000 kişi sen hiç bin kişilik sunucuyu bekletebilir misin?
Bekletemezsin silahı almayı zorlaştırmak başka bir bakış veya mantıkda zorlaştırılmalı.

Alamasınlar o zaman? Herkes alamasın diye bunu öne sürüyorum.