PD zaten aşırı güçlü, mix yapabiliyor, rk olmuyor, rk kural ihlali yok, illegal'e bu kadar çok baskı gelmesini desteklemiyorum.
Bu PD'yi güçlendiriyor gibi gözüküyor, aslında tam tersi. Önüne gelen PD'ye silah çekmeyeceği için PD daha az silah kullanır. İllegal'e bu kadar baskı gelmesini istemiyorum demişsin, önüne gelen herkes zenci rolü yapıp ya da mafya rolü yapıp, /me belinden silahını çıkartıp adama doğrultur. /s Tüm paranı bana ver zenci! rolünün çok fazla yaşandığını görmek zor değil. İllegal rolü yapmak zor olmalı, kolay değil. Silahın gerçek bir anlamı olmalı rollerde kullanıldığında, silah ulan bu, oyuncak değil. Ama birisi silah çekti mi, diğer kişi de hiç umursamadan silah çekiyor. RK oluyorsun, 10 gram toz kullanıp, parasını vererek geri silahını çekiyor, eski halinden bir farkın olmuyor. En azından neden desteklemediğini söylemişsin, silaha erişimin zor olacağı işine gelmeyenler gibi "böyle iyi" dememişsin.
böyle iyi
Yorum için sağol
3 yıl işleyen düzeni bozmanın manası yok ama olacak ise de destek
Düzen pek işlemiyor hah?
İllegalleri rahat bırakın krdsm
Hiçbir illegal birisine silah çekerken rahat hissetmemeli, silah çekiyosun adama patates değil.
Sunucuda zaten silah onaylı birlikler silah sipariş ediyor diye biliyorum.
Sanırım o silah onayı herkeste var