Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Axel Leibniz Ar&Ge önerisi (DM, SKİ, silahlar, illegal hk.)

Başlatan menace, 11 Temmuz 2020, 04:10:45
Okunma sayısı 1627 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Ekim 2020, 13:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Axel Leibniz Ar&Ge önerisi (DM, SKİ, silahlar, illegal hk.)
« Yanıtla #30 : 12 Temmuz 2020, 03:25:42 »
PD zaten aşırı güçlü, mix yapabiliyor, rk olmuyor, rk kural ihlali yok, illegal'e bu kadar çok baskı gelmesini desteklemiyorum.

PD zaten güçlü olmalı, adı üstünde Police Departmanı. En güçlü çetede mafyada odur. Polisle çatışmak, savaşmak yerine illegal rollerinizi gizli yapmanız gerekir. Ama sunucuda bunu önemseyen yok, zevkine PD'ye sıkanlar dahi var. Şahsen bana kalsa birliklerin polis baskını ile IC olarak kapatılması bile gerekir.

Silah alımları zorlaştırılmalı evet, en basit olarak 15 kişinin üstündeki birliklerin otomatik olarak silah onayı alması yerine aynı U onayı gibi birlik moderatörü tarafından verilmeli. Bu sayede oyuncular NPC'nin çevresinde dolaşmak yerine en azından role itilir, diğer birliklerle silah satışı için etkileşime girmek zorunda kalabilir.

Çevrimdışı BiraktimKNK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tom Watts Lv.26
Köken: İngiliz
Son giriş: 30 Eylül 2024, 22:00
Toplam oynama: 173 gün, 22 saat
Joshua Wolff Lv.26
Köken: Alman
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 20:21
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 08 Ocak 2024, 05:58
Toplam oynama: 2 gün, 13 saat
« Yanıtla #31 : 12 Temmuz 2020, 04:12:05 »
Why not

Çevrimdışı GUARDIAN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nico Normand Lv.25
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Nisan 2023, 12:09
Toplam oynama: 204 gün, 23 saat
Birlik: ****t'z
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Şubat 2023, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #32 : 12 Temmuz 2020, 05:38:10 »
gereksiz

Çevrimdışı menace

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Axel Leibniz Lv.23
Köken: Alman
Son giriş: 17 Eylül 2021, 23:08
Toplam oynama: 104 gün, 23 saat
« Yanıtla #33 : 12 Temmuz 2020, 06:35:22 »
PD zaten aşırı güçlü, mix yapabiliyor, rk olmuyor, rk kural ihlali yok, illegal'e bu kadar çok baskı gelmesini desteklemiyorum.

PD zaten güçlü olmalı, adı üstünde Police Departmanı. En güçlü çetede mafyada odur. Polisle çatışmak, savaşmak yerine illegal rollerinizi gizli yapmanız gerekir. Ama sunucuda bunu önemseyen yok, zevkine PD'ye sıkanlar dahi var. Şahsen bana kalsa birliklerin polis baskını ile IC olarak kapatılması bile gerekir.

Silah alımları zorlaştırılmalı evet, en basit olarak 15 kişinin üstündeki birliklerin otomatik olarak silah onayı alması yerine aynı U onayı gibi birlik moderatörü tarafından verilmeli. Bu sayede oyuncular NPC'nin çevresinde dolaşmak yerine en azından role itilir, diğer birliklerle silah satışı için etkileşime girmek zorunda kalabilir.

Bu adam işi anlamış, sonunda DM'i engellemek için rol yapılması lazım, ROL.

gereksiz

Neden gereksiz? Şu anki aksiyonu seviyosun heralde?

Güzel olabilir.

Spoiler:
Düzeni bozmaya gerek yok desteklemiyorum
Sicilinde 5 adet DM'den jail yemişliğin var tabi desteklemezsin

Spoiler:
6

Çevrimdışı Bilinmiyors

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Eylül 2020, 18:34
« Yanıtla #34 : 12 Temmuz 2020, 07:53:16 »

Çevrimdışı <s>Felly</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Daisy Foster Lv.17
Son giriş: 19 Ekim 2020, 19:54
Toplam oynama: 28 gün, 20 saat
« Yanıtla #35 : 12 Temmuz 2020, 13:10:24 »
//Creator Bunu Destekliyor//

Neden mi?

Sunucuda gereksiz bir "DM" atan topluluk var silah oyunda kolayca bulunan bir şey bunun önüne geçilmesi gerekli 1 ve ya 2 saat meslek yapan kişiler kolayca silah bulabiliyor bunun önüne geçilmesi gerekli sonuna kadar destek.

Çevrimdışı asdasfamanas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 12 Eylül 2021, 21:09
Toplam oynama: 145 gün, 0 saat
« Yanıtla #36 : 12 Temmuz 2020, 13:24:26 »
kardeşim sunucuda düzen var sunucudaki dmcilerden bıktık bıktık diye bağrınıyoruz ama dmcilerin düzenini ve keyfini bozmayın rahat rahat oynasınlar kardeşim!!!!!!!!!!

il-legal'e baskı silah almak zorlaşmamalı diyenlerin galiba gerçek hayatta tanıdığı 10 kişiden 8'i il-legal tofaştan akleriyle driveye kalkıp pd sıkmaya gidiyolar gördüklerini vuruyolar yolda. hadi beyler 2 tofaş çıkarırız toplanın pd sıkmaya çıkak!!!! medium rp sunucu freeway veya low rp değil kendinize gelin. Kurallar bu kadar baskın değil diye şeyini çıkarmanın mahali yok.
Sonuçta bir oyunda rol yapıyoruz, oyun bana sultandan aklerim ile driveby çıkmaya izin veriyorsa bu seni hiç ilgilendirmez, ha böyle bir görüntü istemiyorsan, bilgisayarını kapatıp, dışarı çıkıp insanlar ile tanışıp muhabbet edebilirsin.

Çevrimdışı R11A

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 22 Şubat 2024, 12:06
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 11 Nisan 2024, 20:04
Toplam oynama: 194 gün, 15 saat
Son giriş: 22 Şubat 2024, 12:08
« Yanıtla #37 : 12 Temmuz 2020, 13:41:51 »
Destekliyorum silah alımı gayet kolay, bunu illegal birliklerin eline vermek çok daha mantıklı.

Çevrimdışı Godless

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anton Valery Lv.18
Son giriş: 03 Şubat 2022, 12:04
Toplam oynama: 101 gün, 20 saat
Birlik: *** ***zzy
« Yanıtla #38 : 12 Temmuz 2020, 18:19:08 »

katılıyorum, çok doğru

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyler Ward Lv.31
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 22:25
Toplam oynama: 261 gün, 18 saat
Son giriş: 07 Nisan 2024, 21:50
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
« Yanıtla #39 : 13 Temmuz 2020, 01:21:12 »
Katılıyorum. Silah satımının bir npc önünde dönüp /s'den DEAGLE ALINIR! yazması yerine role dökülerek, silah onayı olan birliklerin satıp bundan gelir elde ederek bir döngü haline getirilmesi gerekli...