kankam maalesef ki biz köle veya köpek değiliz, bunu öncelik olarak söyleyeyim
bunun yanında helper olan kişi 7/24 talep bakmak da zorunda değil, görevini yapar rolünü yapar insan sonuçta
yeni helperlar her ay alınıyor zaten, gerekli kişiler de atılıyor
talep bakmayan helperlar yüzünden süreniz gitmiyor, abartmanıza gerek yok
biz robot değiliz, sizle eşit olarak tanımlanan helper adı altındaki oyuncularız
tekrar söylüyorum
bilmeniz gerekir ki helperlığa alınan herkes 7/24 ve köle gibi talep bakmak zorunda değil
aktif olmayan helperlara yazıyorum diyorsunuz, o adamların rol yapabileceği/afk kalabileceği/meslek vb. yapacağı ihtimalini aklınızdan bile geçirmemişsiniz
biz de insanız abim
Kölesin, köpeksin diyem olmadı. Bu işi gönüllü olarak yapıyorsunuz. Fakat insanlar helperliği yükselmek için kullanıyor ve bu durumda da bu AR-GE'de anlatılan olaylar yaşanıyor. Bizim isteğimizin sizin köpek gibi çalışmanız değil, yeteri kadar talep bakmanız. Her helper günde 1 saat talep bakarsa ortada böyle bir sorun kalmayacaktır.
kankim geçtiğin nokta var, helper adı altındaki kişiler yeterli talep bakılmazsa tenzil alıyor/atılıyor
her gün talep bakarsa diye yorum yapmışsınız, buyrun siz helper olun siz de günde bir saat talep bakın
bu işi gönüllü olarak yapıyorsak gönlümüze göre de talep bakarız, isteyen bir gün bakar bir gün bakmaz
ki bakmayanların yeri doldurulmaz değil, bi günde kaç kişi kaç talep bakıyor
Helperler aynı sen ben gibi gün içinde afk bırakabiliyorlar. Tüm gün afk bırakabiliyorlar oluyor böyle şeyler. Zaten rapor bakmıyanlar ay sonunda tenzil ediliyor.
Rapor bakmıyorlar değil, bakıyorlar ama 30 gün boyunca sadece 1 gün bakıp, bırakıyorlar daha bakmıyorlar, ya da çok az bakıyorlar. Benim burada önerdiğim şey düzenli olarak, aktif olarak bakılması.
124 helper var, bu dediğiniz şeyde bile bir günde taleplere bakan 4 kişi düşüyor
açıkçası ben 1 gün 30-50 tane bakıp 2 gün bakmıyorum
o iki günlük süreçte birkaç talebe bakarım, onda da hiçbir şey yapmadığımda mesela