Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Görev Yapmayan Helperler

Başlatan Stadler, 07 Temmuz 2020, 21:35:56
Okunma sayısı 2505 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 22 Ocak 2025, 13:49
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Haziran 2024, 16:51
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Görev Yapmayan Helperler
« Yanıtla #30 : 07 Temmuz 2020, 22:15:09 »
Öncelikle merhabalar,
Eski bir Helper olarak şunu gözden kaçırdığınızı belirtmek isterim. Helper kadrosundayken özellikle Lv.1 Helper'ların duty açması toplantı harici kesinlikle ve kesinlikle yasaktı. Bu yüzden hepimiz rahatça duty açamıyorduk. Ayrıca talep bakan Helper'lar sadece talebe gittikten sonra duty açıp sorunu çözüp /loadpos çekip duty kapatıyordu. Bu durumda da sanki herkes meşgulmüş gibi bir hava oluyordu. Şu anda cidden bir Helper alımı yapılması gerekiyor evet ama bu durumda diğer Helper'ların hakkının yenmemesi gerek. Ha bazı Helper'lar da sadece Helper'lıktan FG'liğe geçmek için Helper'lığı oyuncak gibi kullanıyorlardı (Ben Lv.5 Helperken FG oldum). Haklı olduğunuz nokta şu; biz taleplerimizin sayısına bakamıyorduk fakat bazı Zikirmatik kullanan ya da aklında günlük olarak sayan arkadaşlar talep sayısını aklında tutup "Bu yetermiş, kesin terfi aldım benden bu kadar" diyip bırakıyordu. Bu da bütün ekibe yansıyor, iyi günler dilerim söyleyeceklerim bu kadar umarım açıklık getirebilmişimdir.

Fakat şu anda sunucuda helper 1 yok, herkes 2. seviyeye terfi oldu. Mevcut helper 2 ve üstü fazla talep bakmıyor, yükselmek için işlerine geldiği kadar talebe bakıyorlar, yukarıda dediğim şeyin aynısını yapıyorlar...

Kendi ağzınla soruna yanıt buldun, herkes h2 oldu. Yani insanlar bu argeyi açmasın diye yönetim tekrar helper alımı yapacak. O yüzden discorda göz gezdirin
... bir türlü demek istediğimi anlamıyorsun, mesele yeni helper olan arkadaşların ve eski helperlerin fazla talep bakmaması, yükselmek için helperliği yapması...

Demeye çalıştığımda o. Daha önce helper olan, ileride olmayı düşünen, şu an helper olan tüm herkes yükselmek için helperlik yapıyor. Anlayın bunu, herkes yetkinin peşinde. Bana bir tane sadece insanlar bilgilensin diye yardım ediyorum diyen helper bulun heranın ifşasını atmazsan neyim bak
Aynen öyle, herkesin şikayeti de bu işte...

Çevrimdışı mvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jairo Inoue Lv.19
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 58 gün, 11 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #31 : 07 Temmuz 2020, 22:15:26 »
kankam maalesef ki biz köle veya köpek değiliz, bunu öncelik olarak söyleyeyim
bunun yanında helper olan kişi 7/24 talep bakmak da zorunda değil, görevini yapar rolünü yapar insan sonuçta
yeni helperlar her ay alınıyor zaten, gerekli kişiler de atılıyor
talep bakmayan helperlar yüzünden süreniz gitmiyor, abartmanıza gerek yok
biz robot değiliz, sizle eşit olarak tanımlanan helper adı altındaki oyuncularız
tekrar söylüyorum
bilmeniz gerekir ki helperlığa alınan herkes 7/24 ve köle gibi talep bakmak zorunda değil
aktif olmayan helperlara yazıyorum diyorsunuz, o adamların rol yapabileceği/afk kalabileceği/meslek vb. yapacağı ihtimalini aklınızdan bile geçirmemişsiniz

biz de insanız abim

Çevrimdışı edipc4n

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2021, 00:10
Toplam oynama: 278 gün, 1 saat
« Yanıtla #32 : 07 Temmuz 2020, 22:16:54 »
Her atılan talebe bakılmalık bir durum yok fakat bakılması gerekiyor ama helperlerinde bir oyun oynadığı ve rol yapmak için sunucuya girdiğini bilmeniz gerekiyor. Ayrı olarak talep yoğunluğu çok fazla olduğu zamanlarda forum görevlileri dahi bu konuda muaf tutulsada talep bakıyor. Talep sayfasında ise 1-2 sayfa talep bulunuyor genellikle bunların çoğuda OG+ veya H2+ talepler oluyor. Yeni helperler alınabilir fakat işini yapmayan adam tutulmuyor, tenzil yiyor/atılıyor veya buna benzer yaptırımlar her zaman uygulanıyor.

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 07 Temmuz 2020, 22:18:06 »
bunun yanında helper olan kişi 7/24 talep bakmak da zorunda değil, görevini yapar rolünü yapar insan sonuçta
biz robot değiliz, sizle eşit olarak tanımlanan helper adı altındaki oyuncularız
tekrar söylüyorum
bilmeniz gerekir ki helperlığa alınan herkes 7/24 ve köle gibi talep bakmak zorunda değil
aktif olmayan helperlara yazıyorum diyorsunuz, o adamların rol yapabileceği/afk kalabileceği/meslek vb. yapacağı ihtimalini aklınızdan bile geçirmemişsiniz

biz de insanız abim
Kölesin, köpeksin diyem olmadı. Bu işi gönüllü olarak yapıyorsunuz. Fakat insanlar helperliği yükselmek için kullanıyor ve bu durumda da bu AR-GE'de anlatılan olaylar yaşanıyor. Bizim isteğimizin sizin köpek gibi çalışmanız değil, yeteri kadar talep bakmanız. Her helper günde 1 saat talep bakarsa ortada böyle bir sorun kalmayacaktır.

Çevrimdışı timeformurder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2023, 15:39
Toplam oynama: 139 gün, 15 saat
« Yanıtla #34 : 07 Temmuz 2020, 22:18:54 »
Helperler aynı sen ben gibi gün içinde afk bırakabiliyorlar. Tüm gün afk bırakabiliyorlar oluyor böyle şeyler. Zaten rapor bakmıyanlar ay sonunda tenzil ediliyor.

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 07 Temmuz 2020, 22:19:59 »
Helperler aynı sen ben gibi gün içinde afk bırakabiliyorlar. Tüm gün afk bırakabiliyorlar oluyor böyle şeyler. Zaten rapor bakmıyanlar ay sonunda tenzil ediliyor.
Rapor bakmıyorlar değil, bakıyorlar ama 30 gün boyunca sadece 1 gün bakıp, bırakıyorlar daha bakmıyorlar, ya da çok az bakıyorlar. Benim burada önerdiğim şey düzenli olarak, aktif olarak bakılması.

Çevrimdışı mvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jairo Inoue Lv.19
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 58 gün, 11 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #36 : 07 Temmuz 2020, 22:25:58 »
tekrar söylüyorum

biz de insanız abim
Kölesin, köpeksin diyem olmadı. Bu işi gönüllü olarak yapıyorsunuz. Fakat insanlar helperliği yükselmek için kullanıyor ve bu durumda da bu AR-GE'de anlatılan olaylar yaşanıyor. Bizim isteğimizin sizin köpek gibi çalışmanız değil, yeteri kadar talep bakmanız. Her helper günde 1 saat talep bakarsa ortada böyle bir sorun kalmayacaktır.
kankim geçtiğin nokta var, helper adı altındaki kişiler yeterli talep bakılmazsa tenzil alıyor/atılıyor
her gün talep bakarsa diye yorum yapmışsınız, buyrun siz helper olun siz de günde bir saat talep bakın
bu işi gönüllü olarak yapıyorsak gönlümüze göre de talep bakarız, isteyen bir gün bakar bir gün bakmaz
ki bakmayanların yeri doldurulmaz değil, bi günde kaç kişi kaç talep bakıyor
Rapor bakmıyorlar değil, bakıyorlar ama 30 gün boyunca sadece 1 gün bakıp, bırakıyorlar daha bakmıyorlar, ya da çok az bakıyorlar. Benim burada önerdiğim şey düzenli olarak, aktif olarak bakılması.
124 helper var, bu dediğiniz şeyde bile bir günde taleplere bakan 4 kişi düşüyor
açıkçası ben 1 gün 30-50 tane bakıp 2 gün bakmıyorum
o iki günlük süreçte birkaç talebe bakarım, onda da hiçbir şey yapmadığımda mesela

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #37 : 07 Temmuz 2020, 22:43:21 »
Helperlar kendi aralarında bir program yapabilir mesela.
Örnek 60 helper yarın aktif olacaksa, gruplara ayırıp vakitlerini ayırdıkları zamanda işbaşı yapabilirler.
Veya başka birşey olabilir
bu durum helper arkadaşlarada kolaylık sağlar.
Şahsen ben geçen yıl başvurup helper olabilirdim, sürekli talep bakamayacağımdan yerimi benden iyi olan arkadaşlara bıraktım.
Rollerden,afk olmaktan talep bakamayan helper arkadaşlar benim gibi yapıp yerini başkasına bırakabilir.
Hiç adını bile duymadığım helperları bazen buralarda görüyorum.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #38 : 07 Temmuz 2020, 22:52:13 »
Kusura bakmayında 30 Tane helper arasından 2 tane aktif olmasına rağmen talebimin sorduğum soruyla alakasız olarak yarım saat sonra cevaplandıktan sonra; Helper'in robot olup olmadığı beni ilgilendirmez.Robot bahanesi adı altına sığınıp sırf talep limitine erişebilmek ve yetki kazanabilmek için herkesin sorularını saçma sapan cevaplıyorlar.Bakamayacaksa helper olmasın.7/24 Aktif olsun demiyoruz zaten gerekliği aktifliği göstermesini ve sorulara düzgün cevap vermelerini istiyoruz.Fakat öyle birşey helperlerin pek umrunda olmadığı için benimde robot olup olmamaları umrumda değil.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #39 : 07 Temmuz 2020, 22:54:51 »
helperler tarafından taleplere verilen cevapların doğru ya da yanlış olmasına bakmaksızın söylüyorum, ben helper olduğum zamanlarda talep bakmak aşırı zordu hemen başka biri cevaplıyordu mesela. şimdi o kadar helper var biri bile taleplere bakmıyor, bunun amacı ne cidden ben de anlamadım.