Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Görev Yapmayan Helperler

Başlatan Stadler, 07 Temmuz 2020, 21:35:56
Okunma sayısı 2585 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Görev Yapmayan Helperler
« Yanıtla #40 : 07 Temmuz 2020, 22:56:49 »
helperler tarafından taleplere verilen cevapların doğru ya da yanlış olmasına bakmaksızın söylüyorum, ben helper olduğum zamanlarda talep bakmak aşırı zordu hemen başka biri cevaplıyordu mesela. şimdi o kadar helper var biri bile taleplere bakmıyor, bunun amacı ne cidden ben de anlamadım.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #41 : 07 Temmuz 2020, 23:01:18 »
Kusura bakmayında 30 Tane helper arasından 2 tane aktif olmasına rağmen talebimin sorduğum soruyla alakasız olarak yarım saat sonra cevaplandıktan sonra; Helper'in robot olup olmadığı beni ilgilendirmez.Robot bahanesi adı altına sığınıp sırf talep limitine erişebilmek ve yetki kazanabilmek için herkesin sorularını saçma sapan cevaplıyorlar.Bakamayacaksa helper olmasın.7/24 Aktif olsun demiyoruz zaten gerekliği aktifliği göstermesini ve sorulara düzgün cevap vermelerini istiyoruz.Fakat öyle birşey helperlerin pek umrunda olmadığı için benimde robot olup olmamaları umrumda değil.

Bak, adamlar robot değil bunu anlaman gerekiyor. Adam isterse bakar isterse bakmaz. Bende zamanında köpek gibi talep baktım, talep bakmanın ne kadar sıkıcı bir şey olduğunu biliyorum. Eğer 30 dakika beklediysen (ki bunun kanıtını lütfen iletiden at hangi helper onu tebrik etmek istiyorum) saçma cevap veren helpere gidip şikayet açacaksın. Kimse senin 30 dakikanı çalamaz doğru değil mi? Sen 30 dakika bekleyip hiç ummadığın bir cevap alıyorsan bu o helperin sorunu. Bunu diğer helperlere bağlama. Tüm helperler oyunda, çünkü adı üstünde adamlar bu oyuna rol yapmaya giriyorlar. Dutylerin açık olması adamların illa senin talepine bakacakları anlamına gelmiyor. 2 saat duran taleplerimi hatırlıyorum, işler böyle mecbur bekleyeceksin kardeşim. Sonsuza kadar sürse de bekleyeceksin, buna hiç bir itirazda bulunamazsın. Bu böyle işliyor, helper varsa talebine en geç 1 dakikada cevap verilir.

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 22 Ocak 2025, 13:49
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Haziran 2024, 16:51
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #42 : 07 Temmuz 2020, 23:03:03 »
helperler tarafından taleplere verilen cevapların doğru ya da yanlış olmasına bakmaksızın söylüyorum, ben helper olduğum zamanlarda talep bakmak aşırı zordu hemen başka biri cevaplıyordu mesela. şimdi o kadar helper var biri bile taleplere bakmıyor, bunun amacı ne cidden ben de anlamadım.
Nedeni belli değil ama bildiğim tek bir şey var o da kasıtlı olarak talep bakmadıkları, helperliği yükselmek için kullandıkları.

Çevrimdışı psychedelic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Nisan 2021, 01:51
Toplam oynama: 173 gün, 19 saat
« Yanıtla #43 : 07 Temmuz 2020, 23:03:31 »
yeterli kadar bakmaya atılıyor, helperler 7/24 talep bakmak için helper olmuyor zaten.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #44 : 07 Temmuz 2020, 23:10:47 »
Kusura bakmayında 30 Tane helper arasından 2 tane aktif olmasına rağmen talebimin sorduğum soruyla alakasız olarak yarım saat sonra cevaplandıktan sonra; Helper'in robot olup olmadığı beni ilgilendirmez.Robot bahanesi adı altına sığınıp sırf talep limitine erişebilmek ve yetki kazanabilmek için herkesin sorularını saçma sapan cevaplıyorlar.Bakamayacaksa helper olmasın.7/24 Aktif olsun demiyoruz zaten gerekliği aktifliği göstermesini ve sorulara düzgün cevap vermelerini istiyoruz.Fakat öyle birşey helperlerin pek umrunda olmadığı için benimde robot olup olmamaları umrumda değil.

Bak, adamlar robot değil bunu anlaman gerekiyor. Adam isterse bakar isterse bakmaz. Bende zamanında köpek gibi talep baktım, talep bakmanın ne kadar sıkıcı bir şey olduğunu biliyorum. Eğer 30 dakika beklediysen (ki bunun kanıtını lütfen iletiden at hangi helper onu tebrik etmek istiyorum) saçma cevap veren helpere gidip şikayet açacaksın. Kimse senin 30 dakikanı çalamaz doğru değil mi? Sen 30 dakika bekleyip hiç ummadığın bir cevap alıyorsan bu o helperin sorunu. Bunu diğer helperlere bağlama. Tüm helperler oyunda, çünkü adı üstünde adamlar bu oyuna rol yapmaya giriyorlar. Dutylerin açık olması adamların illa senin talepine bakacakları anlamına gelmiyor. 2 saat duran taleplerimi hatırlıyorum, işler böyle mecbur bekleyeceksin kardeşim. Sonsuza kadar sürse de bekleyeceksin, buna hiç bir itirazda bulunamazsın. Bu böyle işliyor, helper varsa talebine en geç 1 dakikada cevap verilir.
Ciddi olamazsın? Helper nedir tam olarak biliyor musunuz arkadaşlar? Bu senin dediğin direk yükselme çabaları felan? Böyle bir saçmalık olamaz, böyle bir dünya olamaz.Şuna bak hem gönüllü helper oluyorsun, hem talep bakmak sıkıcı diyip geçiştiriyorsun, hem duty açık geziniyorsun + talep bakmıyorsun, hem robot değilim diyip diğer insanların övgülerini toplayarak yüceliyorsun, hem kafana göre talep bakıyorsun ve bunun davasını yapıyorsun.Bu ne saçma bir iş ne saçma bir sistem böyle bir sistem olamaz, böyle bir kafa böyle bir dünya olamaz.Gönüllü olarak helper oluyorsan kuralına göre olacaksın kardeşim.GÖNÜLLÜ diyoruz bak.Hem gönüllü helper olup hemde şart koşuyorsun neymiş efendim ben robot değilim neymiş efendim rol yapıyorum.Yahu kardeşim sen aktif olarak talep bakmayacaksan girmeyeceksin helpere? Rol yapmak isteyen adam gider rolünü yapar hem helper olup hem ne boşluyor? Helper; İnsanların taleplerine bakan kişiler, insanların sorularını cevaplar, insanlara yardımcı olur.Şuanki sistemde herkes arkasına yaslanmış kafasına göre ilerliyor.Sunucuda doğru düzgün helper yok birde bunu normalleştirmeniz aşşşşşşırı trajikomik bir durum.

Çevrimdışı madfinch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Pope Lv.26
Son giriş: 25 Aralık 2023, 17:00
Toplam oynama: 115 gün, 1 saat
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 21:30
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #45 : 07 Temmuz 2020, 23:11:50 »
yeterli kadar bakmaya atılıyor, helperler 7/24 talep bakmak için helper olmuyor zaten.

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ocak 2025, 13:49
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Son giriş: 20 Haziran 2024, 16:51
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #46 : 07 Temmuz 2020, 23:12:47 »
Alıntı yapma, özgür bir şekilde istediğin mesajı yaz.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #47 : 07 Temmuz 2020, 23:13:07 »
Çok abartıyorsunuz.

Çevrimdışı madfinch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Pope Lv.26
Son giriş: 25 Aralık 2023, 17:00
Toplam oynama: 115 gün, 1 saat
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 21:30
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #48 : 07 Temmuz 2020, 23:13:30 »
Alıntı yapma, özgür bir şekilde istediğin mesajı yaz.

Arkadaşla aynı düşündüğüm şeyi neden tekrar yazayım?

Çevrimdışı excaliboorg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 14:32
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 15:32
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
Birlik: ********ELD
« Yanıtla #49 : 07 Temmuz 2020, 23:14:03 »

Ciddi olamazsın? Helper nedir tam olarak biliyor musunuz arkadaşlar? Bu senin dediğin direk yükselme çabaları felan? Böyle bir saçmalık olamaz, böyle bir dünya olamaz.Şuna bak hem gönüllü helper oluyorsun, hem talep bakmak sıkıcı diyip geçiştiriyorsun, hem duty açık geziniyorsun + talep bakmıyorsun, hem robot değilim diyip diğer insanların övgülerini toplayarak yüceliyorsun, hem kafana göre talep bakıyorsun ve bunun davasını yapıyorsun.Bu ne saçma bir iş ne saçma bir sistem böyle bir sistem olamaz, böyle bir kafa böyle bir dünya olamaz.Gönüllü olarak helper oluyorsan kuralına göre olacaksın kardeşim.GÖNÜLLÜ diyoruz bak.Hem gönüllü helper olup hemde şart koşuyorsun neymiş efendim ben robot değilim neymiş efendim rol yapıyorum.Yahu kardeşim sen aktif olarak talep bakmayacaksan girmeyeceksin helpere? Rol yapmak isteyen adam gider rolünü yapar hem helper olup hem ne boşluyor? Helper; İnsanların taleplerine bakan kişiler, insanların sorularını cevaplar, insanlara yardımcı olur.Şuanki sistemde herkes arkasına yaslanmış kafasına göre ilerliyor.Sunucuda doğru düzgün helper yok birde bunu normalleştirmeniz aşşşşşşırı trajikomik bir durum.
İstersen helper ol ve insanlara aşşşşşşırı düzgün helper nasıl olunur öğret.