Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Neden hep aynı roller?

Başlatan FenerbahceLee, 05 Temmuz 2020, 16:34:00
Okunma sayısı 865 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Temmuz 2020, 17:30
Toplam oynama: 2 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Neden hep aynı roller?
« Yanıtla #30 : 06 Temmuz 2020, 08:07:05 »
Bu konuda sana hak veriyorum, önüne gelen zenci açıp "toz lazimmi adamim" tarzı roller yapıyor ve benim komiğime gidiyor açıkçası, bilmiyorsan birlik açma arkadaş, git bir birliğe gir rol öğren öyle aç.
Sunucuda çetesi yapılabilecek ırkları sayıyorum:(Hispanik, Afro-Amerikan, Afro-Hollandalı,Vietnamlı, Asyalı, Rusyalı,  İsrailli, Alman, Brezilyalı... daha da uzar bu liste sizin hayal gücünüze kalmış)
Ayrıca bir crips setine girmek için illa zenci olmanıza gerek yok.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #31 : 06 Temmuz 2020, 09:17:39 »
Arkadaşlar. Konuları inanın ki başka yerlere çekiyorsunuz. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz? Çok hoşnutsunuz her şeyin aynı olmasından. Benim zoruma giden şey "Rinada rol mü var yeaa, DM SERVERİ yeaa, herkes dm atıyor rol yapan yok ki düzgün yeaa" diye CİYAK ciyak ötenler. AR-GE kısmında da, Hera'nın yayınında da gördüm. Nadir kısım olsada rol yapan benim gibi hakkımız yeniyor. Ek olarak illegallerin çoğu aynı racona sahip olduğu için çoğu birliği kalıplaşmış olarak varsayıyorum.
Diğer arkadaşların da dediği gibi belli bir yerden sonra yorumlarınız çelişmeye başlıyor. En başta niye hep aynı rolleri yapıyorsunuzdan isyan ederken şimdi de niye farklı rollere destek vermiyorsunuz şeklinde isyanınız var. Keza iki durumu da açıklamama rağmen aldığım tek cümlelik yanıttan sonra bu konuyla ilişkin polemiğe girmemeye karae verdim, çünkü ne yazsam okunmayacak muhtemelen.

Çevrimdışı TURBOGG!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hu Wu Lv.25
Son giriş: 05 Ekim 2024, 22:12
Toplam oynama: 127 gün, 20 saat
Stefon Ellis Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:21
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Randy Xi Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #32 : 06 Temmuz 2020, 09:41:21 »
Yapmak istediğim eğlenceli rol planlarım varda, yönetim. Troll sanıp banlar.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
« Yanıtla #33 : 06 Temmuz 2020, 10:52:35 »
2 Helper 1 Yetkili benim söylediklerimi desteklemiyor, günümüzde ki siyaset sistemi gibi.

Peki neden oyuncular destekliyor? Emrullah, Xuneity? Sizin desteklememe sebebiniz benim her şeye sizin gibi uymamı istemeniz 1.
2. ise yetkili kafasındasınız. Her şeye okey diyelim, her şeye boyun eğelim. Gün boyu sahilde takılıp beach erkeği rolü mü yapıyorsunuz sayın Emrullah? Ya da gün boyu Leon the Professional gibi tetikçi rolü mü yapıyorsunuz beliniz de silah, havalı kelimeler. Sayın Xuneity? Ezik olamazsınız değil mi?

Söylediklerimin size saçma gelmesini anlıyorum. Çünkü beni sadece gerçek rolcüler anlar. Sizler değil. Konu kilit.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #34 : 06 Temmuz 2020, 11:10:12 »
2 Helper 1 Yetkili benim söylediklerimi desteklemiyor, günümüzde ki siyaset sistemi gibi.

Peki neden oyuncular destekliyor? Emrullah, Xuneity? Sizin desteklememe sebebiniz benim her şeye sizin gibi uymamı istemeniz 1.
2. ise yetkili kafasındasınız. Her şeye okey diyelim, her şeye boyun eğelim. Gün boyu sahilde takılıp beach erkeği rolü mü yapıyorsunuz sayın Emrullah? Ya da gün boyu Leon the Professional gibi tetikçi rolü mü yapıyorsunuz beliniz de silah, havalı kelimeler. Sayın Xuneity? Ezik olamazsınız değil mi?

Söylediklerimin size saçma gelmesini anlıyorum. Çünkü beni sadece gerçek rolcüler anlar. Sizler değil. Konu kilit.
Açıkçası okumadan, tanımadan direkt infaz yapmak doğru bir şey değil. Yarım saat boyunca telefon klavyesinde ellerimi ağrıttığım yazıya aldığım "hocam kısaca hayal gücünüz geniş değil .d" yanıtı ne insani bir yanıt, ne de tatmin eden bir yanıt oldu. Kendimi kimseye açıklama zorunluluğum yok ancak şu an sunucuda zaten illegal birlikler arası diploması rolünü üstleniyoruz, silah kullanıp sağa sola racon keserek mafya rolü yapmamız (daha önce yönettiğim birliklerde de yapmadım) gibi bir durum söz konusu değil. Yazımı biraz okumaya gayret etmiş olsaydınız dediklerime hak verebilirdiniz.
Rollerin çeşitli olmaması yönetim ile ilişkin bir durum değil, yönetim bu duruma nasıl bir müdahalede bulunsun? "Sunucuda en fazla 3 mafya en fazla 5 çete olacak bu birliklere en fazla 10 oyunu girebilecek" şeklinde herkesin özgür olsuğu bir sunucunun kısıtlanması gerekir ki bu yanlış bir yol olur. Yönetim bu konuya sadece kısıtlama getirebilir ki kısıtlama da açıkladığım gibi mantıksız ve yanlış bir yoldur.
Bahsettiğiniz durum tamamen  kitle ile alakalı bir durum ki ben de 7 yıldır roleplay oynuyorum. Bu kitle her zaman böyleydi ve değişmez. Maalesef konunuzun en başındaki yasakladığınız cümle asıl gerçektir, insanlar bu oyuna günde birkaç saatini eğlenerek geçirmek için giriypr ve yapmak istediği, yaptıkları ve sergiledikleri role karışamazsınız. Sırf alışagelmiş rolleri yaptıkları için kötü rolcü şeklinde damgalayamazsınız. Bir önceki yazımda da belirttiğim gibi "Neden farklı roller yapmıyorsunuz? Farklı roller yapın!" şeklinde bir isyan yanlışken "Farklı rollere niye 'oyuncular' tarafından destek verilmiyor? Destek verin!" şeklinde olacak isyan doğrudur.

Konuyu kilitlediğinize göre zaten "oyun dışı sohbet" bölüm kurallarına aykırı olan konunuzu ben de arşive taşıyorum. Keyifli roller.