Arkadaşlar, duyar kasacaklar için 2 madde ekledim, değişik duyarlar gelirse onlarıda eklerim.
* Hakaretsiz, üsluplu her eleştiriye açığım.
~ "Kimsenin yaptığı, yapacağı, planladığı, seçtiği rol konsepti beni ilgilendirmez."
Haklısınız "fakat" artık bu konunun konuşulması yasak değil. Sadece özgür platform da sohbet konusu açıyorum.
~ "Burası her ne olursa olsun oyun."
Yine haklısınız ancak şöyle bir durum var ki oyunun amacı da realizmi yansıtmak. Gidip uyuma rolü yapıp 10 saat emote versin demiyoruz uyurken. Sadece oyunda kaldığı süreyi en iyi şekilde role çevirmeli.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
1,5 yıldır bu platformdayım ve tek gördüğüm hep aynı konsept. Sürekli legal rol yapan %0,01 nadir insanlar var. Herkes af edersiniz 'İngiliz prensesi, Mobster canavarı, Leon the Professional'. Bu dediklerim illegali silahtan, legali PD ve MD üzerinden ibaret sananlar için geçerli.
Neden herkes illa silah istiyor? Neden herkes legalim dediğimde polis misin diye soruyor? İşte bu herkes tarafından klasikleşmiş bir durum olduğu için.
Bu oyuncuları etkilemek için kalçası, göğüsü açık karakter tanıtımı atıp erotizm ortamı yaratacaksın ki konseptin tutacak.
Ne kadar süredir rol sağlamaya çalışıyorsak, 'ki en kaliteli şekilde' destek seviyesi sıfıra yakın.
Herkesin karakteri dövüşçü, güçlü, yakışıklı vesayre.. Arkadaşlar, rica ediyorum. Farklı rollere girince, sefil rolü yapsanız bile kaliteniz düşmez. Oyuncular rol seviyesini ölçmek için üç şeye bakıyor, bir seviye, iki VIP, üç mal varlık.
Yazacak çok şey var fakat aklıma bu kadarı geliyor.
Sayın yetkili, HERKES ROLÜNDE ÖZGÜR, SİZE NE diyerek konuyu kilitlemeyiniz.
#KlasikleşmişinDışınaÇık #ÖzgürRollerİstiyoruz