Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

COVID-19 Güncel Tartışma Konusu

Başlatan Hydraizm, 01 Temmuz 2020, 01:23:44
Okunma sayısı 13459 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tetrapin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 08 Haziran 2022, 11:29
Toplam oynama: 194 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: COVID-19 Güncel Tartışma Konusu
« Yanıtla #50 : 23 Temmuz 2020, 02:37:15 »
Hala taşıyıcıları yakalayamıyoruz,bazı gelişmiş ülkelerde olduğu gibi acilen rastgele test noktaları kurulmalı ve rastgele test yapılmaya başlanmalı,bakanlıklar arasında irtibat güçlenmeli,kriz yönetirken bilim kurulu denilen on-on beş kişilik yetki ve hırs peşinde koşan insanlara sadık kalınmamalı,sağlıkçılara motive zamlara devam edilmeli,Ayasofya'yı bırakıp virüse odaklanmalı.

Çevrimdışı Yoda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Mart 2023, 17:27
Toplam oynama: 420 gün, 6 saat
Birlik: ***** **ars
Son giriş: 12 Mart 2023, 03:12
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Mart 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
« Yanıtla #51 : 23 Temmuz 2020, 11:52:50 »
Bu arada her vatandaşın 1 test hakkı varmış. Direkt olarak test yapmıyorlar.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
« Yanıtla #52 : 23 Temmuz 2020, 22:23:13 »
Hala taşıyıcıları yakalayamıyoruz,bazı gelişmiş ülkelerde olduğu gibi acilen rastgele test noktaları kurulmalı ve rastgele test yapılmaya başlanmalı,bakanlıklar arasında irtibat güçlenmeli,kriz yönetirken bilim kurulu denilen on-on beş kişilik yetki ve hırs peşinde koşan insanlara sadık kalınmamalı,sağlıkçılara motive zamlara devam edilmeli,Ayasofya'yı bırakıp virüse odaklanmalı.
ÖYLE DEME İLK CUMA NAMAZINI KILSINLAR BAK GÖR VİRÜS KALACAK MI

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Kasım 2024, 17:46
Toplam oynama: 195 gün, 20 saat
Erin Yamate Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Kasım 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Son giriş: 26 Ocak 2024, 14:18
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 05 Kasım 2022, 13:07
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Adam Quarty Lv.30
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #53 : 24 Temmuz 2020, 00:53:38 »
Bi BİTmedi Ap

Çevrimdışı Hellim

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lucas White Lv.40
Son giriş: 01 Nisan 2025, 18:52
Toplam oynama: 498 gün, 20 saat
« Yanıtla #54 : 24 Temmuz 2020, 02:12:35 »
Sağlık çalışanlarımızın ve duyarlı vatandaşlarımızın sayesinde yakın zamanda bitebileceğine inanıyorum. Halkımız maske ile çıkıp kimseyle temas halinde olmadan işlerini hallederse ve evine döndüğünde ellerini iyi yıkarsa bir sorun çıkmaz. Bu dört aylık süreç içerisinde birçok kişi evinde kalarak bunaldı, ama insanların çok olmadığı yerlere giderek bu bunaltıyı giderebiliriz. Önerim akşamları belirli bir saat aralığında yürüyüş yapılmasıdır. Gerçekten bu dört aylık süre içerisinde alınan kilocukların verilmesine katkı sağlayacaktır. İnsan kalabalığının içine çıkmamaya özen göstermeliyiz.

Çevrimdışı N0XI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2021, 23:43
Toplam oynama: 98 gün, 16 saat
« Yanıtla #55 : 24 Temmuz 2020, 13:02:05 »
Sağlık çalışanlarımızın ve duyarlı vatandaşlarımızın sayesinde yakın zamanda bitebileceğine inanıyorum. Halkımız maske ile çıkıp kimseyle temas halinde olmadan işlerini hallederse ve evine döndüğünde ellerini iyi yıkarsa bir sorun çıkmaz. Bu dört aylık süreç içerisinde birçok kişi evinde kalarak bunaldı, ama insanların çok olmadığı yerlere giderek bu bunaltıyı giderebiliriz. Önerim akşamları belirli bir saat aralığında yürüyüş yapılmasıdır. Gerçekten bu dört aylık süre içerisinde alınan kilocukların verilmesine katkı sağlayacaktır. İnsan kalabalığının içine çıkmamaya özen göstermeliyiz.
bu dediğin bizim halkımız için zor

Çevrimdışı Puck

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Nisan 2022, 14:07
Toplam oynama: 37 gün, 8 saat
« Yanıtla #56 : 24 Temmuz 2020, 13:58:21 »
Allahın izniyle kalmayacak. Virüs, virüs diyorsunuz da virüsün öldürücülüğü dünyada bir çok hastalıktan daha az. Yani virüse odaklanmak yerine keşke daha çok açlığa, sokak çocuklarına odaklanılsa, zaten akıllnacak bir insanımız yok, ne yaparsak yapalım dışarı çıkılacak. Ne önlemler alınırsa alınsın, bulaşınca bulaşıyor.  844.695.583+ Dünyada aç insan var. 18.086+ Bir günde açlıktan ölen insan sayısı var.
799.300.832+ İçecek suya erişimi olmayan insan sayısı var.
Camilerde toplanan yardımlar, bir çok insanın ihtiyacına yarıyor. Ben camilerin aktif olmasına sevindim şahsen.
1453 yılında İstanbul'un Osmanlılar tarafından fethedilmesinden sonra Fatih Sultan Mehmet tarafından camiye dönüştürülen Ayasofya Camii 1935 yılından 2020 yılına kadar müze olarak kullanılmış. Kaç asırlık ibadet yerini müze olarak kullanmak saygısızlıktır bana göre.  Yani bu konuda önemli bir konu ve göz ardı edilmemesi gereken bir konu.

Çevrimdışı tetrapin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #57 : 24 Temmuz 2020, 15:09:06 »
Allahın izniyle kalmayacak. Virüs, virüs diyorsunuz da virüsün öldürücülüğü dünyada bir çok hastalıktan daha az. Yani virüse odaklanmak yerine keşke daha çok açlığa, sokak çocuklarına odaklanılsa, zaten akıllnacak bir insanımız yok, ne yaparsak yapalım dışarı çıkılacak. Ne önlemler alınırsa alınsın, bulaşınca bulaşıyor.  844.695.583+ Dünyada aç insan var. 18.086+ Bir günde açlıktan ölen insan sayısı var.
799.300.832+ İçecek suya erişimi olmayan insan sayısı var.
Camilerde toplanan yardımlar, bir çok insanın ihtiyacına yarıyor. Ben camilerin aktif olmasına sevindim şahsen.
1453 yılında İstanbul'un Osmanlılar tarafından fethedilmesinden sonra Fatih Sultan Mehmet tarafından camiye dönüştürülen Ayasofya Camii 1935 yılından 2020 yılına kadar müze olarak kullanılmış. Kaç asırlık ibadet yerini müze olarak kullanmak saygısızlıktır bana göre.  Yani bu konuda önemli bir konu ve göz ardı edilmemesi gereken bir konu.
Orası 900 yıllık bir kilise,üstelik adı Hristiyan azize Sophia'dan gelmekte,Ayasofya'yı açmak hükümetin sadece kemik kitlesini boş heyecana sokmakta,orası ikonikleşmiş bir Türkiye simgesiydi,açlıktan ve susuzluktan bahsetmenin artık böyle tartışmalarda işe yaradığını sanmıyorum,Türkiye'de büyük sorunlar var,işşizlik,ahlaki yozlaşma,açlık,üniversitelerin hızlıca kalitesizleşmesi en büyüğü de umutsuzluk,16 yaşında olmama ve ders notlarımı gayet iyi yürütmeme rağmen ailemin hükümet yanlısı olmaması yüzünden birçok yerde eksi yiyeceğim,umudum yok,umudum yok,umudum yok ve burda gerçekten Ayasofya'nın açılmasını konuşmak tam bir ahmaklıktır.

Çevrimdışı tetrapin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #58 : 24 Temmuz 2020, 15:17:17 »
Neden bu kadar toz pembe bakıyorsunuz?

Çevrimdışı H.Buğra

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Lages Lv.25
Köken: Rus
Son giriş: 19 Mart 2024, 13:48
Toplam oynama: 141 gün, 6 saat
« Yanıtla #59 : 24 Temmuz 2020, 15:27:54 »
Bu yazdığına kendin de inanmış olamazsın bizim halkımızla onun olması çok zor bunu demen komiğime gitti.