Hala taşıyıcıları yakalayamıyoruz,bazı gelişmiş ülkelerde olduğu gibi acilen rastgele test noktaları kurulmalı ve rastgele test yapılmaya başlanmalı,bakanlıklar arasında irtibat güçlenmeli,kriz yönetirken bilim kurulu denilen on-on beş kişilik yetki ve hırs peşinde koşan insanlara sadık kalınmamalı,sağlıkçılara motive zamlara devam edilmeli,Ayasofya'yı bırakıp virüse odaklanmalı.
ÖYLE DEME İLK CUMA NAMAZINI KILSINLAR BAK GÖR VİRÜS KALACAK MI
Allahın izniyle kalmayacak. Virüs, virüs diyorsunuz da virüsün öldürücülüğü dünyada bir çok hastalıktan daha az. Yani virüse odaklanmak yerine keşke daha çok açlığa, sokak çocuklarına odaklanılsa, zaten akıllnacak bir insanımız yok, ne yaparsak yapalım dışarı çıkılacak. Ne önlemler alınırsa alınsın, bulaşınca bulaşıyor. 844.695.583+ Dünyada aç insan var. 18.086+ Bir günde açlıktan ölen insan sayısı var.
799.300.832+ İçecek suya erişimi olmayan insan sayısı var.
Camilerde toplanan yardımlar, bir çok insanın ihtiyacına yarıyor. Ben camilerin aktif olmasına sevindim şahsen.
1453 yılında İstanbul'un Osmanlılar tarafından fethedilmesinden sonra Fatih Sultan Mehmet tarafından camiye dönüştürülen Ayasofya Camii 1935 yılından 2020 yılına kadar müze olarak kullanılmış. Kaç asırlık ibadet yerini müze olarak kullanmak saygısızlıktır bana göre. Yani bu konuda önemli bir konu ve göz ardı edilmemesi gereken bir konu.