Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Uyku Problemi

Başlatan TraX has left, 05 Mayıs 2020, 01:47:38
Okunma sayısı 2307 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı acttgangsta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 18 Eylül 2022, 23:24
Toplam oynama: 166 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 08 Ağustos 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 10 Eylül 2022, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Ynt: Uyku Problemi
« Yanıtla #30 : 06 Mayıs 2020, 03:57:02 »
Mugo sahurda şerbetli bir şey ye direkt mayışırsın mesela üzüm suyu ben içiyorum miss

Çevrimdışı bnGreen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Kasım 2021, 20:54
Toplam oynama: 197 gün, 19 saat
« Yanıtla #31 : 06 Mayıs 2020, 03:58:58 »
Uykum gelirse uyurum uyanırsam uykum gelene kadar uyumam
Saat düzeni yok direk

Çevrimdışı #Çağatay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Ağustos 2022, 22:28
Toplam oynama: 293 gün, 20 saat
Marly Hammer Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 29 Mayıs 2022, 18:04
Toplam oynama: 10 gün, 9 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Mayıs 2022, 14:27
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #32 : 06 Mayıs 2020, 05:25:19 »
Spoiler:
3 Mayıs gecesi saat 3:30 da sahura kalktım ve kalktığımdan beri şu zamana kadar 1 dakika bile uyuyamadım. Daha öncesinde uyku problemim olmazdı fakat şu anda sebepsizce uyuyamıyorum. Uykuya dalabilmek için neler yapabilirim? Daha önce böyle bir durumla karşı karşıya kalan varsa bana yardımcı olabilirse sevinirim. İnternette araştırma yaptığımda genelde hepsi bir sebebe dayalı fakat ben şu anda ortada uyumama engel olacak hiçbir sebep yokken uyuymıyorum.

Belki @Squezzy  hatırlar, 4 güne yakındır uyumamıştım ve uyuyamıyordum. Kalp ağrıntılarım ile çarpıntılarım başlamıştı, 1-2 haftayı süren anlık kalp çarpıntıları gelip geçecek uykun tamamiyle düzene girene kadar. Ne yapıp et, uyumaya bak en kısa sürede. Senin canın yanacak.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #33 : 06 Mayıs 2020, 05:58:16 »
Genel olarak şu dönemde herkesin başına gelen bir durum fakat bazende durduk yere olan bir durum.Ne olursa olsun uyuyamazsın ve kafanı sürekli birşey kurcalar her insanın başına en az bir kere gelmiştir.Ama bildiğim kadarıyla şuan genel bir durum mesela ben bu mesajı 06:00'da atıyorum Rina'dan şimdi çıktım :D Her insanın başına en az bir defa gelir.Gün boyu bilgisayar başındaysan kapat herşeyi telefon, bilgisayar vs. ve gözlerini saatlerce kapalı tut , hareketsiz kalmaya çalış uyursun.Hemen pes etme 5 dakika sonra of sıkıldım uyuyamıyorum kafasıyla kalkma direk yat gözünü kapat asla açma.

Çevrimdışı P E A C E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Temmuz 2021, 19:57
Toplam oynama: 66 gün, 5 saat
« Yanıtla #34 : 06 Mayıs 2020, 07:20:54 »
Saçma bir uyku problemim var bir türlü duzeltemiyorum

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #35 : 06 Mayıs 2020, 07:46:28 »
Spoiler:
3 Mayıs gecesi saat 3:30 da sahura kalktım ve kalktığımdan beri şu zamana kadar 1 dakika bile uyuyamadım. Daha öncesinde uyku problemim olmazdı fakat şu anda sebepsizce uyuyamıyorum. Uykuya dalabilmek için neler yapabilirim? Daha önce böyle bir durumla karşı karşıya kalan varsa bana yardımcı olabilirse sevinirim. İnternette araştırma yaptığımda genelde hepsi bir sebebe dayalı fakat ben şu anda ortada uyumama engel olacak hiçbir sebep yokken uyuymıyorum.

Belki @Squezzy  hatırlar, 4 güne yakındır uyumamıştım ve uyuyamıyordum. Kalp ağrıntılarım ile çarpıntılarım başlamıştı, 1-2 haftayı süren anlık kalp çarpıntıları gelip geçecek uykun tamamiyle düzene girene kadar. Ne yapıp et, uyumaya bak en kısa sürede. Senin canın yanacak.

Tansiyonum yükselmeye ve ara sıra kalp çarpıntım olmaya başladı bile. Gerçekten çok sıkıntılı bir durum bu gecede uyuyamadım.

Şu an uyuyor mışıl mışıl :D

Maalesef uyuyamadım sadece az da olsa vücudumu dinlendirebilmek ve gözlerim ışığa karşı hassasiyet göstermeye başladığı için gece yataktan çıkıp başka işlerle ilgilenmedim. Söylediklerini denedim ve eninde sonunda işe yarayacak gibi. Kitap okurken içim geçiyor gibi oldu kitabı bırakıp yattım ama yine de uyuyamadım :D

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #36 : 06 Mayıs 2020, 18:22:01 »
Spoiler:

Tansiyonum yükselmeye ve ara sıra kalp çarpıntım olmaya başladı bile. Gerçekten çok sıkıntılı bir durum bu gecede uyuyamadım.

Maalesef uyuyamadım sadece az da olsa vücudumu dinlendirebilmek ve gözlerim ışığa karşı hassasiyet göstermeye başladığı için gece yataktan çıkıp başka işlerle ilgilenmedim. Söylediklerini denedim ve eninde sonunda işe yarayacak gibi. Kitap okurken içim geçiyor gibi oldu kitabı bırakıp yattım ama yine de uyuyamadım :D

5 sayfa okuma kitabı ciddi manada 40 50 sayfa okumaya hedefleyerek oku hatta kitap elindeyken bile düşersin :D Zevkli kitap al ki dikkatin sadece onda olsun. Bide için geçmeye başladığı anda bırakma oku oku iyice böyle halsizleştiğinde bırak onu sezersin zaten ilk anda bunu yapma. Biraz daha dişini sık hadi uyuyacaksın :D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat
« Yanıtla #37 : 06 Mayıs 2020, 21:41:34 »
Kardeşim yatarken aç bi Osmanlı musikisi, tak kulaklığı bitti

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #38 : 06 Mayıs 2020, 22:22:53 »
Spoiler:

5 sayfa okuma kitabı ciddi manada 40 50 sayfa okumaya hedefleyerek oku hatta kitap elindeyken bile düşersin :D Zevkli kitap al ki dikkatin sadece onda olsun. Bide için geçmeye başladığı anda bırakma oku oku iyice böyle halsizleştiğinde bırak onu sezersin zaten ilk anda bunu yapma. Biraz daha dişini sık hadi uyuyacaksın :D

Sayende ücretsiz bir şekilde online psikolog hizmeti alıyor gibiyim gerçekten teşekkür ederim :D Tamda söylediğin gibi yapmıştım bugün biraz daha fazla okumayı deneyeceğim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat