Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Faye Berglund | Investigation

Başlatan r2x9, 28 Nisan 2020, 23:39:39
Okunma sayısı 2725 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 28 Mart 2021, 02:04
Toplam oynama: 24 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Faye Berglund | Investigation
« Yanıtla #50 : 08 Temmuz 2020, 22:41:25 »

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #51 : 09 Temmuz 2020, 00:58:56 »
Baba Sahne - Dizi 10

SpandEx'ten ayrıldıktan belirli bir gün sonra Faye, dizi ve filmlerde figüranlık işlerine karışarak geçmini sağlamak amacıyla ajansa başvurulur. Faye ajanslığa çağrılmasını ve başvurunun onaylandığını başkalaşır.

Arabadan çıkıp binada bulunan,kapısının önünde duran, bir kadına "Burası açık mı?" diye soran Faye olumlu bir cevap alır. Başka bir soru daha sorar "Figüranlık alımı açık mıdır?" Binanın kapısının önünde duran kadın bu sefer Faye'den olumsuz cevap verir. Kadın " İki saat daha önce gelseydiniz figüranlık alımı açık olacaktı." der. Faye SpandEx'teki patrondan yalancı sözlerden sinirlendiği gibi kadına da sinirli bir şekilde ses tonunu farklı bir şekilde konuşur "Hadi ya oradan? Bana mesaj geldi mesaj. Beni ikinci defa kandıramazsınız. Asla" der. Kadın korkmuş bir şekilde " A-ama hanımefendi. Siz kuralları okuyamadınız galiba. Alımlar saat 18.00 iken siz 20.00'de buraya geldiniz. Lütfen bu duruma anlayış gösterin" der. Faye kadının söylediğini inanması için cep telefonundan ajansın alım kurallarına bakar. Faye kaşlarını yukarıya doğru kalkmış bir şekilde "Ama bu olamaz." der. Faye kadına "Özür dilerim" dedikten sonra duruşunu değiştirip başını yere doğru bakarak adımlar atmaya çalışır.

Faye'i uzaktan görüp halinden azıcık olsa bile anlayan bir adam adımlar atarak Faye'in yolunu kesmeye çalışır. Faye adamın yüzüne bakmadan "Ne var?" der. Adam " Sanattan ne kadarını anlıyorsun?" der. Faye "Daha öncesinde Therese ve Laurent adlı bir kitabı okumuştum. Bu da bir sanat sayılıyor mu?" diyerek Adam  "Daha öncesinde hiç tiyatro kursuna katılmış mıydın?" diye sorar. Faye "Evet devletin kültür merkezinde drama ve tiyatro kursu almıştım." der. Adam lafını uzatmadan " Baba Sahne adlı bir tiyatro merkezimiz var. Telegram'ın varsa sana o yerin lokasyonunu atabilirim. Sende güzel bir oyuncu tipi var. O kadınla konuşmadaki beden dili, mimiklerini iyi kullanıyorsun." der. Faye " Onlar benim yapmacık hâllerim. Sen benim gerçek halimi görsen beni direkt sahne dışı edersin." der. Adam "Adım Pacho. En azından şansını orada dene." dedikten sonra kartvizitini Faye'e doğru uzatır. " Numaram, iletişim bilgileri bu kartta var. Sakın kaybetme onu" der.  Faye Pacho'dan kartvizitini alıp cebine koyar. Faye "Sağ ol tiyatroya karşı ilgim artarsa ve heveslenirsem tiyatronuza katılım sağlayacağım." 

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #52 : 09 Temmuz 2020, 14:51:47 »
SpandEx fabrikasındaki sahibinin yalanları - Dizi 11

SpandEx fabrikasının çalışmaları geçici bir süreyle durduruldu. Faye ve Yuri akşam saatlerinde fabrikadaki faaliyetlerin arka yüzünü öğrenmeye çalışır. Aracını park edip fabrikada duran bir korumayı gördüğünde SpandEx'in yalanları tek tek ortaya çıkartmanın zamanı başlamış olur.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #53 : 10 Temmuz 2020, 01:25:37 »

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #54 : 10 Temmuz 2020, 17:15:01 »

(yardım etmek istediğin * )

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
« Yanıtla #55 : 10 Temmuz 2020, 18:38:11 »
 :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'(

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #56 : 11 Temmuz 2020, 01:24:48 »

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #57 : 11 Temmuz 2020, 02:24:51 »
Deus Ex Machina - Dizi 12 | Sezon finali

Faye sevdiği işlere devam ederken (Bknz: Keşif Yapmak dizisinde yer alan geyik avlama görüntüleri) Yuri Faye'den Jern'in koordinatörün kaldığı yerin koordinatlarını @Chat'te gönderir. Faye koordinatlarını alır almaz arabasını binip Tierra Robada'da bulunan evlerin konuma doğru sürer. Varış noktasında araçtan çıkıp etrafa bakınca o alanda hiç insan kalmadığını idrak eder.

Kaçırıldıktan sonra

* Sesi değiştirmiş bir kadın sesi. Çok fazla cızırtı var ve gemiden uzak bir frekansla telsizden cevap veriyor

Dı a ıda s s seda ol ad ığı a ma (Hikayede bir sorun var galiba : D) J e r n 'i i  a ına e  l e g e ç ir   di  n iz   The Blitz dö ne  m  i  nde k a l a n bo  m b a la ndırm a da İn  gili z ler bilim insanların bo m ba dan sa kla yıp e v d e deney ya pm adı ğına dair kan  ıt lar su nm a k ta. J Ma xw e l l bir fiz i k çi ve m at em a ti k çi de ğ il mi ? Yol c ul uk la n e al aka sı o la bi lir

Radyo frekansını değiştirdi

*Bip bip sesleri* Ses bir iki üç deneme. Olumlu mu hah! Selam Faye. Nasılsın? Seni kaçırdığım için üzgünüm ama bunu yapmak zorundaydım. Senin şu an sinirli ve korku içerisinde olduğunu hissediyorum. Seni incitmeyeceğim. Sen bize lazım olacak olan bir anahtarsın.

Şu @Chat miydi ha evet. @Chat'ten mesajlarınızı okudum ve organizasyonumuza işler koyacağınızı da anladım. İstediğiniz nedir bilemiyorum ama yanlış yerlere ayak bastınız. Belki son bastığınız ayakta dışkı kalmasına kuşkuluyumdur. Çocuğa su tabancasını verip millete sıkmak gibi sizde bir hacker tutup Jern'in bilgilerine sızmayı başardıysanız atmış olduğunuz her adım size çok büyük bir şekilde misilleme getirecektir. Kahramanlığınızı ortaya koyup yaptığınız her eylemde bizimle alakalı bir durum olursa şeytanın yapamacağı şeyleri sizlere yaptırmak için tasamızı ortaya koyarız.

Önünde bir bıçak olacak. Dikkat et bıçak harbiden keskin. Bıçağı al, iplerini kes ve ağzındaki koli bantını çıkart. Sonra buradan ayrıl. Endişelenme biz sana zarar vermeyeceğiz. Bu sadece bir uyarıydı. Diğer karşılaşmada uyarı dinlemeyeceğimize ve güç uygulayacağımıza sana belirtmek isterim.

Ha bu arada Faye. Bu planı kuran kişilerin bilgilerini bize söylersen çok büyük bir meblağ kazanacaksın. Telsizin yanında duran ufak bir kağıt parçasının ortasında yazılı olan numaramla beraber iletişiriz

Çevrimdışı Bilinmiyors

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Eylül 2020, 18:34
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #58 : 11 Temmuz 2020, 11:47:05 »
Başarılar.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #59 : 11 Temmuz 2020, 14:15:34 »
Teşekkürler

Hikaye kısmında uzun bir süre ara veriyorum. Tabi Baba Sahne tiyatro rollerine de kaldığım yerden devam edeceğim. Belki isim değiştirip de Baba Sahne rolü canlandırırım.
Neyse  bunları zamanın akışına doğru bıraksam daha iyi olur.