Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Faye Berglund | Investigation

Başlatan r2x9, 28 Nisan 2020, 23:39:39
Okunma sayısı 2678 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 28 Mart 2021, 02:04
Toplam oynama: 24 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Faye Berglund | Investigation
« : 28 Nisan 2020, 23:39:39 »
Spoiler:

Diziler

Keşif Yapmak

Babasından kalan avcılık işini yapan ve Marl'ın dükkanını bir süre devralan Faye, akşam saatlerinde marketten eve doğru giderken yerde bulunan bir roman kitabını bir anda görür. Kimseyi fark etmeden kitabı yerden alır. İnternet sayfalarında, kütüphanelerde bile bulunmadığı James M. *****   adında bir amatör yazarın kitabının içeriğinde sunulan kahramanlar, olayda bulunan yer ve zaman Faye'ye karşı bir merak uyandırır. Faye kitaptaki sayfaları çevirerek bazı kısımların yırtıldığını fark eder. Yırtılan sayfalarda bulunan kelimlerini araştırmak ve roman kitabındaki ana düşünceyi bulmak için arayışlara girer.

Romanda bulunan içerik

Faye, yerde bulmuş olduğu romanındaki içeriğini tekrar araştırmaya devam ediyordur. Yolculuk romanınındaki bilgileri 4channel sayfasındaki /his/ tahtasına paylaşır. Anonim olan birisi bu romanla ilgili bir şeyler bildiğini tahtada yazar. Faye anonim olan birisiyle daha fazla bilgi almak için  Discord'dan iletişime geçer. Anonim Discord'da pek memnun kalmadığını sonradan söylediği için @chat adında yeni bir telefon uygulamasını indirmesini rica eder. Faye @chat adında yeni bir uygulamayı indirip özel bir oda kurarak anonimle iletişim halde kalır.

Anonim Faye'e gerekli olan bilgileri verse bile asıl bilgiyi bilmediğinden dolayı Faye'den yardım alır.

Sean Lowaxe & "Dünya" kelimesi

Faye anonim olarak görünen Sean'ı Pier69'da buluşur. Faye kitabı Sean'a verdikten sonra kitapla hakkında beyin fırtınası yapar. O sırada Sora ve Yuri'nin eğlenceli muhabetlerine tanık oluyorsunuz.

Treacherous Attack (Hain Saldırı)

İki sene önce Yuri ve Sean hidroelektrik santralin çalışma prensibin farklı bir yöntemde olduğu ve santralin faaliyet gösterip göstermediğini öğrenmek amacıyla sıradışı bir planlar hazırlar. Yuri'nin hidroelektrik santraline sızıp  ofisin masasında bulunan çantasının içine açarak çantada bulunan kağıtlardan birisi ağır silahların sevkiat yapıldığı yerin koordinatını incelemesiyle santralin kapıları kapanıp tavanlarda sarin gazı ortaya çıkarır.

Sora Nagasawa

Sean ve Faye Nagasawa'ın apartına gider. Sean kapıyı açar açmaz Sora'n masasında bulunan cihazdan hafif bir patlama sesi gelir. Sora bu patlamanın bir transistörden kaynaklandığını söyler. Sean ve Faye derince nefes alarak kitap hakkında araştırmış olduğu bilgileri Sora'a anlatır. 

Kitaptaki bulgular & Faye'in kafede kovulması  1. Kısım

Sora ve Sean Hank'in yardımıyla kitabın o boş sayfasında bulunan "dünya" kelimesi aslında sadece dünya ile alakalı değil 2. Dünya Savaşının nükleer silahla ilgili bilgileri açığa çıkartarak Cern'e gizle bir atak sağladı. Kitabın diğer sayfaları Cern'de bulunduğunu tespit edilerek Cern'e karşı savaş başlatmadan önce Sora ve Sean,  Sean'ın bilgisayarını Sora'ın apartına doğru taşıyarak işlerini Sora'ın apartında yapılmasını Sean ister. Faye kahve dükkanında verimli çalışmadığı ve Sora ve Sean'ın işlerini odaklanarak kahve dükkanına çalışma ilgisi kalmadığı için Marl tarafından kovulmuştur. Faye gazeteden iş ilanlarına bakarken gözden kaçırdıklarını tekrar okur. 

Kitaptaki bulgular & Faye'in kafede kovulması  2. Kısım

Faye şehir hayatından iş bulamadığı ve yaşadığı ortamdan bunaldığı için kasabaya doğru taşınmasına karar verir. Kasabadaki işverenin evine doğru gidip ustabaşından işe alınır. Belirli saatler sonra Sora, Yuri ve Sean Faye'nin bir süreliğine kaldığı köy evinde doğru gider. Faye Yuri'i ilk defa görür. Yuri ve Faye birbirine tanıştıktan sonra Faye, Sora'a Sean'ın nerede olduğunu sorar.

Faye kitabın deşifre edilip bazı sayfaları Jern'de bulunuduğunu Yuri tarafından öğrenir. Kişilerin bu iyi haberi sonradan duymuş olması arayışların ivme kazandırıp muhteşem dörtlünün bir ekip kurmaya hazır olmasıyla doğru orantılı olsa da Jern'nin arayış ekibinin stratejileri ilk başta öğrenmış olursa arayış ekibinin dağılmasına yol açacabilir.

Araştırma ekibi toplanıyor

Faye'nin bir süre kalacağı bir köy evindesiniz. Etrafında bulunan orta bütçeli fiyatında ve gözünüze çarpan tablolar var. Sağ  kenar tarafında tavanla televizyonun üst kısmın arasında ufak bir boşluk var. Televizyona doğru bakıyorsunuz ve eski model tüplü televizyon göründüğünü idrak ediyorsunuz. Televizyon çalışıyor keza uydunun antenini henüz takamadıkları için televizyonu sadece DvD, Bluray'den izleyebiliyorsunuz. Televizyonun bir ilerisinde araştırma masası bulunmakta. Sora masanın kenarına doğru yaslanıp Faye'nin gelmesini bekliyor(...)

SpandEx  Ev&Süt  ürünleri | Ekstra dizi

Faye şehir hayatından iş bulamadığı ve yaşadığı ortamdan bunaldığı için kasabaya doğru taşınmasına karar verir. Kasabadaki işverenin evine doğru gidip ustabaşıdan işe alınır. Faye SpandEx fabrikasında alım ve satım derslerini uzun bir sürede alıp kısa bir zamanda işe koyulur.

SpandEx fabrikası batıyor | Ekstra dizi

Faye ve ortağı Steve'nin işleri güzel gidecekken Wilson'un ani bir kararla fabrikadaki ürünlere durdurulması işlerini son buldu. Wilson'un fabrikadaki ürünlerin durdurulmasının gerekçesi yetersiz ürünleri sunması orada bulunanların yeterli bir ilgi gösterilmemesini çalışanlara anlatsa da Faye, Wilson'un söylediklerine pek inanmamış gibi görünüyor.

Yuri'nin erotizm içerikli dergisi 

... ah Yuri

Araştırma ekibi plan kuruyor  1. Kısım

Sora ekibini @chat'ten mesajlar atarak çağırır. Faye sonradan geldiğinde sinirli bir halde ekibin yüzlerine doğru bakar. Koşmuş gibi gibi sima vardı. Sora "Faye iyi misin?" dedikten sonra Faye ses tonunu değiştirmiş bir şekilde " SpandEx battı. İş yerin sahibi SpandEx çalışmalarını durdurdu. Ben.. ben anlayamıyorum. İşlerimiz o kadar güzel gitmesine rağmen niye bu piç gelip işleri sonlandırsın ki. Burada bi bokluk var. Evet var." der. Sean " Woaw woaw sakin ol" derken  Yuri araya bir şeyler katar " Sora ve Sean bize planı anlattığı günden sonra  fabrikaya uğrayıp patronuna konuşacağım. Sen sakın bir şeyler yapma."  Sora boğazını temizleyip "Sorunun bittiyse planı anlatıyorum." der.

Araştırma ekibi plan kuruyor  2. Kısım

Yuri pankekleri yemeden önce arkadaşlarına pankeklerini dağıtır. Pankeklerini yedikten sonra Sora " Teşekkür ederim Yuri." diyerek kaldığı yerden devam eder.

" Nerede kalmıştık? Hah! Dediğim gibi iki farklı kötü durumlarla karşılacaksınız. Zaten Yuri bu durumlarda galeyane gelerek ekip olarak bi ivme kazandıracak. Laf kalabalığı yapmadan görevlerinizi veriyorum: Yuri, Jern'in uzaktan izlemeye çalış. Sakın Jern'in radarına yakalanma. Sean, parmaklarını ve beyninin çalışma zamanı geldi. Jern'in ve Jern'in ağında bulunanları dijital yöntemlerle sızmaya çalış. Faye, senin görevin basit olsa da biraz dikkat istecek. Koordinatörün lokasyonunu sana @chat'ten yolladım. Koordinatörü takip edip koordinatörün bilgileri yakalamaya çalış. Sakın kendini belli ederek aptallık yapma. Bense henüz tamamlayamadığım şu üç cihazı hazırlamaya çalışacağım."

Ekip Sora'ya göz teması kaçırmadan bakarak planını dinledikten kısa bir süre sonra ekip, evden çıkar. Evden son çıkanlardan biri olan Faye bakışlarını Yuri'in yüzüne doğru odak gösterirerek  "Hey, müsait misin?" der. Yuri " SpandEx konusunda mı? Ah evet, gece saatlerine bakarız." der. Faye "Teşekkür ederim. Sana o yerin adresini Telegram'dan atarım" der.   

Baba Sahne
SpandEx'ten ayrıldıktan belirli bir gün sonra Faye, dizi ve filmlerde figüranlık yapıp geçmini sağlamak amacıyla ajansa başvurulur. Faye ajanslığa çağrılmasını ve başvurunun onaylandığını başkalaşır (...)

SpandEx fabrikasındaki sahibinin yalanları 

SpandEx fabrikasının çalışmaları geçici bir süreyle durduruldu. Faye ve Yuri akşam saatlerinde fabrikadaki faaliyetlerin arka yüzünü öğrenmeye çalışır. Aracını park edip fabrikada duran bir korumayı gördüğünde SpandEx'in yalanları tek tek ortaya çıkartmanın zamanı başlamış olur.

Deus Ex Machina | Sezon finali

Faye sevdiği işlerle devam ederken (Bknz: Keşif Yapmak dizisinde yer alan geyik avlama görüntüleri) Yuri Faye'den Jern'in koordinatörün kaldığı yerin koordinatlarını @Chat'te gönderir. Faye koordinatlarını alır almaz arabasını binip Tierra Robada'da bulunan evlerin konuma doğru sürer. Varış noktasında araçtan çıkıp etrafa bakınca o alanda hiç insan kalmadığını idrak eder.

Dekoratör 1. Kısım

Faye, tiyatro salonunda dekoratörlük alımları hakkında barda Bay Burton'a sorular sorar. Bay Burton bu işlerin zamanla halledeceğini Faye'e anlatsada Faye yine durmaz internet sayfalarında iş arayanlara bakar.

Ertesi gün iki araba gelip salonun dekorları, ses sistemleri ve ışıklandırmaları koli halinde çıkartan adamları görürüz. Tabi bu durumdan rahatsız olan şişman bir dostumuzu da görürüz.

Gökyüzünün ark ışığı

Hikaye Yuri'nin Svalbard havaalanında George'nin uçağını binip Los Santos havalimanında inerek Baba Sahne'nin ziyareti edilmesi ile sizlere sunuyor. O zamanda geçen Yuri'nin eski zamanlarında özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinin yemekhanesinde yoldaşıyla geçen diyaloglara da tanık oluyorsunuz

Ana fikir: Sean, James C. Maxwell adında bir fizikçinin yazmış olduğu bir yapıtın sayfalarında bulunan kapalı anlayıştaki bilgileri  desifre etmek amacıyla Sora ve Hank'e danışarak bir ekip kurmaya karar verirler.Faye, Sean'a kitabı verip aralarına katılmasıyla  ekibinin motive olarak  güçlenmesine sebep olur. Sean, Faye, Sora, Hank ekibinin işleri stabil olduğu zamanlarda Yuri ekibinin sonradan katılmasıyla arayışların hiç lineer gitmediğini tanık olacaksınız.

Kurgu, kitabın bilinmeyen yüzlerini açığa çıkartmayı çalışan kişilerin olayları etrafında şekillense de aslında her bir karakterin geçmişiyle yüzleşmesi konu alır.

Spoiler:
Alıntı
Neden kişilik özelliklerini ve ruhsal durumlarını buraya atmadın diye soracak olursanız. Senarist karaktere o kadar aşık ki hayal edemeceği bir özellik koyup o karakterde yaşıyor zaten. Buraya koysam çoğu oyuncular " amiral Wilson raporu mu? Bu ne uzun bir yazı" diyeceği için karakter tanıtım zımbırtısına daha fazla detaya girmedim. Zaten rollerden karşılacağınız zaman karakter özelliklerini ve ruhsal hallerini sizlere belirtmiş olacağım merak etmeyin. Kurguya ve görüntülerde bulunan ayrıntıya iyice bakın yeter.
Faye'nin tiyatro serüvenine tanık olun

* Tiyatro salonun önden görünüşü
08.07.2020

SpandEx'ten ayrıldıktan belirli bir gün sonra Faye, dizi ve filmlerde figüranlık işlerine karışarak geçmini sağlamak amacıyla ajansa başvurulur. Faye ajanslığa çağrılmasını ve başvurunun onaylandığını başkalaşır. Arabadan çıkıp binada bulunan,kapısının önünde duran, bir kadına "Burası açık mı?" diye soran Faye olumlu bir cevap alır. Başka bir soru daha sorar "Figüranlık alımı açık mıdır?" Binanın kapısının önünde duran kadın bu sefer Faye'den olumsuz cevap verir. Kadın " İki saat daha önce gelseydiniz figüranlık alımı açık olacaktı." der. Faye SpandEx'teki patrondan yalancı sözlerden sinirlendiği gibi kadına da sinirli bir şekilde ses tonunu farklı bir şekilde konuşur "Hadi ya oradan? Bana mesaj geldi mesaj. Beni ikinci defa kandıramazsınız. Asla" der. Kadın korkmuş bir şekilde " A-ama hanımefendi. Siz kuralları okuyamadınız galiba. Alımlar saat 18.00 iken siz 20.00'de buraya geldiniz. Lütfen bu duruma anlayış gösterin" der. Faye kadının söylediğini inanması için cep telefonundan ajansın alım kurallarına bakar. Faye kaşlarını yukarıya doğru kalkmış bir şekilde "Ama bu olamaz." der. Faye kadına "Özür dilerim" dedikten sonra duruşunu değiştirip başını yere doğru bakarak adımlar atmaya çalışır. Faye'i uzaktan görüp halinden azıcık olsa bile anlayan bir adam adımlar atarak Faye'in yolunu kesmeye çalışır. Faye adamın yüzüne bakmadan "Ne var?" der. Adam " Sanattan ne kadarını anlıyorsun?" der. Faye "Daha öncesinde Therese ve Laurent adlı bir kitabı okumuştum. Bu da bir sanat sayılıyor mu?" diyerek Adam  "Daha öncesinde hiç tiyatro kursuna katılmış mıydın?" diye sorar. Faye "Evet devletin kültür merkezinde drama ve tiyatro kursu almıştım." der. Adam lafını uzatmadan " Baba Sahne adlı bir tiyatro merkezimiz var. Telegram'ın varsa sana o yerin lokasyonunu atabilirim. Sende de güzel bir oyuncu tipi var. O kadınla konuşmadaki beden dili, mimiklerini iyi kullanıyorsun." der. Faye " Onlar benim yapmacık hâllerim. Sen benim gerçek halimi görsen beni direkt sahne dışı edersin." der. Adam "Adım Kerry. En azından şansını orada dene." dedikten sonra kartvizitini Faye'e doğru uzatır. " Numaram, iletişim bilgileri bu kartta var. Sakın kaybetme onu" der.  Faye Bay Burton'dan(Kerry) kartvizitini alıp cebine koyar. Faye "Sağ ol tiyatroya karşı ilgim olursa tiyatronuza katılım sağlayacağım." 

* Tiyatro salonun arkadan görünüşü

11.07.2020

Akşam saatlerinde Faye Bay Burton'u tiyatro salonunda görüşüp salonla ilgili güncel konular konuşurlar. Bay Burton farklı bir konu açıp "Hey. Şu yeni açılan Connie'nin güzellik merkezini duydun mu? der. Faye başını sağa ve sola sallarken Bay Burton konuşmaya devam eder " Orayı sponsorluk anlaşması için gidebiliriz aslında. Sonuçta set arkasında makyaj işleriyle uğraşacak biri olmalı. Bende sahilde ve gazetede karşılaştım. Yeni açılmış, sahibini de sahilde görüyorum sürekli." der. Faye "Haber dinlemeyeli üç gün oldu. O konularda fransız kaldım." der. Bay Burton yan cebinden son model akıllı telefonu, Iphone X olması gerekiyor, çıkartıp " Numarası olmalıydı " der. Faye Bay Burton'u Connie'i aramadan önce "Önce arayalım. Müsaitlerse oraya gideriz" dedikten sonra Bay Burton çağrıyı başlatır. Bay Burton aradığı kişiyi önce kendini tanıtır sonra müsait bir zamanda güzellik merkezine gideceğini söyler. Bayan Morrison Bay Burton'dan gelen isteğe olumlu karşılar. Bay Burton Bayan Morrisona telefondan teşekkür edip telefonu kapatır. Faye Bay Burton'a doğru masum bir kedinin bakışları gibi bakar. Bay Burton " Gidelim. Geç kalırsak Bayan Morrison bizi kızar " der. Hava karanlık ve kafede oturan insanlar sahildeki köpeklerin havlamalarından rahatsız. Son ses, bass sistemiyle, manasız şarkılar açıp bu durumdan rahatsız olanları; manasız kahkahalarla Los Santos'un mezarlığındaki ölülerin tekrar dirildirmesini sağlayan bir sahilde işlerin iyi gittiği değil iyi gitmediği zamanlarda  dj'cinin müziği durdurarak arada çıkan sesi gibi oranın ambiyansın zamanı da o şekilde durdurulduğu ve bir dakika sonra ateş sesleri yavaş yavaş arttığı, sanırım hafif silahtan ağır silahlarla doğru geçiyor, alanda polisler gelerek olayın sonladırdığı bir alan. Bu alanın adı Santa Maria mıdır yoksa Santa Maria sahilin adı geçmiş tarihte patlak veren durumlardan mı aldı? Faye ve Bay Burton mantık aramadığı bir suç şehrinin merkezinde Bayan Morrison'un dükkanına doğru adımlar atar. Bayan Morrison dışarıda telefondan birisiyle görüşüyordu. Faye ve Bay Burton uzakta olduğu için sadece Bayan Morrison'un telefondan görüştüğünü görüp iki dakika uzakta bekledi. Bayan Morrison telefonun tuş kilidini kapatıp gelen kişilere doğru bakar. Bay Burton neden buraya geldiğini Bayan Morrison'u açıklasa da Faye muhabbete fazla giremeyeceğini ve Bay Burton'un güvenini kazanamak için düşünerek konuşma yani söylediği her sözde yeni bir anlam kazanmasını istiyor. Faye ikili konuşmalarını dinlemekte tanık olur. Bayan Morrison göz ucuyla Faye'e bakar ve tekrar Bay Burton'a döner. Bayan Morrison kaldığı sohbetten devam eder "Ihm, Öyle mi?" O sırada Bay Burton "Yani ufak bir sponsorluk anlaşması için buradayız. " dedikten sonra Bayan Morrison "Huh, bu biraz hızlı oldu. Hazırlıksızdım. " dedikten sonra işaret parmağıyla masaya doğru gösterir. Bayan Morrison gülerek " Neden oturmuyorsunuz?" der. Sandalyede oturup sohbetler güzel gidiyordu. Sohbette Faye geç saatlerinde yattığı için bir cümlede olumsuz ekiyi koymadığından dolayı Bayan Morrison'u yanlış anlattı. Bayan Morrison bu durumu normal karşılarak sohbette tiyatro konusu geldiğinde Bay Burton'un söyledikleri cümleleri tanık oluyorsunuz: " Evet, ben emekçinin hakkını bilirim. Siz de emekçisiniz. Simdi, tiyatro salonumuzun iç tadilatları tamamlandı. Proje için sadece devlet onayı bekliyoruz. Devlet konumu ve belgeleri raporlayıp onayladığında açacağız. Sanat ekibi, reji ekibi, dekoratör falan her şeyi yavaş yavaş tamamlıyoruz.  Keza biliyorsunuz ki en büyük etkenlerinden biride makyaj" der.
Bayan Morrison "Kesinlikle! Sanata ve sanatçıya saygım sonsuzdur ve makyajın sizin sektörünüzde ne kadar önemli olduğunu biliyorum" dedikten sonra Bay Burton kaldığı yerde devam eder "Önemli derecede makyaj bilgisi olan birini arıyorum aslında. Yani. Hatta işleri büyüttükten sonra dizi ve film projeleri de oluşturmayı düşünüyorum. Şimdi size teklifim şudur: Bizim yanımızda olmanız. Yani ekibimizin bir parçası olmanız. Oyun öncesi aktörlerimize gerekli hazırlıkları yapmanız. Ben en çok gösterim alan oyunu oynayacağım sahnede.  İşte ışık karşısında yüzümüzün parlamaması için gereken şeyler, saç tasarımı vesayre siz daha iyi bilirsiniz. Ne diyorsunuz Bayan Morrison? Bu yolda bize destek olup  ekibimizin bir parçası olur musunuz?" der. Bayan Morrison Bay Burton'un söylediği sözlerden sıkılmamış gibi görünüyor dahası Bay Burton'un istediği hayallerini saygı gösteriyor. Bayan Morrison Bay Burton'un istedğini onaylar. Baba Sahne'nin faaliyetleri bir ivme kazanmış olup tiyatro sahnesinin kurulmasına sayılı günler kaldı.

Faye, tiyatro salonunda dekoratörlük alımları hakkında barda Bay Burton'a sorular sorar. Bay Burton bu işlerin zamanla halledeceğini Faye'e anlatsada Faye yine kulak asmaz. Direkt internet sayfalarında iş arayanlara bakar.Ertesi gün iki araba gelip salonun dekorları, ses sistemleri ve ışıklandırmaları koli halinde çıkartan adamları görürüz. Tabi bu durumdan rahatsız olan şişman bir dostumuzu da görürüz. Tiyatro sahnesinin açmasına belirli bir saatler kala Faye salonun arkasına doğru adımlar atıp koli taşıyanlara yardımcı olur. Faye çalışanlara belirli bir meblağ ödeyerek teşekkür eder. Salonunda bulunan dekorasyonları monte etmeleri için ertesi günü bekler. Faye dekor, ışıklandırma ve ses sistemi için erken bir saatte gelen ustalara çay ve yiyecek ikram eder. Ustalar çalışmayı başladığı vakitte Faye'in patronu olan Kerry'e karşılaşır. Kerry şaşırmış bir halde  "Burada ne arıyorsun? Organizasyon paketleri tasarlamadın mı? " der. Faye hazırcevapla "Bay Burton. Afişlerimizi henüz tamamlayamadık. Bugun ustalar geldi. Ustaları yardım etmek için buradayım." der. Bay Burton Faye'in yüzüne sinirli bir şekilde üç saniye bakıp sırıtarak Faye'in sağ omzuna iki kere hafifçe vurur. 

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Faye Berglund
« Yanıtla #1 : 28 Nisan 2020, 23:42:23 »
Faye

Çevrimdışı benatakan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Aralık 2023, 23:03
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
Son giriş: 16 Mart 2025, 15:12
Toplam oynama: 267 gün, 13 saat
Son giriş: 26 Ekim 2023, 01:17
Toplam oynama: 5 gün, 8 saat
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2020, 23:43:22 »
hm

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 28 Nisan 2020, 23:58:29 »

Çevrimdışı lenard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Temmuz 2022, 16:56
Toplam oynama: 71 gün, 17 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 28 Mayıs 2022, 03:21
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
« Yanıtla #4 : 29 Nisan 2020, 07:25:02 »
lakabım geyik, bu adamı sevmedim.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #5 : 29 Nisan 2020, 07:30:14 »
alışagelmiş tanıtım ve editlerden farklı duruyor hadi bakalım

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 29 Aralık 2024, 22:12
Toplam oynama: 45 gün, 11 saat
Ansel Perrin Lv.17
Köken: Fransız
Son giriş: 18 Kasım 2023, 21:54
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
« Yanıtla #6 : 30 Nisan 2020, 21:06:24 »
diğerlerinden hoş, iyi eğlenceler

Çevrimdışı cornflakes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Temmuz 2022, 23:30
Toplam oynama: 42 gün, 4 saat
« Yanıtla #7 : 01 Mayıs 2020, 15:00:37 »
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=101123.0

Troll olmadan güzel bir rol çıkarmak istiyorum, partiye davetlisin :) Belli bir erkek-kadın sayısı eşit ya da yakın olduğu zaman tarih verilecek :)

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 01 Mayıs 2020, 19:56:01 »
Partinize katılıyorum. Bu partide sağ sağlim çıkarız inşallah : )

Çevrimdışı Lauraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 22 Aralık 2024, 16:59