Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlikler neden kötüleniyor ?

Başlatan onuyurmert, 24 Mayıs 2018, 09:51:23
Okunma sayısı 1511 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı onuyurmert

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Nisan 2020, 19:34
Toplam oynama: 51 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Birlikler neden kötüleniyor ?
« : 24 Mayıs 2018, 09:51:23 »
Merhaba yanlış bir konuya el attiysam kusura bakmayın ama bu aralar yani sıklıkla açılmış birlikleri kotuluyorsunuz bu size ne kazandırıyor ? Diğer birlikleri ezmekten yani o birlikteki insanları küçümsemekten başka ve de sunucuyu kötülemekten başka birşey olmuyor. Siz "bu açılan birlikler hiçbir şey bilmiyor" dediğimizde ve kendi birliğinizi en iyi bildiğiniz de bu iş nereye kadar gidecek hiç merak ediyor musunuz sunucuda iyi birlik açılacak mı ? Beyler inanıyor musunuz buna ? Tamam eleştirinizi yapın eyw ama dikkatli yapın kimseyi kırmadan siz böyle yapmaya devam ederseniz sanıyor musunuz iyi birlik açılacağını bilmiyorum açılabilir ama siz böyle yaptıkça açılmayacaktır. Neden milleti küçümseyip , kotuluyorsunuz anlamıyorum diğer insanlardan üstün olmak için yaptığına inanıyorum ama bunun yerine birliklere gidip forumdan ileti atarak bunu böyle yaparak iyi yapabilirsiniz fln neden demiyorsunuz ben üstüme alınmıyor benim birliğim var seversinz sevmezsiniz orası ayrı ama insanlar emek veriyor bazıları bu birlik onayı gece gündüz oyunda rol yapmaya çalışıyor elinden geldiğince , peki biz insanları neden küçümsüyoruz merak ediyordum bakın bunun yerine şikayet etmenin yerine neden çözüm üretiyorsunuz birliğini açan açsın özgür bir platform değil mi ? Zaten dediğiniz gibi birlik açan insanlar bakacaklar onaylanmıyor zaten vazgeçerler diye düşünüyorum. İnsanları kırmadan bunu yapabilmek mümkün. Ben oyunda veya forumda rolü kötü alan arkadaşı ne şikayet etmisimdir nede kucumsemksimdir PM den neyi nasıl yapacağını anlatıyorum bilmiyorum belki ayıp yapıyorum yanlış yapıyorum olabilir beni bilenler bilir. Bu yazıyı yazarak ayıp yapmış isen özür dilerim sadece sunucuyu daha iyi bir yerlere getirmek için bir kaç birşey yazdım katılır mısınız bilmem belki çok kötü yazmista olabilirim neyse buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
Ynt: Birlikler neden kötüleniyor ?
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2018, 10:33:59 »
Eve gidince yazacağım.

Çevrimdışı onuyurmert

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2018, 10:35:23 »
Eve gidince yazacağım.

Senin eleştirini merak ediyorum , bekliyorum.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #3 : 24 Mayıs 2018, 11:36:27 »
herkes kendine müzisyen

Çevrimdışı onuyurmert

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 24 Mayıs 2018, 12:02:23 »
herkes kendine müzisyen

Öyle olduğu için bu haldeyiz ya. Millet birbirini baltalamayi birbirinin ayağını kaydırmayi ne kadar çok seviyorlar onlara göre en iyisi benim yada en iyisi benim arkadaşlarım. Eskiden iyi birliklere girmiş ama eskiler eskide kaldı şimdi şikayet edilmesi yerine herkesin çözüm üretmesi lazim olacağını düşünüyorum çözüm yoluda birini ezerek küçümseyerek değil o birliklere neleri nasıl yapılacağını nezaket içinde anlatmamız lazım şahsi düşüncem bundan ibaret.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #5 : 24 Mayıs 2018, 12:20:21 »
Birliklerin çok basit açılıp kapanmasını ben de garip buluyorum. Özellikle birlik lideri bir kaç gün birliğini ilerlettikten sonra birilerine çok ağır laflar sokup konuyu kilitliyor ve arşive aldırıyor. Onun dışında birlik konularında birlik dışı kişilerin ağır eleştirileri olayı var. O kadar ağır ki iş artık hakarete kadar varıyor. Yapıcı eleştiri çok az gördüm. Bu birlik olaylarına mutlaka el atılmalı. Herkes birlik açamasın. Sistemsel birlik kurma olayı çok doğru fakat eksik. Yönetici kontrolünde devam etsin ama bu sadece oyun içi değil forumda da aynı olsun. Forumdaki birlik kategorisine konu açmak için belli bir forum seviyesinde olunması gereksin. Açılan konular da herkese görünmeden önce kategori moderatörü tarafından kontrol edilip uygunsa onaylansın ve herkese açılsın. Ve bu onaylama olayı çok katı olmalı. Bu şekilde 1-2 kişiyle birlik yürütmeye çalışıp şikayetçi olmaya devam eden çok kişi olacak zırt pırt birlik açılıp kapandığı için. Zira kafasına esen birlik açıp bir kaç gün sonra sistem onayı alıyor. Oyuncuda hata var. Ama yönetimde de var. Getirilen sistem güzel ama daha katı uygulanmalı.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ekim 2018, 13:47
Toplam oynama: 38 gün, 12 saat
« Yanıtla #6 : 24 Mayıs 2018, 13:25:00 »
çünkü kötüler yavru kurt

Çevrimdışı onuyurmert

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 24 Mayıs 2018, 14:17:04 »
çünkü kötüler yavru kurt

Galiba tam okumadınız yazdığımı burada insan eleştirmek den daha kolay ne var ? Yapmayın şunu bence o birliklerle konuşup onların rollerini iyi yönde ilerlemeleri yönünde yardımcı olabilirsiniz. Neden hep kolay'a kaciyorsunuz anlayamıyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 11 Ağustos 2018, 16:06
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #8 : 24 Mayıs 2018, 15:01:49 »
Akışına bırakın. Sorgulamayın.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ekim 2018, 13:47
Toplam oynama: 38 gün, 12 saat
« Yanıtla #9 : 24 Mayıs 2018, 16:01:44 »
çünkü kötüler yavru kurt

Galiba tam okumadınız yazdığımı burada insan eleştirmek den daha kolay ne var ? Yapmayın şunu bence o birliklerle konuşup onların rollerini iyi yönde ilerlemeleri yönünde yardımcı olabilirsiniz. Neden hep kolay'a kaciyorsunuz anlayamıyorum.
olsak ne fayda serseri, 13 seti rolü yapıp buna latin diyen bir yetkili var. bize birşey düşmez