Merhaba yanlış bir konuya el attiysam kusura bakmayın ama bu aralar yani sıklıkla açılmış birlikleri kotuluyorsunuz bu size ne kazandırıyor ? Diğer birlikleri ezmekten yani o birlikteki insanları küçümsemekten başka ve de sunucuyu kötülemekten başka birşey olmuyor. Siz "bu açılan birlikler hiçbir şey bilmiyor" dediğimizde ve kendi birliğinizi en iyi bildiğiniz de bu iş nereye kadar gidecek hiç merak ediyor musunuz sunucuda iyi birlik açılacak mı ? Beyler inanıyor musunuz buna ? Tamam eleştirinizi yapın eyw ama dikkatli yapın kimseyi kırmadan siz böyle yapmaya devam ederseniz sanıyor musunuz iyi birlik açılacağını bilmiyorum açılabilir ama siz böyle yaptıkça açılmayacaktır. Neden milleti küçümseyip , kotuluyorsunuz anlamıyorum diğer insanlardan üstün olmak için yaptığına inanıyorum ama bunun yerine birliklere gidip forumdan ileti atarak bunu böyle yaparak iyi yapabilirsiniz fln neden demiyorsunuz ben üstüme alınmıyor benim birliğim var seversinz sevmezsiniz orası ayrı ama insanlar emek veriyor bazıları bu birlik onayı gece gündüz oyunda rol yapmaya çalışıyor elinden geldiğince , peki biz insanları neden küçümsüyoruz merak ediyordum bakın bunun yerine şikayet etmenin yerine neden çözüm üretiyorsunuz birliğini açan açsın özgür bir platform değil mi ? Zaten dediğiniz gibi birlik açan insanlar bakacaklar onaylanmıyor zaten vazgeçerler diye düşünüyorum. İnsanları kırmadan bunu yapabilmek mümkün. Ben oyunda veya forumda rolü kötü alan arkadaşı ne şikayet etmisimdir nede kucumsemksimdir PM den neyi nasıl yapacağını anlatıyorum bilmiyorum belki ayıp yapıyorum yanlış yapıyorum olabilir beni bilenler bilir. Bu yazıyı yazarak ayıp yapmış isen özür dilerim sadece sunucuyu daha iyi bir yerlere getirmek için bir kaç birşey yazdım katılır mısınız bilmem belki çok kötü yazmista olabilirim neyse buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim.