Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Black P. Stones

Başlatan Lampard, 16 Nisan 2020, 14:06:26
Okunma sayısı 29869 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Egee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Kasım 2020, 15:21
Toplam oynama: 51 gün, 15 saat
Ynt: Black P. Stones
« Yanıtla #840 : 27 Temmuz 2020, 08:46:57 »
Spoiler:
Valla iyi olmuş zaten bir kaç forumcu adam var birliğinizde geri kalan dm zevki yaşamaya gelen çoluk çocuk ayrıca low Rp bir birlik birliğinizin iki numaralı adamı bile sonuç odaklı yasaklı rol yaptı role girdiğim zaman üstelik adamı ic ooc hiç tanımıyorum mahalleden arabayla geçerken ateş açıyor size tavsiyem rol öğrenip açmanız beceremiyorum diyorsanız freeroam sunucuya geçin...
Bunu okuduğumda eleştiri olarak bile algılamadım o kadar ki seviyen düşük bilmem anlatabildim mi?
Daha düzgün cümleler kurarak, kelimelerine dikkat ederek yapman daha doğru olurdu değil mi?
Bence gayet açıklayıcı cümleler kurmuş? Herhalde sizler ya işinize gelmediği için anlamamazlık ayarı çekiyorsunuz, yada harbiden anlamıyorsunuz. Birlik HOOD'unuza ne zaman gelsem, " Troll, Agresif Rol, DM, OOC kin besleme" gibi şeyler yapıyorsunuz. Amacınız nedir ben harbiden çözemedim. Size onayı kim verdiyse, bir kes daha düşünmesi gerek. Bu işler, IC düşmanlığı işinize gelince kabul etmemek, TS'ye gelip sövmeye benzemiyor. İnsanların dış görünüşünü bilmeden, şivesiyle vs. dalga geçmeye benzemiyor. Bu sizin kişiliksiz birisi olduğunuzu gösteriyor. İsim vermeyecek kadar delikanlı biriyim. Siz, Laz, Kürt, Çerkez, Çingene, ayrımı yapacağınıza, gidin LGS'ye üç beş kitap çalışın. Yaşları büyük olan abilerinize bir oyun için küfür etmeyin, ettirmeyin, dalga geçmeyin, geçtirtmeyin. Siz siz olun. Bu uyarımı dikkate alın.

Çevrimdışı Jean

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Mart 2024, 02:02
Toplam oynama: 86 gün, 15 saat
Birlik: *VCC
Son giriş: 05 Mart 2024, 23:34
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: *VCC
« Yanıtla #841 : 27 Temmuz 2020, 10:00:28 »
Spoiler:
[/quote] Bence gayet açıklayıcı cümleler kurmuş? Herhalde sizler ya işinize gelmediği için anlamamazlık ayarı çekiyorsunuz, yada harbiden anlamıyorsunuz. Birlik HOOD'unuza ne zaman gelsem, " Troll, Agresif Rol, DM, OOC kin besleme" gibi şeyler yapıyorsunuz. Amacınız nedir ben harbiden çözemedim. Size onayı kim verdiyse, bir kes daha düşünmesi gerek. Bu işler, IC düşmanlığı işinize gelince kabul etmemek, TS'ye gelip sövmeye benzemiyor. İnsanların dış görünüşünü bilmeden, şivesiyle vs. dalga geçmeye benzemiyor. Bu sizin kişiliksiz birisi olduğunuzu gösteriyor. İsim vermeyecek kadar delikanlı biriyim. Siz, Laz, Kürt, Çerkez, Çingene, ayrımı yapacağınıza, gidin LGS'ye üç beş kitap çalışın. Yaşları büyük olan abilerinize bir oyun için küfür etmeyin, ettirmeyin, dalga geçmeyin, geçtirtmeyin. Siz siz olun. Bu uyarımı dikkate alın.
[/quote]

Las Colinas kaynaklı bir durum var bu Trol konusunda çünkü sokakta bulunan herkes onlara ait bir çete üyesi değil ayrıca şuan yaptığın 'Yönetime Tutum' gitmektedir. Demek ki haketmişlerde onay almışlar değil mi?  Şunada değineyim biz LGS öğrencisi değiliz 'Swift' 10-12. sınıf öğrencileriz kafana göre millete sallama. Hiç yalan konuşmayalım TS'de siz sanki küfür etmediniz biz şuçluyuz siz sütten çıkma akkaşıksınız sanki.

Çevrimdışı Egee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Kasım 2020, 15:21
Toplam oynama: 51 gün, 15 saat
« Yanıtla #842 : 27 Temmuz 2020, 12:49:33 »
Yönetime karşı küfür, argo konuşma vb. durum yok. Orada çağırdık insan gibi muhabbet edecektik, s*k burunlu ilk kimdedi? İlk kim başlattı? Şimdi sizin gibi çocuklar gibi tartışmaya girmeyecğeim. Çok açık belli. Birliğinizdeki çocuk sayısı çok fazla. O yüzden bu tarz şeyler yaşanıyor. 12 Sınıfa giden bulunamaz orada. Max 10'a giden bulursunuz. Size daha fazla bir şey demiyorum. Oldukça boş bir muhabbet çünkü. Bundan sonrasını IC halledersiniz. Bu arada, jail yedim diye DC'den "swift her daim" falan gibi şeyler yazarak sadece çocuk olduğunuzu gösteriyor, beni motive ediyorsunuz :)

Çevrimdışı Sentry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Ocak 2025, 22:54
Toplam oynama: 103 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #843 : 27 Temmuz 2020, 13:47:59 »
Yönetime karşı küfür, argo konuşma vb. durum yok. Orada çağırdık insan gibi muhabbet edecektik, s*k burunlu ilk kimdedi? İlk kim başlattı? Şimdi sizin gibi çocuklar gibi tartışmaya girmeyecğeim. Çok açık belli. Birliğinizdeki çocuk sayısı çok fazla. O yüzden bu tarz şeyler yaşanıyor. 12 Sınıfa giden bulunamaz orada. Max 10'a giden bulursunuz. Size daha fazla bir şey demiyorum. Oldukça boş bir muhabbet çünkü. Bundan sonrasını IC halledersiniz. Bu arada, jail yedim diye DC'den "swift her daim" falan gibi şeyler yazarak sadece çocuk olduğunuzu gösteriyor, beni motive ediyorsunuz :)

Öncelikle merhaba, discorddan onları sana yazan biz değiliz bot otomatik yazıyor haberin olsun diye söyliyim dedim herkese otomatik gönderiyor.

Çevrimdışı BABAYIGIT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Yunan
Son giriş: 19 Mayıs 2022, 23:50
Toplam oynama: 85 gün, 23 saat
Birlik: ******* **ibi
Son giriş: 03 Mayıs 2022, 23:59
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Birlik: ******* **ibi
« Yanıtla #844 : 27 Temmuz 2020, 17:23:44 »
Swift her daim Swift
nE?  ???

Çevrimdışı excaliboorg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 14:32
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 15:32
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
Birlik: ********ELD
« Yanıtla #845 : 27 Temmuz 2020, 20:29:01 »
Yönetime karşı tutum değil kültür yetersizliğinden kapanmalıydı Black P Stones gibi eski Libya destekli çetenin ağzına sıçtınız. bknz crips avına çıkar.

Çevrimdışı Râen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Şubat 2025, 00:27
Toplam oynama: 166 gün, 19 saat
Birlik: ****FT
Son giriş: 27 Ocak 2025, 19:58
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
« Yanıtla #846 : 27 Temmuz 2020, 21:49:58 »

OOC Karıştırma Kardeşim

Çevrimdışı MurdaThief

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Nisan 2020, 02:28
Toplam oynama: 21 gün, 7 saat
« Yanıtla #847 : 28 Temmuz 2020, 13:01:24 »
LAN WEAFMKŞLWFŞMKLEWMKLFEMKŞLFMKŞLAWEFA NAPIYONUZ LAVUKLAR 15 LEVEL SINIRI KALKMIŞ EDQARIN İLETİ BANI BİTİYO HE UYUMADAN TANITIMI KİTLEYİN AFMŞKLWEFMKLŞWEFLKMŞAEWKŞLFEWKŞLFŞMKLWEF

Çevrimdışı Yanzo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Aralık 2022, 22:07