Bunu okuduğumda eleştiri olarak bile algılamadım o kadar ki seviyen düşük bilmem anlatabildim mi?
Daha düzgün cümleler kurarak, kelimelerine dikkat ederek yapman daha doğru olurdu değil mi?
Bence gayet açıklayıcı cümleler kurmuş? Herhalde sizler ya işinize gelmediği için anlamamazlık ayarı çekiyorsunuz, yada harbiden anlamıyorsunuz. Birlik HOOD'unuza ne zaman gelsem, " Troll, Agresif Rol, DM, OOC kin besleme" gibi şeyler yapıyorsunuz. Amacınız nedir ben harbiden çözemedim. Size onayı kim verdiyse, bir kes daha düşünmesi gerek. Bu işler, IC düşmanlığı işinize gelince kabul etmemek, TS'ye gelip sövmeye benzemiyor. İnsanların dış görünüşünü bilmeden, şivesiyle vs. dalga geçmeye benzemiyor. Bu sizin kişiliksiz birisi olduğunuzu gösteriyor. İsim vermeyecek kadar delikanlı biriyim. Siz, Laz, Kürt, Çerkez, Çingene, ayrımı yapacağınıza, gidin LGS'ye üç beş kitap çalışın. Yaşları büyük olan abilerinize bir oyun için küfür etmeyin, ettirmeyin, dalga geçmeyin, geçtirtmeyin. Siz siz olun. Bu uyarımı dikkate alın.