Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Essantial Crime Project

Başlatan Pozhar, 22 Mayıs 2018, 13:47:03
Okunma sayısı 7194 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ghettobird

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Temmuz 2019, 00:29
Toplam oynama: 28 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Essantial Crime Project
« Yanıtla #50 : 23 Mayıs 2018, 11:26:12 »
Berkantçığım kimsenin ne dediğini aldırış etme yapacağına inanıyorum destekçiniziz başarılar. :)

Çevrimdışı Pozhar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 16 Ocak 2022, 20:38
Toplam oynama: 72 gün, 10 saat
« Yanıtla #51 : 23 Mayıs 2018, 15:28:19 »
Berkantçığım kimsenin ne dediğini aldırış etme yapacağına inanıyorum destekçiniziz başarılar. :)

Teşekkür ederim sevgili dostum sağolasın :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ocak 2019, 23:56
Toplam oynama: 50 gün, 22 saat
« Yanıtla #52 : 23 Mayıs 2018, 15:34:17 »
arkadaşlar kusura bakmayın ama sonlandırmanız gerekiyor rol planınızı yada deathmatch planlarınızı daha düzgün şeylere yönelmelisiniz

Çevrimdışı Pozhar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #53 : 23 Mayıs 2018, 15:41:00 »
Not; Jamal Batu, asla ve asla ooc olarak bir problem yoktur sadece IC roller eşliğinde yapılan bir durum kimse yanlış anlamasın baştan bildirelim :)

** Siyahi dostlarımıza küçük bir uyarı... // Saygı duy saygı gör Yüce Essantial //

Micheal Kosov: ESSENTİAL <3 ?

Micheal mta askeri sunucudan gelen genç bir kardeşimiz heves etti. Bizde onu Rina serverına davet ettik rol konusunda olsun başka birşey olsun destek çıkmak istedik sonuçta Captainweed annenin karnından Rol yaparak çıkmadın değil mi ? işte bu şekilde yanlışlar olabilir sorun yok düzeltmek tek hedefimiz + olarak şu boş yorumlarını yapmaktan vazgeç şakşakçı PD arkadaşlarında *haklı* fazla yardırmalarına gerek yok.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ocak 2019, 23:56
Toplam oynama: 50 gün, 22 saat
« Yanıtla #54 : 23 Mayıs 2018, 17:58:37 »
arkadaşlar kusura bakmayın ama sonlandırmanız gerekiyor rol planınızı yada deathmatch planlarınızı daha düzgün şeylere yönelmelisiniz
SS lere üsten bakmak yerine tam okusanız bunun DM olmadığını anlayacaksınız. Sonuç olarak biz bir Crew'iz saygı denen kavram bizim için çok önemli ve bunu kaybetmemek için elimizden geleni yaparız, yorumunuza saygı duyuyorum ama katılmıyorum güzel bir rol planı var önümüzde ve bunu daha güzel bir hale getireceğiz.
tüm ekran görüntülerine bakıyorum fakat crew olduğunuzu söyleyip net bir uyumsuzluğa çıkış yapıyorum Crew mantığını kavrayıp bunu demelisin bence ellerinde akler ile millete ateş açan bir oluşum Crew olamaz saygı denen kavram çok mu önemli? aloo Crew rolü yapıyorsunuz siz neyse onları geçtim hani nerede bu sözde Crew'in para kazanma mantığı? Nerede para kazanmak ile ilgili ekran görüntüleri? biraz kafayı çalıştıralım beyler araştırıp yönelmek gerekiyor sadece silahlar ile çekilmiş ekran görüntüleri bir şey ifade etmiyor.

mobil

Çevrimdışı Gölge

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2022, 23:25
Toplam oynama: 64 gün, 3 saat
« Yanıtla #55 : 23 Mayıs 2018, 18:26:27 »
Arkadaşlar bu şekilde devam etmeniz doğrultusunda onay almanız zor görünüyor, belki de imkansız. Kendinize birlik içindenmiş gibi değilde yaptığınız rollere dışarıdan bir bakın. Paylaşımlarınız ile kendinizi çatışmaya, adam vurmaya yöneltmiş gibi görünüyorsunuz. Bu şekilde devam etmemeniz dileğiyle, birliği ve birlik tanıtımını küçük düşürecek yorumlar tanıtımdan kaldırılacaktır. Ayrıca bu şekilde bir rol paylaşım tanıtımınızı kirletir. Rol paylaşımlarınız tek veya iki kare üzerinden olması daha sağlıklı olur. Tanıtımı okuyan kişinin göz zevkini bozmaz. SS'lerde OOC yazılanları ,reklamları, admin komutlarını da kaldırmalısınız. Birlik lideri @Berkant Reis , Los Zetas Cartel birliğinden ayrılın.

Çevrimdışı Pozhar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #56 : 23 Mayıs 2018, 18:31:59 »
Arkadaşlar bu şekilde devam etmeniz doğrultusunda onay almanız zor görünüyor, belki de imkansız. Kendinize birlik içindenmiş gibi değilde yaptığınız rollere dışarıdan bir bakın. Paylaşımlarınız ile kendinizi çatışmaya, adam vurmaya yöneltmiş gibi görünüyorsunuz. Bu şekilde devam etmemeniz dileğiyle, birliği ve birlik tanıtımını küçük düşürecek yorumlar tanıtımdan kaldırılacaktır.

Öneriniz için teşekkür ederiz bakın ne kadar tatlı dilli güler yüzlü bir adam gölgecim benim en yakın zamanda Legal yüzümüzün komple multimediaları gelicektir. Paylaşımlarımız adam vurmaya değil aslında detaylı bir rol vardı onu paylaşmadan bekletmek istemedim (( Not; orada saldırı yaptıklarımızı zarar verilmemiştir ne hastaneye gönderildi nede silah kaybedildi rolsel iki üç tarayıp tarafımca kaçtık )) roller paylaşılıyor zaten ben denileni yaparım savaş çıkartmam saldırı yapmam ama o saldırı rolü, sadece ıc detaylı bir rol için yapıldı zarar verilmedi. Olay bu kadar basit ve net gölge.

Çevrimdışı "Meav!"

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Temmuz 2019, 13:38
Toplam oynama: 55 gün, 14 saat
« Yanıtla #57 : 23 Mayıs 2018, 19:49:57 »
Başarılar.

Çevrimdışı Pozhar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #58 : 23 Mayıs 2018, 20:08:50 »

** Crystal Bar, gözde mekanlarımızdan hem bar sahibi hem bar çalışanları gayet hoş ve düzgün. **

Çevrimdışı Pozhar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: