Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Essantial Crime Project

Başlatan Pozhar, 22 Mayıs 2018, 13:47:03
Okunma sayısı 7145 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Pozhar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 16 Ocak 2022, 20:38
Toplam oynama: 72 gün, 10 saat
Ynt: Essantial Crime Project
« Yanıtla #40 : 23 Mayıs 2018, 01:36:43 »
Not; LSPR şuanlık kullanmıyorum ooc yazımlar olmuş olabilir benim için daha iyi, insanları uyarıyorum ve ss'i gördüklerinde rollerde ne kadar kötü göründüğünü anlayacaklar ve yapılan hatalar tekrar edilmeyecektir buna inanıyorum ve sade bir şekilde MM'leri gönderiyorum.

** Essantial güçlü bir birlik sağlam sağlıklı bir vücutla var olacaktır. **

Çevrimdışı Pozhar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #41 : 23 Mayıs 2018, 01:46:14 »
Not; Aynı şekilde LSRP olmadan hiçbir şekilde değiştirilmeden doğal ve akıcı roller...

** Essantial'e saygı duyulacak... // Sokaklardaki kollarımız siyahi kardeşlerimiz. // **

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Köken: Japon
Son giriş: 30 Ekim 2021, 21:51
Toplam oynama: 93 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #42 : 23 Mayıs 2018, 01:56:05 »
Şimdi öncelikle dm hakkınızdaki açıklamama kendi görüşümü ekleyeceğim;

İlk önce ben YNG'de hitmanlık yaptığım zamanlarda, siz Dharma'lar olarak oynuyordunuz yanlış hatırlamıyorsam, ve herkes sizin DM birliği olduğunuzu biliyordu o serverde.

Buraya geldiğimizde ise yukarıya ne zaman baksam hapise girme, foruma ne zaman baksam bir şikayetle karşılaşıyorum senin hakkında.

Hatta yng'de Aimbot kullandığınızı bilmeyen yoktu :D Burdada aynı şeyleri yaptığınızı söyleyen var, orasını ben bilemem.

Ama şunu diyeceğim, amacım herhangi bir keyifsizlik yaratmak değil. Bazı arkadaşlarınız burası ağlama duvarı değil yazmış, o arkadaşlara ilk önce bir eleştiriyi nasıl karşılayacaklarınızı öğretmenizi diliyorum sizden.

Eğer gerçekten rol üzerine kurulu, dm'siz bir ortam yaratacaksanız ( İllaki adam öldüreceksiniz ki illegal bir birliksiniz)  ben takipteyim ve başarılar diliyorum. Ama eğer öbür türlüyse adminlere bırakıyorum. Ki onlar da sizin hakkınızda ne kadar çok şikayet alındığının farkındaydı, sunucunun algısı bu.

Çevrimdışı Pozhar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #43 : 23 Mayıs 2018, 01:56:15 »

** Derin bir nefes al ve kendini Essantial'in sıcak kucağına bırak.. Sürüngen pislik! **

Çevrimdışı Pozhar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #44 : 23 Mayıs 2018, 01:57:32 »

İlk önce ben YNG'de hitmanlık yaptığım zamanlarda, siz Dharma'lar olarak oynuyordunuz yanlış hatırlamıyorsam, ve herkes sizin DM birliği olduğunuzu biliyordu o serverde.

Buraya geldiğimizde ise yukarıya ne zaman baksam hapise girme, foruma ne zaman baksam bir şikayetle karşılaşıyorum senin hakkında.

Hatta yng'de Aimbot kullandığınızı bilmeyen yoktu :D Burdada aynı şeyleri yaptığınızı söyleyen var, orasını ben bilemem.

Ama şunu diyeceğim, amacım herhangi bir keyifsizlik yaratmak değil. Bazı arkadaşlarınız burası ağlama duvarı değil yazmış, o arkadaşlara ilk önce bir eleştiriyi nasıl karşılayacaklarınızı öğretmenizi diliyorum sizden.

Eğer gerçekten rol üzerine kurulu, dm'siz bir ortam yaratacaksanız ( İllaki adam öldüreceksiniz ki illegal bir birliksiniz)  ben takipteyim ve başarılar diliyorum. Ama eğer öbür türlüyse adminlere bırakıyorum. Ki onlar da sizin hakkınızda ne kadar çok şikayet alındığının farkındaydı, sunucunun algısı bu.

Senide seviyoruz güzel dostum teşekkürler yorum için sorun yok bu forumda sinirlerimizi aldırıp geldik. :D

Çevrimdışı Pozhar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #45 : 23 Mayıs 2018, 02:04:33 »
“Or*** evladı” yazmışsın, Türkçe terime giriyor. Bir mafya tarzı/konseptli topluluklar sokak çetelerinin ayağına gitmez. Oluşum açmak yerine gerçekten bu tür rollerden anlayan kişilerin oluşumuna katılıp konsept/işleyiş hakkında bilgi almanızı öneririm.

Güncelleme2: Adam kaçırma/öldürme gibi rollerde bossun adamı kaçırıp sokağın ortasında öldürmesi aşırı saçma. Emrinizdeki adamlara tetikçiliğinizi yaptırabilirsiniz, essential gods yazan yazının fontuda aşırı abartılı ve göz yoruyor

Mafia değil Crew illaki, IC'de düzgün diksiyon gerektirmeyebilir. O benim yaptığım role kalmış anladın umarım. Essantial God's yazısını hiç abartılı bulmuyorum aksine güzel bir hava katıyor farklı bir sorun yoksa yorum için teşekkürler.
Her zaman dediğim gibi, Essantial'in tek yönetimi yoktur. İllegal taraf Legal taraf + olarak Legal görünümlü arkadan illegal işler çevirir bu kadar net. Üç lider yeterli olur üç koldan güzel dostum benim.

Çevrimdışı Boromir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Young Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Ocak 2021, 08:33
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #46 : 23 Mayıs 2018, 02:50:18 »
Crew/mafyayı ayıran şey yapısı, konsepti değil. İkisi de aynı işleyiş içerisinde. Crew, en küçük illegal topluluk. İlerleme bu şekilde olur Crew/Group >Family/Organization. Yaptığın diksiyonla ilgili değil, Türkçe terim kural ihlali. Yine de legal/illegal olsun boss yetkisindeyken gidip bizzat adam kaçırıp sokak ortasında vurmak saçmaya kaçıyor. Dediğim gibi, birlik açmak yerine önce bu tür birlik rollerinden iyi anlayan kişilerin arasına katılıp kendinizi geliştirin.
Haklı

Çevrimdışı Pozhar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #47 : 23 Mayıs 2018, 03:48:21 »
Crew/mafyayı ayıran şey yapısı, konsepti değil. İkisi de aynı işleyiş içerisinde. Crew, en küçük illegal topluluk. İlerleme bu şekilde olur Crew/Group >Family/Organization. Yaptığın diksiyonla ilgili değil, Türkçe terim kural ihlali. Yine de legal/illegal olsun boss yetkisindeyken gidip bizzat adam kaçırıp sokak ortasında vurmak saçmaya kaçıyor. Dediğim gibi, birlik açmak yerine önce bu tür birlik rollerinden iyi anlayan kişilerin arasına katılıp kendinizi geliştirin.

Adam kaçırıp sokakta vurmak diyerek sen zaten başta yanlış konuşuyorsun. Yorumunu yaptın bitti dahada uzatmana gerek yok. İyi oyunlar iyi forumlar.
Crew en küçük topluluk işte bunun detaylarını tam bilmediğin için, bunu yazman normal sorun yok. İki, üç crew pozisyonu crew yönetimi İtalyan mafia bu şekil düşünüceksin bu bir genelleme değil bizim kendimize kattığımız konsept bilgisi ve yapısıdır.

Çevrimdışı Pozhar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #48 : 23 Mayıs 2018, 03:59:07 »
Not; Jamal Batu, asla ve asla ooc olarak bir problem yoktur sadece IC roller eşliğinde yapılan bir durum kimse yanlış anlamasın baştan bildirelim :)

** Siyahi dostlarımıza küçük bir uyarı... // Saygı duy saygı gör Yüce Essantial //

Çevrimdışı RedBlaxeeSS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #49 : 23 Mayıs 2018, 10:28:55 »

Adam bize küfrediyor hakaret ediyor biz elestriye karsi degiliz ama herkesin terbiseni takinip yorum atmasi  gerek
Bu arada Dm konusu icin birsey diyeyim insanlar bize savas aciyor onlar 7/24 baskin atiyor sikinca biz Dmci oluyoruz.Yorumun icin sagol