Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Tarafsız Rina

Başlatan FederalConstable, 01 Nisan 2020, 13:59:06
Okunma sayısı 977 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vort2x

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Antonio Hers Lv.10
Köken: İtalyan
Son giriş: 24 Eylül 2020, 18:32
Toplam oynama: 14 gün, 5 saat
Birlik: * * * O S
Ynt: Tarafsız Rina
« Yanıtla #20 : 01 Nisan 2020, 21:39:45 »
Söylenecek çok şey var fakat hayatımın geri kalanını dört duvar arasında geçirmek istemiyorum.

aynı fikirdeyim ülke görüşlerimi sadece en yakınlarıma anlatıyorum öbür türlü silivriyi boylarım zaten

Çevrimdışı P E A C E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Temmuz 2021, 19:57
Toplam oynama: 66 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #21 : 01 Nisan 2020, 21:46:55 »
Söylenecek çok şey var fakat hayatımın geri kalanını dört duvar arasında geçirmek istemiyorum.

aynı fikirdeyim ülke görüşlerimi sadece en yakınlarıma anlatıyorum öbür türlü silivriyi boylarım zaten
düşüncelerini dile getirmek bu ülkede tuzağa düşmek gibi ne olacağı belli değil

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #22 : 01 Nisan 2020, 22:57:46 »
Knk artık tutacağın  partiyi bile doğuştan seçiyorlar baban a partili ise b partili olamazsın

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #23 : 01 Nisan 2020, 23:51:01 »
eskiden eleştiri yapılabiliyordu

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ekim 2023, 21:14
Toplam oynama: 120 gün, 3 saat
« Yanıtla #24 : 02 Nisan 2020, 15:40:28 »
eskiden eleştiri yapılabiliyordu

Merhum Cumhurbaşkanı Demirel'i severim ancak burada iyi eleştirmişler. Demirel biraz da işine gelene cevap vermiş, oradan sıyrılmayı denemiş.

Çevrimdışı Klash

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dustin Boriv Lv.13
Son giriş: 14 Nisan 2021, 00:16
Toplam oynama: 28 gün, 22 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #25 : 02 Nisan 2020, 17:42:12 »
Demokratik yolla ilerliyoruz deyip. Kukla devlet olmaktan başka bir şey yapmayan Türk devletlerinden birisiyiz maalesef. Kazakistan, Türkiye, Azerbaycan kendim bir Azerbaycanlı olarak söylüyorum bunu bu arada. Dünyada pek çok ülke artık Amerika ve İngilitere emparyelizimi altında yönetiliyor. Sahte özgürlük ellerine verilmiş ve oynayın mantığıyla ilerletiliyor. Pek çok ülkenin başkanı önceden seçiliyor seçim sadece uydurmadır. Demokrasi adıyla Kukla devlet olarak ilerletiliyor pek çok devlet. Kazakistan Rusya nın, Azerbaycan Amerika - Avrupa, Türkiye Amerika - Avrupa. Pek çok şekilde bize karşı baskılar uygulanıyor. Günümüzde hep İngiltere, Amerika gibi ülkelerin insanlarının rahat yaşamasının sebebi budur. Bizden alıp onlara verilmesi. Bizi sömürerek kendilerini rahat yaşatmaları. Bana göre en iyi İdeoloji Sosyalizmdir. Sosyalist bir devletin yanında halk da olacağı için düzgün yönetilirse eşitlik ve mutluluk içinde bir devlet olacaktır. Günümüzde büyük devletler tarafından 2 dünya savaşından sonra Sosyalizmin pek çok halkı red ettiyi bilgisi yayılmıştır. Ama bu böyle değildir Sosyalizm Türk halklarını veya başka halkları redd etmez. Aksine onları birge ve eşit şekilde yaşamasından yanadır. Demokratik bir ülkede Sosyalist düşünce sergilerseniz hemen Terrorist ünvanına terfi ediyorsunuz. Amerika, İngilterden, Rusya, Fransa, Almanya dan başka hiç bir ülkede Demokrasi yoktur. Monarşinin temelleri üzerine kurulan bir sistem vardır. Demokrasik-Monarşi tamam hakların varda yine en başta bir adam oturuyor. Tamam seçme hakkın varda yine de biz senin yerine seçeriz mantığı işliyor. Kapitalizm çok çalışan çok alır mantığıyla ilerlesede pek çok ülkede bu böyle değildir. Bu yüzden Kapitalizm insan ayırmaktan başka bir şey olmadığını düşünüyorum. Düşüncem insanların barış içinde yaşamasının tek yolunun Sosyalizm olduğunu düşünüyorum. 

Çevrimdışı Raleich

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 24 Kasım 2024, 02:59
Toplam oynama: 64 gün, 1 saat
« Yanıtla #26 : 02 Nisan 2020, 23:01:35 »
yaşı 15-16 olanlar bile siyaset yaparken takım tutar gibi davranıyor aç kitapları, makaleleri ve geçmişine bir dön oku.. ben x partisi iyi yaptıysa iyi derim ama y partisinde öyle bir zihniyet varki takım tutar gibi tutuyorlar.
hele şu Yüce Önder Atatürk karşıtlarını anlayamıyorum kimsenin din veya ahlaki değerlerine Atatürkçü düşünce laf etmez ettirmez.. ülke şuan bu haldeyse ekonomik kriz felan olsun bu din tüccarlığının-din istismarının sonucudur. Uzman çavuş 6.5bin maaş alsın imamlar 7 bin alsın oh ne äla memleket uzman çavuşun cenazesinde dua okuyan imam 300tl alıyor birde gayet iyi ya

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 03 Nisan 2020, 01:43:32 »
Demokratik yolla ilerliyoruz deyip. Kukla devlet olmaktan başka bir şey yapmayan Türk devletlerinden birisiyiz maalesef. Kazakistan, Türkiye, Azerbaycan kendim bir Azerbaycanlı olarak söylüyorum bunu bu arada. Dünyada pek çok ülke artık Amerika ve İngilitere emparyelizimi altında yönetiliyor. Sahte özgürlük ellerine verilmiş ve oynayın mantığıyla ilerletiliyor. Pek çok ülkenin başkanı önceden seçiliyor seçim sadece uydurmadır. Demokrasi adıyla Kukla devlet olarak ilerletiliyor pek çok devlet. Kazakistan Rusya nın, Azerbaycan Amerika - Avrupa, Türkiye Amerika - Avrupa. Pek çok şekilde bize karşı baskılar uygulanıyor. Günümüzde hep İngiltere, Amerika gibi ülkelerin insanlarının rahat yaşamasının sebebi budur. Bizden alıp onlara verilmesi. Bizi sömürerek kendilerini rahat yaşatmaları. Bana göre en iyi İdeoloji Sosyalizmdir. Sosyalist bir devletin yanında halk da olacağı için düzgün yönetilirse eşitlik ve mutluluk içinde bir devlet olacaktır. Günümüzde büyük devletler tarafından 2 dünya savaşından sonra Sosyalizmin pek çok halkı red ettiyi bilgisi yayılmıştır. Ama bu böyle değildir Sosyalizm Türk halklarını veya başka halkları redd etmez. Aksine onları birge ve eşit şekilde yaşamasından yanadır. Demokratik bir ülkede Sosyalist düşünce sergilerseniz hemen Terrorist ünvanına terfi ediyorsunuz. Amerika, İngilterden, Rusya, Fransa, Almanya dan başka hiç bir ülkede Demokrasi yoktur. Monarşinin temelleri üzerine kurulan bir sistem vardır. Demokrasik-Monarşi tamam hakların varda yine en başta bir adam oturuyor. Tamam seçme hakkın varda yine de biz senin yerine seçeriz mantığı işliyor. Kapitalizm çok çalışan çok alır mantığıyla ilerlesede pek çok ülkede bu böyle değildir. Bu yüzden Kapitalizm insan ayırmaktan başka bir şey olmadığını düşünüyorum. Düşüncem insanların barış içinde yaşamasının tek yolunun Sosyalizm olduğunu düşünüyorum.
Sosyalizm ekonomik bir yönelimdir. Stalinist, Marksist-Leninist dönemlerde de Sosyalizm had safhada uygulandı hatta ve hatta Leninist dönemde zirveye çıktı. Stalin, daha çok Kolektivist ve Diyalektik Materyalizm'e önem verdi. Türkiye'de Sosyal Demokrat dönemi en iyisiydi ve Sosyal Demokratlığın tekrar gelmesi(Kabiliyetli liderler ile) daha özgür ve daha stabil bir Türkiye ve Türkiye ekonomisi olur. Komünizm'in başarısızlığını 1991 ve 1945 arasında görmüş bulunmaktayız. Halk açlık içindeyken askere ve sırf uzay yarışını kazanalım diye uzay yarışına yatırım yapılıyordu. Doğu Almanya ve Comintern bloğunun da nasıl çöktüğünü unutmamak gerek. Tito bile Moskova'dan uzaklaşarak kendi Balkan Paktı'nı kurmuştu. Komünizm kendi içerisinde de sıkıntılar çıkaran, çok dallı ve zannedildiği gibi adaletli bir sistem değildir. Türkiye'nin Sosyal Demokrat olduğu zamana bakınız. Refah düzeyi iyiydi, iç düzen iyiydi, adalet sistemi de yerindeydi.
Komünizm Türkiye'nin sonu olurdu ve Yüce Önder Atatürk'te şöyle demiştir;
Ayrıca, Sosyalizm'in kabul oranı ve Marks'ın Das Kapital'in de Sosyalizm tanımına bakarsak Marks'ın bir hayalperest olduğunu, yaptıklarının hiçbir zaman uygulanmadığını da görürüz. Toplum eşitliği çok zordur ve illaha başkaldıran olur çünkü adaletsizdir. En adaletlisi gibi gözükse de adaletsizdir. İnsanlar, sadece yüce adalet önünde eşittir. Stalin'in ve Khruschev'in de ekonomik reformları başarısız olmuş, Doğu Almanya'da ki Pieck hükümetinin de ekonomik girişmeleri başarısız olmuştu. Batı'ya bakarsanız, hep refah durumu iyidir. COMINFORM'un yapıldığı ülkelerde de hiçbir kalkınma yoktu(Bulgaristan, Yugoslavya, Polonya, Ukrayna, Litvanya, Çekya, Sırbistan, Arnavutluk) çünkü Rus Rublesi şeklinde ödeme yapılıyordu ve Rus Rublesi değersizdi, Sovyetler de askeri bütçeye para ayırdığı için onlara para veremiyordu.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 03 Nisan 2020, 01:44:44 »
yaşı 15-16 olanlar bile siyaset yaparken takım tutar gibi davranıyor aç kitapları, makaleleri ve geçmişine bir dön oku.. ben x partisi iyi yaptıysa iyi derim ama y partisinde öyle bir zihniyet varki takım tutar gibi tutuyorlar.
hele şu Yüce Önder Atatürk karşıtlarını anlayamıyorum kimsenin din veya ahlaki değerlerine Atatürkçü düşünce laf etmez ettirmez.. ülke şuan bu haldeyse ekonomik kriz felan olsun bu din tüccarlığının-din istismarının sonucudur. Uzman çavuş 6.5bin maaş alsın imamlar 7 bin alsın oh ne äla memleket uzman çavuşun cenazesinde dua okuyan imam 300tl alıyor birde gayet iyi ya
Arap Seviciliği'nin tarihte de derin yaralarını görürüz. Şu an bile Yatsı'dan sonra sela okuyan imamlar ek maaş alıyor. Bu Sağlık Bakanlığı'nın aşı üretimine bağışlanabilir. Oldukça haklısınız. Din tüccarlığı... birçok şey bu yüzden oluyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 03 Nisan 2020, 01:47:44 »
Ayrıca, şu an kukla olduğumuzu düşünmüyorum. Kukla devletin gerçek tabirini canlı şekilde görmek isterseniz Bulgaristan SSC, Doğu Almanya Halk Republikası, Polonya SSC, Litvanya SSC, özellikle de Ukrayna, Türkistan, Azerbaycan SSC'ye bakabilirsiniz. Türkiye, eski yöneticilerin hataları yüzünden-o eski yöneticileri birkaç önce ki yanıtta görebilirsiniz.-ekonomide dışa bağımlı haldedir ve Müttefik Kuvvetler de bunu iyi değerlendiriyor.