yaşı 15-16 olanlar bile siyaset yaparken takım tutar gibi davranıyor aç kitapları, makaleleri ve geçmişine bir dön oku.. ben x partisi iyi yaptıysa iyi derim ama y partisinde öyle bir zihniyet varki takım tutar gibi tutuyorlar.
hele şu Yüce Önder Atatürk karşıtlarını anlayamıyorum kimsenin din veya ahlaki değerlerine Atatürkçü düşünce laf etmez ettirmez.. ülke şuan bu haldeyse ekonomik kriz felan olsun bu din tüccarlığının-din istismarının sonucudur. Uzman çavuş 6.5bin maaş alsın imamlar 7 bin alsın oh ne äla memleket uzman çavuşun cenazesinde dua okuyan imam 300tl alıyor birde gayet iyi ya
Arap Seviciliği'nin tarihte de derin yaralarını görürüz. Şu an bile Yatsı'dan sonra sela okuyan imamlar ek maaş alıyor. Bu Sağlık Bakanlığı'nın aşı üretimine bağışlanabilir. Oldukça haklısınız. Din tüccarlığı... birçok şey bu yüzden oluyor.
İhanet diyorsan bizim incirlik üsünü amerikaya verip milyonlarca müslümanın ölmesidir.İhanet diyorsan Azerilere köprüde ihanet ettiğimizdir.Sizin derdiniz İslam düşmanlığı.5 parmağın 5 i bir değil git Çanakkaleye Arapların mezarını görürsün.Neden bu kadar İngiliz düşmanlığı Fransız,Yunan,Ermeni düşmanlığınız yokta Arap düşmanlığınız var.Anadolu İslam toprağıdır öyle kalacak.
1-)İncirlik Üssü, Sağcı İslamist bir parti olan Demokrat Parti, yani Merhum Cumhurbaşkanı Menderes döneminde kuruldu.
2-)Azeri kardeşlerimize laf atan yok, onun mevzubahsi bile geçmedi.
3-)Elhamdürillah Müslüman'ım, ancak İslam Düşmanlığı yapmıyorum. Din tüccarlığını, Arap seviciliği kavramlarını öğrenin gelin. Bu dediklerimi anlamadıysanız yukarıda ki metne bakın, İslamiyet'e laf eden yok. Okuduğunuzu anlayamıyorsunuz sanırım.
4-)Çanakkale'de Arap mezarı oldukça az. Onlar da cidden vatansever Araplardı. Fahrettin Paşa'yı İngilizler ile tutuklayanlar Arap değildi yani? Hicaz demiryolunda ki asker sevkiyatını tarayanlar da Arap değildi? İsyan ederek binlerce Mehmetçiği esir alanlar da Arap değildi yani?
5-)Anadolu İslam toprağı değil, Türk toprağıdır. Ayrıca, Ermenilerden ve Monarşist İngilizlerden nefret ederim.