Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Son Durumlar Hakkında Açıklama ve Güncelleme v1.7.9.5, v1.7.9.4

Başlatan Hera, 29 Mart 2020, 22:58:15
Okunma sayısı 10677 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ImperiaLx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Temmuz 2023, 21:52
Toplam oynama: 102 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Mark Mayer Lv.17
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Temmuz 2023, 16:21
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Güzel olmuş elinize sağlık.

Çevrimdışı Visionland

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
yeminle rina devrimi lowlardan kurtilcez

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
AFK sistemi dışında hepsi güzel, elinize sağlık.
.

Çevrimdışı naom#2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 15 Kasım 2024, 17:18
Toplam oynama: 41 gün, 13 saat
HERA SAL BİZİ HERA rp yapıcam hera sal bizi hera atma serverdan bırak bizi bırak ne alıp veremediğin atma restart serverde 0 lag vardı ben gayet rahattım bu olaylardan sonra lag geldi şimdide hem laglı hemde ikide bir serveri resleyip bakıma almanızdan dolayı oyun zevki kalmadı amacınız ne oyundan soğutmak mı bir salın oyunumu oynayacağım bakım yapmanızı 4 saat bekledim girdim 1 saat geçti yine bakıma aldınız şimdi yine aldınız ya bırakın oynayalım lütfen ben rp istiyorum Bakım için beklemek değil!
Bakım yapmanızı anlıyorum serverde bir kaç sorun var ve bizde farkındayız ama Eğer bakım yapıcaksanız bizede anlatın belirli saatlerde bakıma alın ona göre çizelge uygulayalım ben akşam birde kalkıp Rina'ya giriyorum ve sizin yaptığınız bakıma mı almak lütfen salın şu sunucuyu zaten her şey çok güzel siz çok iyisiniz her sorunu çözmeye çalışıyorsunuz bizlerde memnunuz bu yüzden 800 kişi serverde ama ikide bir ata ata 500e düştü bu sayı ben girip role hazırlık yapıyorum her şey tam "HERA tarafından . sebebiyle sunucudan atıldınız" görüyorum Rina oyuncularıyla dalga mı geçiyor yoksa bizler için bir iyilik mi bu eğer bizler için bir iyilikse lütfen belirli saatlerde yapın akşamın birinde rpnin ortasında atılmak istemiyorum!

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
AFK olayı hiç hoş olmadı, revizyon getirilebilirse çok sevineceğiz.
.

Çevrimdışı P E A C E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Temmuz 2021, 19:57
Toplam oynama: 66 gün, 5 saat
Afk olayına evet hayır gelmesi daha iyi olurdu çatışma enasında kod yazmak biraz işleri değiştirir kod hanesi düşürelebilir diğer seçenek

ALXMSKFMEMFMXMMXMMDSMMCMZDKEMCMSKCMDKCMZKXMSKCMSNCNSJCNS

Çevrimdışı Blake_Gray

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Blake Gray Lv.7
Son giriş: 02 Haziran 2022, 20:55
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Ne zaman açılacağı veya bu bakımların ne zaman sona ereceği belli mi peki? :'(

Çevrimdışı Deep

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 15:37
Toplam oynama: 155 gün, 22 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
HeRa 1tL SıKıŞtIrSaNdA AfK'dAn aTaR dEdİ, bEnDe 50kRş SıKıŞtIrDıM

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Ben genede desteklemiyorum lagı azaltmak için farklı çözümlerde getirilebilir ve zaten getiriliyor.Sunucu günde 600-1000 çeken bir sunucu AFK sistemi getirilse bile 800 kişiden 600'e düştük diyelim çok fazla etki etmeyecek çünkü zaten 600 kişi hala aktif olarak oynamaya devam edecek.Yani AFK Kick sistemi 800'den 500'e bile düşürse pingle oynamaya devam edicez sadece 5-10 pinglik bir katkı sağlayacak oda hiçbişey.Sunucu gelecekte 1000'Den fazla kişi ile oynayacak yani bu çok büyük bir çözüm değil.Desteklemiyorum eskisi daha iyiydi sadece ev içerisinde afk bırakılırsa daha iyi olur dışarıda bırakanlar sorun yaratıyor.

Aşşırı derece de haklısın dostum ama maaleseff sunucuda o kadar kişiye yeticek ev var mı bilmiyorum. Fakat ben şahsen bu gün vip yenilemiş birisi olarak bu sistemden sonra yenileyeceğimi sanmıyorum hiç bir artısı yok şuanda bana en azından gold alanlara bir istisna olabilirdi suncuda toplasan kaç tane gold vip var zaten.  :)
Varya VIP alacaktım daha 2 gün önce kartta sıkıntı çıktı diye alamadım iyki alamamışım aga, saatlik maaş , exp vs. şeyler için alacaktım şimdi ise pek bi değeri kalmadı vip'in.Özel map'leri kaldırdılar özel maplerden gelen para artık gelmeyecek ek olarak AFK kick sisteminden dolayı VIP satışları düşecektir umarım önlemini almışlardır.

EK olarak AFK KİCK sistemi ben direk kaldırılsında demiyorum dışarıda felan afk bırakanlar kick yesin diyorum, zaten dışarıda bırakanlar sorun yaratıyor adama bakıyorum yol ortasında afk kalmış sıkıntı çıkartıyor.En azından evi olanlar evine gider afk bırakır bu konuda Hera'nın anlayışlı olmasını bekliyorum.Evde olanlar istediği kadar AFK bıraksın diğerleri kick yesin.Aga bide 800 kişi'nin 200'ü afkdan kick yese desek 600 kişi kalıyor ve yine 600 kişide lag yapıyor.Yani 5-10 pinglik bir sorun için hem sunucu maliyetini hem bizim kasılmamızı engellemek saçma.Ya kökten kaldırılsın ya da ev dışında afk bırakanlar kick yesin.

Çevrimdışı P E A C E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Temmuz 2021, 19:57