HERA SAL BİZİ HERA rp yapıcam hera sal bizi hera atma serverdan bırak bizi bırak ne alıp veremediğin atma restart serverde 0 lag vardı ben gayet rahattım bu olaylardan sonra lag geldi şimdide hem laglı hemde ikide bir serveri resleyip bakıma almanızdan dolayı oyun zevki kalmadı amacınız ne oyundan soğutmak mı bir salın oyunumu oynayacağım bakım yapmanızı 4 saat bekledim girdim 1 saat geçti yine bakıma aldınız şimdi yine aldınız ya bırakın oynayalım lütfen ben rp istiyorum Bakım için beklemek değil!
Bakım yapmanızı anlıyorum serverde bir kaç sorun var ve bizde farkındayız ama Eğer bakım yapıcaksanız bizede anlatın belirli saatlerde bakıma alın ona göre çizelge uygulayalım ben akşam birde kalkıp Rina'ya giriyorum ve sizin yaptığınız bakıma mı almak lütfen salın şu sunucuyu zaten her şey çok güzel siz çok iyisiniz her sorunu çözmeye çalışıyorsunuz bizlerde memnunuz bu yüzden 800 kişi serverde ama ikide bir ata ata 500e düştü bu sayı ben girip role hazırlık yapıyorum her şey tam "HERA tarafından . sebebiyle sunucudan atıldınız" görüyorum Rina oyuncularıyla dalga mı geçiyor yoksa bizler için bir iyilik mi bu eğer bizler için bir iyilikse lütfen belirli saatlerde yapın akşamın birinde rpnin ortasında atılmak istemiyorum!