Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

DELUCCi MOBSTER ORGANiZATiON

Başlatan RealOG, 28 Mart 2020, 16:11:47
Okunma sayısı 5155 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Ynt: Delucci Mobster Organization
« Yanıtla #80 : 24 Nisan 2020, 13:11:17 »
:D :D Dr.Melfi demek, izleyeceğim tavsiyeniz üzerine. Yanlış anlaşılmak istemem herhangi bir oluşumda değilim. Sadece bende sopranosa biraz bakmıştım ondan öyle söyledim. Yoksa yorumum tabii ki tüm oluşumlardan ve karakterlerden bağımsız. Bir de bu iki oluyor size söylüyorum tekrar tekrar, benim bir oluşumum yok. Rahat olabilirsiniz ssleriniz çalıntı diye bişey de demedim. Ayrıca konu neden başka oluşumlara gidiyor? Muhatabım yalnızca siz olduğunuz için böyle yazdım. Onlara da yorum yapıldığında yapıyorum. Evet mafya rolü yapıyor herkes, tabii ki birisinden etkilenmesi normal. Gerçek hayatta kimse mafya değil. Rol yaptıklarım Al Pacino, Godfather'den esinlenmiş siz Sopranos'tan esinlenmiş olabilirsiniz. Ayrıca soyadınızı da çok beğendim. Benim dikkatimi çeken sadece onun fotoğrafını sıkça gördüğüm için oldu. Yoksa sslerinize baktım rolleriniz güzel gerçekten.

Bu arada bi tavsiye, direkt iğneleyici yorumlar haricinde, eleştiri yapanlara karşı olumsuz imalardan ve manipülasyonlardan uzak bir şekilde daha anlayışlı cevaplar vermeye çalışırsanız belki de asılsız yorum diye ortaya attığınız durum sıklıkla cereyan etmez. Atılan yorumlarda kaldırılmamış olur. Herkes size yükleniyor gibi hissetmeyin, ben oluşumunuzu gerçekten destekliyorum. O yüzden yazdım. Ayrıca yorumum gayet aslı var olan bi yorumdu, Soprano. Dediğimde olumsuz bir yorum değildi sadece çok fotoğrafını gördüm, dikkatimi çekti söyledim. Bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum. Alındıysanız, kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın, tekrar bu konuya yorum yapmam. İyi forumlar.

Çevrimdışı RealOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 16 Mayıs 2021, 02:28
Toplam oynama: 20 gün, 6 saat
« Yanıtla #81 : 24 Nisan 2020, 16:12:44 »
:D :D Dr.Melfi demek, izleyeceğim tavsiyeniz üzerine. Yanlış anlaşılmak istemem herhangi bir oluşumda değilim. Sadece bende sopranosa biraz bakmıştım ondan öyle söyledim. Yoksa yorumum tabii ki tüm oluşumlardan ve karakterlerden bağımsız. Bir de bu iki oluyor size söylüyorum tekrar tekrar, benim bir oluşumum yok. Rahat olabilirsiniz ssleriniz çalıntı diye bişey de demedim. Ayrıca konu neden başka oluşumlara gidiyor? Muhatabım yalnızca siz olduğunuz için böyle yazdım. Onlara da yorum yapıldığında yapıyorum. Evet mafya rolü yapıyor herkes, tabii ki birisinden etkilenmesi normal. Gerçek hayatta kimse mafya değil. Rol yaptıklarım Al Pacino, Godfather'den esinlenmiş siz Sopranos'tan esinlenmiş olabilirsiniz. Ayrıca soyadınızı da çok beğendim. Benim dikkatimi çeken sadece onun fotoğrafını sıkça gördüğüm için oldu. Yoksa sslerinize baktım rolleriniz güzel gerçekten.

Bu arada bi tavsiye, direkt iğneleyici yorumlar haricinde, eleştiri yapanlara karşı olumsuz imalardan ve manipülasyonlardan uzak bir şekilde daha anlayışlı cevaplar vermeye çalışırsanız belki de asılsız yorum diye ortaya attığınız durum sıklıkla cereyan etmez. Atılan yorumlarda kaldırılmamış olur. Herkes size yükleniyor gibi hissetmeyin, ben oluşumunuzu gerçekten destekliyorum. O yüzden yazdım. Ayrıca yorumum gayet aslı var olan bi yorumdu, Soprano. Dediğimde olumsuz bir yorum değildi sadece çok fotoğrafını gördüm, dikkatimi çekti söyledim. Bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum. Alındıysanız, kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın, tekrar bu konuya yorum yapmam. İyi forumlar.

Sopranos'a biraz bakmış olsaydın Dr. Melfi'nin The Sopranos'un baş karakteri olduğunu bilirdin...  :)
Dr. Melfi'nin sahneleri üzerinden şekilleniyor The Sopranos :) :) Her bölüm uzun dakikalarca hatta tekrarlarca sahneleri var. Dr. Melfi'nin.....  :)

İşte bende bundan bahsediyorum asılsız ve olumsuz eleştiriler diye...
Eleştiri başımızın tacı ama asılsız eleştiri can sıkıyor sadece....

Diziyi hem The Sopranos'a benzetip hem de Dr. Melfi'yi bilmemenizi iyi niyetinize vereyim yinede..

Ama yinede izlemenizi tavsiye ederim..
Başkalarına da tavsiye etmiştim onlar izlemek yerine gidip çalmayı tercih ettiler ve durumları ortada...
Kimsenin başına böyle bişey gelmesini istemem..

Olumlu veya olumsuz her türlü yanıtınıza açık tanıtımımız, dayanağı oldu sürece istediğin zaman yorum yapabilirsin..

Sevgiler, Saygılar....

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #82 : 24 Nisan 2020, 16:23:21 »
Hala anladığınızı zannediyorsunuz, ben onu kinayeli olsun diye öyle söylemiştim, kime ne anlatıyorum ki. Bu arada Sopranos hakkında konuşmak isterseniz PM'den oyun içi ulaşabilirsiniz :). İyi roller dilerim.

Çevrimdışı RealOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #83 : 24 Nisan 2020, 16:26:56 »
Hala anladığınızı zannediyorsunuz, ben onu kinayeli olsun diye öyle söylemiştim, kime ne anlatıyorum ki. Bu arada Sopranos hakkında konuşmak isterseniz PM'den oyun içi ulaşabilirsiniz :). İyi roller dilerim.

Hahaha iyi denemeydi..
Bravo..

Yanlış anlamayın lütfen The Sopranos'u kaç kere bitirdim hatırlamıyorum hala izlemeye devam ediyorum...
Dediğim gibi bazı arkadaşlara da önerdim..... Kime ne anlatıyorum ki dedikten sonra pm daveti pek manasız olmuş..

Artık cevap yazmayacağım..
Bazılarının aksine tanıtımın haksız yere üste çıkmasını istemem..

Sevgiler, Saygılar....

Çevrimdışı RealOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #84 : 24 Nisan 2020, 16:51:18 »
Başarılar :))))))))

Teşekkür ederim..

Sevgiler, Saygılar..

Çevrimdışı RealOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #85 : 26 Nisan 2020, 16:34:39 »
....Dostların Partisine Ziyaret....

Çevrimdışı Saglam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 02:26
Toplam oynama: 19 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 02:47
Toplam oynama: 83 gün, 10 saat
« Yanıtla #86 : 26 Nisan 2020, 19:43:52 »
Kaliteli adamlar, kaliteli rol. Başarılar.

Çevrimdışı RealOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #87 : 26 Nisan 2020, 21:43:50 »
Kaliteli adamlar, kaliteli rol. Başarılar.

Değerli yorumun için teşekkür ederim..

Sevgiler, Saygılar..

Çevrimdışı Thor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Eylül 2022, 13:05
Toplam oynama: 383 gün, 5 saat
« Yanıtla #88 : 28 Nisan 2020, 03:43:52 »
Başarılar.

Çevrimdışı RealOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #89 : 28 Nisan 2020, 22:19:12 »
Güzel. Kaliteli adamlar hepsi, rolleride bu sayede kaliteli oluyor. Başarıların devamını diliyorum. Bundan sonra beraber rol yapmak dileğiyle 😅. Kolay gelsin.

-Ivan_Leggio

Başarılar.

Teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için..

Sevgiler, Saygılar...