Dr.Melfi demek, izleyeceğim tavsiyeniz üzerine. Yanlış anlaşılmak istemem herhangi bir oluşumda değilim. Sadece bende sopranosa biraz bakmıştım ondan öyle söyledim. Yoksa yorumum tabii ki tüm oluşumlardan ve karakterlerden bağımsız. Bir de bu iki oluyor size söylüyorum tekrar tekrar, benim bir oluşumum yok. Rahat olabilirsiniz ssleriniz çalıntı diye bişey de demedim. Ayrıca konu neden başka oluşumlara gidiyor? Muhatabım yalnızca siz olduğunuz için böyle yazdım. Onlara da yorum yapıldığında yapıyorum. Evet mafya rolü yapıyor herkes, tabii ki birisinden etkilenmesi normal. Gerçek hayatta kimse mafya değil. Rol yaptıklarım Al Pacino, Godfather'den esinlenmiş siz Sopranos'tan esinlenmiş olabilirsiniz. Ayrıca soyadınızı da çok beğendim. Benim dikkatimi çeken sadece onun fotoğrafını sıkça gördüğüm için oldu. Yoksa sslerinize baktım rolleriniz güzel gerçekten.
Bu arada bi tavsiye, direkt iğneleyici yorumlar haricinde, eleştiri yapanlara karşı olumsuz imalardan ve manipülasyonlardan uzak bir şekilde daha anlayışlı cevaplar vermeye çalışırsanız belki de asılsız yorum diye ortaya attığınız durum sıklıkla cereyan etmez. Atılan yorumlarda kaldırılmamış olur. Herkes size yükleniyor gibi hissetmeyin, ben oluşumunuzu gerçekten destekliyorum. O yüzden yazdım. Ayrıca yorumum gayet aslı var olan bi yorumdu, Soprano. Dediğimde olumsuz bir yorum değildi sadece çok fotoğrafını gördüm, dikkatimi çekti söyledim. Bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum. Alındıysanız, kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın, tekrar bu konuya yorum yapmam. İyi forumlar.
Sopranos'a biraz bakmış olsaydın Dr. Melfi'nin The Sopranos'un baş karakteri olduğunu bilirdin...
Dr. Melfi'nin sahneleri üzerinden şekilleniyor The Sopranos

Her bölüm uzun dakikalarca hatta tekrarlarca sahneleri var. Dr. Melfi'nin.....

İşte bende bundan bahsediyorum asılsız ve olumsuz eleştiriler diye...
Eleştiri başımızın tacı ama asılsız eleştiri can sıkıyor sadece....
Diziyi hem The Sopranos'a benzetip hem de Dr. Melfi'yi bilmemenizi iyi niyetinize vereyim yinede..
Ama yinede izlemenizi tavsiye ederim..
Başkalarına da tavsiye etmiştim onlar izlemek yerine gidip çalmayı tercih ettiler ve durumları ortada...
Kimsenin başına böyle bişey gelmesini istemem..
Olumlu veya olumsuz her türlü yanıtınıza açık tanıtımımız, dayanağı oldu sürece istediğin zaman yorum yapabilirsin..
Sevgiler, Saygılar....