Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yiğit17 - Bar Başvurusu

Başlatan Hellim, 28 Mart 2020, 13:07:20
Okunma sayısı 191 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hellim

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lucas White Lv.40
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Nisan 2025, 18:52
Toplam oynama: 498 gün, 20 saat
Yiğit17 - Bar Başvurusu
« : 28 Mart 2020, 13:07:20 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Haftada 4 gün 2,2.5 saat açmayı planlıyorum.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:[u/]İşyeri kordinatları(/pos): (
2.02:İşyeri lokasyonu(
Spoiler:

)

2.03:İşyeri adı: (Modena Bar/Club)

2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): (Bar/Kulüp)

2.05:İşyeri interioru: (Beryozka)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: (Adım Larissa Nushka. 28 Ocak 1995 yılında Amerika'nın  California eyaletinde doğdum.Ailem küçük yaşta öldüğü için beni büyükannem bakmak zorunda kalmış.Ben 7 aylık bir bebekken büyükannemlerle San Fierro'ya göçtük. 15 yaşına kadar orada kaldıktan sonra hayat şartları sebebiyle  Los Santos'a taşındık.Oturduğumuz bölgedeki illegal baskılar sebebiyle orta okulu bir yıl gecikmeli okudum.Liseyi bile okuyamadım.Büyükanneme yük olmamak için bir barda çalışmaya karar verdim.Bir bar arayışına çıktım ve 2012 yılının Mart ayında  bir barda çalışmaya başladım.Moon Bar/Club adında bir bardı.Oranın sahibi Fredrick Moon ile tanıştım ve beni iş yerine almıştı.Yaklaşık 6 yıl orada çalıştıktan sonra Fredrick barımızın borçlarını ödeyemeyerek barı kapatmak zorunda kaldı.Daha sonra ben işsiz kaldım ve Fredrick dostum olduğu için onunla tır şoförlüğü yapmaya başladık.Birkaç yıl tır şoförü olduktan sonra 2020 yılında paralarımızı saymaya karar verdik ve bar açıp tadilat yapmaya yeterince paramız olduğunu gördük.Bu durum ikimizide mutlu etmişti.Hemen internette araştırma yaptık ve bar açma konusunda bilgiler almaya başladık.Bir yer bulduğumuzda ise o işyerinin sahibi ile görüşmeye gittik.Fakat görüşürüken para istemeye mafyalar geldi.Biz masa altına saklandık.Bizi gördüler ve dışarı çıkmamızı birdaha buraya gelmememizi söylediler.Bizde eve gidip bar konusunu gözden geçirmeye çalıştık.Fakat ne kadar düşünsekte hayatımız içinde illegal olacağı için ilk önce gidip ruhsatlı silah işini hallettik.Ardından tekrar bir arayış içinde Santos Sokaklarına çıktık.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (İnsanlar gündüz iş yorgunluğunu üstünden atmak ve stresi yok etmek adına barımıza gelip içip dans edebilecekler.Ayrıca kaliteli ve sınırsız içki stoğu ile her zaman hizmette olup v.i.p bölümler ile belirli bir ücret karşılığında  daha iyi hizmet verebilecektir..

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC):  (Saat 20:00'dan yani sunucunun en yoğun saatinde açıldığından gayet güzel ve kalabalık bir rol ortamı sağlayacak.Ayrıca market caddesi canlanıp kalabalıklaşacak.Rol yapma alanı olacak ve insanlar afk kalmak yerine aktif rollere katılım sağlanacak.Bu durumda sunucu canlanacak.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : (Kişiler arkadaşları ile barımıza gelicek ve vakit geçirecek.Şehirde sosyalleşme artıcak.İnsanları asosyal olmaktan kurtaracak.Yeni içkilerimiz ile ferahlayacaklar ayrıca dans yarışmaları ile etkinlikler olup iyi ödüller alacaklar.Şehirde başka yerlerde olmayan içkiler satın alıp içebilecekler.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Yiğit17"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Yiğit17 - Bar Başvurusu
« Yanıtla #1 : 28 Mart 2020, 13:18:27 »
  • 3.02, 3.03, 3.04, alanı detaylandırmak için 24 saat süre tanındı.

Çevrimdışı Hellim

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lucas White Lv.40
Son giriş: 01 Nisan 2025, 18:52
Toplam oynama: 498 gün, 20 saat
« Yanıtla #2 : 28 Mart 2020, 13:26:54 »
Düzenlendi.

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3 : 29 Mart 2020, 05:19:59 »
Başvurunuz detaylıca incelenip kabul edilmiştir. İşyeri tanıtımını 24 saat içinde aktif hale getirmeniz gerekmektedir. @xoduzy

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42